Forside / Erhverv / Selskab

Selskab - Administration og drift

Ønsker du at starte dit eget selskab? Vi hjælper dig med at oprette ApS (Anpartsselskab) - den mest udbredte selskabsform i Danmark, med utallige fordele. Eller måske er du klar til at starte som Enkeltmandsvirksomhed - den hurtigste og enkleste vej til at drive din egen virksomhed. Vi hjælper dig også med ændringer administration og drift, som afspejler dine aktuelle behov. 

Få din virksomhed på rette spor med vores professionelle juridiske opgaver. Opret selskab, håndter ændringer, og undgå fremtidige uoverensstemmelser - vi er her for at hjælpe dig!

Sammenlign ydelser

Hvad skal man egentligt vælge ved oprettelse af virksomhed? Vi har valgt de to mest populærer former og sammenlignet dem.

ApS SelskabEnkeltmandsvirksomhed
Minimum startkapital40.000 kr.0 kr.
Ingen personlig hæftelse
Mulighed for flere ejere
Regnskabspligt
Vedtægter
Selskabsdokumenter
Ejerbog
Straksregistering
Kan oprettes online
Pris (Online)1.195 kr. ekskl. moms795 kr. ekskl. moms
Opret nuOpret nu

Udtalelser fra vores kunder

Ofte stillede spørgsmål

Få svar på ofte stillede spørgsmål omkring selskaber

1. Hvad er et CVR?

Det Centrale Virksomhedsregister (CVR) er en database med informationer om danske virksomheder. Det er en værdifuld kilde til officielle virksomhedsoplysninger, tilgængelig for både virksomheder, myndigheder og offentligheden. CVR-registeret indeholder virksomheders navne, CVR-numre, adresser, ejerforhold og mere. Det hjælper bl.a. virksomheder med at bekræfte oplysninger om samarbejdspartnere og konkurrenter.

2. Hvornår er der krav om CVR-nummer?

Hovedreglen er, at alle virksomheder skal CVR-registreres. Der gælder én undtagelse til reglen, og det er, når en virksomhed har en omsætning på under 50.000 kr. årligt. Det betyder, at selskaber, virksomheder eller foreninger med moms, afgifts- og skattemæssige pligter skal lade sig registrere.

3. Kan jeg ændre selskabsform?

En personligt ejet mindre virksomhed kan sagtens ændres og omdannes til en anden selskabsform. Det er forholdsvis nemt at omdanne en PMV til en enkeltmandsvirksomhed, mens ændring til et ApS eller A/S kræver flere midler. Tjener en PMV mere end 50.000 kr. indenfor en periode på 12 måneder, er denne tvunget til ændring.

- Gå i dybden med enkeltmandsvirksomhed her.
- Gå i dybden med ApS (anpartsselskab) her.
- Gå i dybden med A/S (aktieselskab) her.

4. Hvad er en forretningsplan?

En forretningsplan er en plan bag din forretning. Den indeholder målet for virksomheden, hvordan målet nås, idé til forretningen, økonomi i forretning med videre.

5. Hvem skal indberette årsregnskab?

Følgende virksomheder skal indberette årsregnskab: AnpartsselskaberAktieselskaber, Partnerselskaber, Interessentskaber (Hvis alle ejere er selskaber), Kommanditselskaber (Hvis alle ejere er selskaber), Erhvervsdrivende fonde, Virksomheder med begrænset ansvar, Europæiske andelsselskaber (SCE-selskaber), Medarbejderinvesteringsselskaber.

6. Hvad er et årsregnskab?

Et årsregnskab viser, hvordan en virksomheds økonomisk har klaret sig det seneste år. Årsregnskab aflægges pr. regnskabsår, hvilket ikke nødvendigvis følger kalenderåret.

Det sikre valg - Opret ApS - når du opretter virksomhed

kun 1195,- ekskl. moms

Sådan gør du

Du betaler først til sidst


Tilbage til toppen