Om Dokument 24

Hvad er Dokument 24, og hvad kan du forvente hos os? Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der har specialiseret sig i at oprette juridiske dokumenter. Vi opretter de fleste dokumenter gennem vores online juridiske værktøjer.

Vi har også mulighed for at rådgive og vejleder dig på telefonen. Du kan også mødes fysisk hos advokater og jurister i hele landet.

Om Dokument 24

Det får du hos Dokument 24

Nemt og enkelt. Vores kunder skal altid have adgang til juridiske dokumenter online. Det skal være enkelt og nemt at oprette dokumenter så som et testamente, en fremtidsfuldmagt, etc.

Rimelige priser. Priserne skal være rimelige. Det gælder uanset om du bestiller dit dokument online, får udarbejdet et dokument pr. telefon eller gennem fysisk fremmøde i vores partnernetværk.

God service. Når du opretter juridiske dokumenter, så er det vigtigt, at du føler dig tryg. Servicen skal derfor være så god, at du altid føler dig i trygge hænder.

Online dokumenter

Dokument 24 udarbejder størstedelen af dokumenterne gennem online service. Dette sker ved, at vores kunder benytter følgende metode til oprettelsen:

  1. Svare på spørgsmål online. Du svarer på en række spørgsmål online. Du skal normalt svare på 3-15 spørgsmål for at oprette et dokument.
  2. Modtag straks dokumentet. Du modtager straks dokumentet pr. e-mail. Dokumentet er udarbejdet på baggrund af dine svar.
  3. Dokumentet skrives under. Til sidst skriver du dokumentet under. Der er forskellige krav til underskrift af dokumenter afhængigt af, hvilket dokument du har oprettet. Vi medsender altid vejledninger til underskrift sammen med dokumentet.

Når du opretter dine dokumenter online, så har du gratis hjælp pr. telefon og pr. e-mail. Det koster ikke noget at være i kontakt med os.

Du har får også tilfredshedsgaranti, når du opretter dokumentet online. Det betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med dokumentet (mere end 99 % af vores kunder er tilfredse med det tilsendte).

Dokumenter pr. telefonsamtale

Er det ikke noget for dig at oprette dit dokument online? I så fald kan du bare ringe til os, så opretter vi gerne dokumentet gennem på et telefonisk møde.

Vores tilknyttede jurister udarbejder derefter dit dokument og fremsender det pr. e-mail. Du har også mulighed for at få dokumentet fremsendt pr. post, når du har oprettet det ved et telefonmøde.

Fysisk møde med partnere

Ønsker du at mødes med en jurist eller en advokat, når du skal oprette dine dokumenter? Dokument 24 har en række jurister og advokater tilknyttet som partnere i hele Danmark. Disse partnere garantere god service til vores kunder.

Dokument 24 har ingen økonomisk incitament i at henvise til vores tilknyttede jurister og advokater. Vi henviser til vores partnere, så vi kan yde vores kunder den bedst mulige service.

Velgørenhed

Dokument 24 udarbejder testamenter online gratis for velgørende organisationer. Den velgørende organisation skal bare bede om denne service hos os, så tilknytter vi servicen. Hverken organisationen eller kunden skal betale noget for testamentet, når der er donation med i testamentet.

Vi er vilde med velgørenhed. Velgørende organisationer modtager hvert år hundredevis af millioner kroner gennem oprettede testamenter, og vi er stolte af at kunne bidrage til disse store donationer.