Lær mere om Dokument24

Virksomheden er stiftet af Jørgen Koch, der har stået bag oprettelse af mere end 30.000 testamenter, fremtidsfuldmagter, direktørkontrakter, stiftelser af ApS og enkeltmandsvirksomheder og andre juridiske dokumenter. Det er denne viden samt input fra advokater og jurister, der ligger til grund for virksomhedens juridiske fundament.

"mere end 30.000 testamenter, fremtidsfuldmagter, direktørkontrakter, stiftelser af ApS og enkeltmandsvirksomheder og andre juridiske dokumenter"
Om Dokument 24

Det får du hos Dokument 24

Dokument 24 leverer ikke bare juridiske dokumenter til danskere. Vi sørger altid for at tale et sprog, der er til at forstå. Det gør vi på følgende måde:

God service

Vi svarer dine mails, løser dine problemer, tager telefonen og vender hurtigst muligt tilbage.

Nemt og enkelt

Du har altid adgang til juridiske dokumenter online døgnet rundt. Hvis onlineoprettelse ikke er noget for dig, så ring på 53 70 10 30 eller skriv til info@dokument24.dk,så hjælper vi dig. Det skal være enkelt og nemt at oprette dokumenter så som testamenter, fremtidsfuldmagter og mange flere.

Rimelige priser

Priserne er rimelige. Det gælder uanset om du bestiller dit dokument online, får udarbejdet dokumentet pr. telefon eller ved fysisk fremmøde.

Teamet bag Dokument 24

Jesper Dokument 24

Jesper

Jurist

Jesper er jurist, og har de seneste 10+ år udelukkende arbejdet med familie- og arveret. Eksempler på emner inden for familie- og arveret er dokumenterne; testamente, fremtidsfuldmagt og ægtepagt.

Claus Dokument 24

Claus

Jurist

Claus er jurist med 35+ års erfaring som både jurist og advokat. Claus favner bredt qua sin brede erfaring. Hos Claus kan du for eksempel få hjælp til at oprette af et selskab, udarbejdelse af en erhvervslejekontrakt eller til behandling af et dødsbo.

Michael Dokument 24

Michael

Rådgiver

Michael har 30+ års erfaring fra forsikrings- og pensionsbranchen med blandt andet rådgivning om arv og testamente. Hos Dokument 24 rådgiver Michael om fremtidsfuldmagter, testamente samt er ansvarlig for Dokument 24's samarbejdsrelationer.

Julie Dokument 24

Julie

Studentermedhjælper

Julie er jurastuderende, og har gennem tiden hos Dokument 24 specialiseret sig i familie- og arveret. Du kan få dybdegående råd og vejledning til oprettelse af for eksempel et testamente eller en fremtidsfuldmagt, når du taler med Julie.

Caroline Dokument 24

Caroline

Studentermedhjælper

Caroline er jurastuderende, og hjælper med udarbejdelsen af indhold og guides på hjemmesiden. Caroline har blandt andet været med til at skrive erhvervsrelaterede guides til oprettelse af selskaber, hemmeligholdelsesaftaler mm.

Anne-Marie Dokument 24

Anne-Marie

Tekstforfatter

Anne-Marie udarbejder relevante og interessante tekster til hjemmesiden og vores nyhedsbreve. Her skriver Anne-Marie indhold om dokumenter for både vores privat- og erhvervskunder.

Melek Dokument 24

Melek

Tekstforfatter

Melek skriver indhold til hjemmesiden. Melek har blandt andet skrevet indholdsuniverser for områderne ansættelsesret, lejeret og selskabsret.

Jessica Dokument 24

Jessica

Tekstforfatter

Jessica er tekstforfatter og skriver informative, men også engagerende og letlæselige tekster for både vores private og erhvervskunder.

Michael Dokument 24

Michael

Marketing

Michael sørger for at vi er til at finde på det store internet. Her arbejder han primært med at skabe synlighed gennem søgemaskine markedsføring.

Jørgen Dokument 24

Jørgen

Stifter & blæksprutte

Jørgen er virksomhedens stifter og blæksprutte. Jørgen har undervist talrige jurister og rådgivere i familie- og arveret, og har stået bag virksomheder, der har oprettet mere end 30.000 juridiske dokumenter.

Pauli Dokument 24

Pauli

Udvikler & medejer

Pauli er virksomhedens udvikler og medejer. Det er Pauli, der via kodning sikrer, at alle kunder får korrekte juridiske dokumenter tilsendt fra hjemmesiden. Det er ligeledes Pauli, som sørger for, at vores kunders personfølsomme data er korrekt gemt jf. loven.

Frej Dokument 24

Frej

Udvikler & grafiker

Frej optimerer hjemmesiden udadtil, så det er nemt og overskueligt at finde de rette dokumenter. Frej udarbejder også grafik, som gør det nemt at forstå de juridiske begreber.

Online dokumenter

Dokument 24 udarbejder størstedelen af de juridiske dokumenter gennem vores online services. Dette sker ved, at du benytter følgende metode til f.eks. at oprette et testamente, en fremtidsfuldmagt, mv.:

Når du opretter dine dokumenter online, har du altid gratis hjælp pr. telefon og pr. e-mail. Det koster ikke noget at være i kontakt med os.

Juridiske dokumenter på kun 5-15 minutter

1

Svar på spørgsmål online.

Du starter med at svare på en række spørgsmål online. Der skal svares på 3-15 spørgsmål for at oprette et juridisk dokument.

2

Modtag straks dokumentet.

Når spørgsmålene er besvaret, modtager du straks dokumentet pr. e-mail. Dokumentet er udarbejdet på baggrund af dine svar.

3

Dokumentet skrives under.

Til sidst skriver du dokumentet under. Der er forskellige krav til underskrift af dokumenter afhængigt af, hvilket dokument du har oprettet. Vi fremsender altid vejledninger til underskrift sammen med dokumentet.


Du har får også tilfredshedsgaranti, når du opretter dokumentet online. Det betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med dokumentet (99,6 % af vores kunder er tilfredse med det tilsendte).

Dokumenter pr. telefonsamtale

Er det ikke noget for dig at oprette dit dokument online? I så fald kan du bare ringe til os, så opretter vi gerne dokumentet pr. telefon eller ved fysisk fremmøde. Ring på 53 70 10 30 eller skriv på info@dokument24.dk, så hjælper vi dig.

Efter samtalen udarbejder vores jurister dit dokument, og sender det pr. e-mail inden for 24 timer. Du har også mulighed for at få dokumentet fremsendt pr. post, når du har oprettet det ved et telefonmøde.

Fysisk møde med partnere

Dokument 24 har en række jurister og advokater tilknyttet som partnere i hele Danmark. Vi henviser til vores partnere, hvis dine spørgsmål er uden for vores kompetenceområde. Vores partnere garanterer god service, og de er nøje udvalgt af Dokument 24.

Ring eller skriv, så hjælper vi dig

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi dig. Det gode gamle motto, "Hellere spørge en gang for meget, end en gang for lidt", benytter vi dagligt. Vi hjælper hver dag mange danskere, så de kan sikrer sig selv og deres familie gennem oprettelse af juridiske dokumenter.