priser

Velgørenhed og testamente

Dokument 24 støtter velgørenhed. Alle velgørende organisationer kan få oprettet testamenter med donationer online hos os. Testamenterne er gratis for organisationen og for velgøreren, Dokument 24 skal ikke have noget for dette.

Hvorfor velgørenhed?

Mange velgørende organisationer får store donationer, når de modtager arv gennem testamenter. Udfordringen for de velgørende organisationer er desværre, at danskerne ikke får oprettet testamenter, fordi det er for dyrt og besværligt.

Hos Dokument 24 hjælper vi alle velgørende organisationer ved at oprette testamenter online gratis. Det er gratis for organisationen og det er gratis for den, der opretter testamentet.

Hvordan får din organisation gratis testamenter?

Alle velgørende organisationer kan få oprettet gratis testamenter online hos Dokument 24. Det eneste organisationen skal gøre er følgende:

  • Skrive om det på organisationens hjemmesiden. Den velgørende organisation skal skrive på hjemmesiden, at Dokument 24 udarbejder testamenter online for organisationen gratis. Det koster hverken organisationen eller kunden noget, når der er donation i testamentet. På hjemmesiden skal organisationen linke til Dokument 24, så jeres velgørere bliver sendt over til os. Vi foreslår, at I linker til følgende sider, det giver den bedste oplevelse for jeres velgørere. Dokument 24 og testamente.
  • Skriv mail til os. Når I har skrevet på jeres hjemmeside, at vi opretter testamenter for jeres velgørere, så skriv en mail til os. I mailen skriver I, hvor vi kan finde teksten på jeres hjemmeside.

Så snart vi har modtaget jeres mail, gør vi det gratis at oprette testamenter med donationer til Jer.

Kan privatpersoner gøre noget?

Hvad kan du gøre, hvis du ikke arbejder for en velgørende organisation? Mange danskere vil gerne hjælpe velgørende organisationer, og det kan du også gøre.

Du kan gøre de velgørende organisationer opmærksomme på, at de kan få oprettet testamente gratis hos Dokument 24. Mange organisationer er glade for at få en opringning eller at få en mail fra deres velgørere. Herefter kan organisationen følge ovenstående trin, og så gør vi det gratis for organisationen at få oprettet testamenter hos Dokument 24.

Del på Facebook

Du kan også dele denne artikel på Facebook og bede dine venner dele den. Ofte ender Facebookdelinger med, at flere velgørende organisationer bliver skrevet op til gratis oprettelse af testamenter.

del artiklen

Vi håber, at alle velgørende organisationer i Danmark vil benytte sig af denne mulighed. Det vil give store donationer uden, at det koster organisationen noget.

Velgørenhed

Se video

Vi hjælper blandt andet følgende organisationer:

 

A

B

C

D

E

F

FDF-kredse

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

Y

Z

Ø

Å