om os

OM DOKUMENT 24

Formålet med Dokument 24 er at hjælpe danskere med juridiske dokumenter nemt, billigt og juridisk korrekt.

Lær mere om Dokument 24

Virksomheden er stiftet af Jørgen Koch, der har stået bag oprettelse af mere end 50.000 testamenter, fremtidsfuldmagter, direktørkontrakter, stiftelser af ApS og enkeltmandsvirksomheder og andre juridiske dokumenter.

Det er denne viden samt input fra advokater og jurister, der ligger til grund for virksomhedens juridiske fundament.

Juridiske dokumenter nemt og sikkert online

Når du opretter dine dokumenter online, har du altid gratis hjælp pr. telefon og pr. e-mail. Det koster ikke noget at være i kontakt med os.

Du har får også tilfredshedsgaranti, når du opretter dokumentet online. Det betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med dokumentet (99,6 % af vores kunder er tilfredse med det tilsendte).

Dokument 24 udarbejder størstedelen af de juridiske dokumenter gennem vores online services. Dette sker ved, at du benytter følgende metode til f.eks. at oprette et testamente, en fremtidsfuldmagt, mv.:

Om Dokument 24

Se video

Få juridiske dokumenter på 5-15 minutter!

Besvar spørgsmål

1. Besvar spørgsmål
Vi hjælper dig hele vejen med nemme og overskuelige spørgsmål.

Modtag straks

2. Modtag straks
Vi udarbejder dokumentet ud fra dine svar og sender det straks til dig pr. e-mail.

Underskriv dokument

3. Underskriv dokument
Du modtager en guide til underskrift, sammen med det bestilte dokument.

Dokumenter pr. telefonsamtale

Er det ikke noget for dig at oprette dit dokument online? I så fald kan du bare ringe til os, så opretter vi gerne dokumentet pr. telefon eller ved fysisk fremmøde. Ring på 53 70 10 30 eller skriv på info@dokument24.dk, så hjælper vi dig.

Efter samtalen udarbejder vores jurister dit dokument, og sender det pr. e-mail inden for 24 timer. Du har også mulighed for at få dokumentet fremsendt pr. post, når du har oprettet det ved et telefonmøde.

Få rådgivning

Fysisk møde med vores partnere

Dokument 24 har en række jurister og advokater tilknyttet som partnere i hele Danmark. Vi henviser til vores partnere, hvis dine spørgsmål er uden for vores kompetenceområde. Vores partnere garanterer god service, og de er nøje udvalgt af Dokument 24.

Ring eller skriv, så hjælper vi dig

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi dig. Det gode gamle motto, "Hellere spørge en gang for meget, end en gang for lidt", benytter vi dagligt

Teamet bag Dokument 24

Vi hjælper hver dag mange danskere, så de kan sikrer sig selv og deres familie gennem oprettelse af juridiske dokumenter.

Jesper

Jesper

Jurist

Jesper er jurist, og har de seneste 10+ år udelukkende arbejdet med familie- og arveret. Eksempler på emner inden for familie- og arveret er dokumenterne; testamente, fremtidsfuldmagt og ægtepagt.

Claus

Claus

Jurist

Claus er jurist med 35+ års erfaring som både jurist og advokat. Claus favner bredt qua sin brede erfaring. Hos Claus kan du for eksempel få hjælp til at oprette af et selskab, udarbejdelse af en erhvervslejekontrakt eller til behandling af et dødsbo.

Mathias

Mathias

Jurist

Mathias er jurist med fokus på erhvervsret og beskæftiger sig til dagligt primært med erhvervsrelaterede emner for eksempel kontrakter og selskabsret.

Michael

Michael

Rådgiver

Michael har 30+ års erfaring fra forsikrings- og pensionsbranchen med blandt andet rådgivning om arv og testamente. Hos Dokument 24 rådgiver Michael om fremtidsfuldmagter, testamente samt er ansvarlig for Dokument 24's samarbejdsrelationer.

Julie

Julie

Studentermedhjælper

Julie er jurastuderende, og har gennem tiden hos Dokument 24 specialiseret sig i familie- og arveret. Du kan få dybdegående råd og vejledning til oprettelse af for eksempel et testamente eller en fremtidsfuldmagt, når du taler med Julie.

Anne-Marie

Anne-Marie

Tekstforfatter

Anne-Marie udarbejder relevante og interessante tekster til hjemmesiden og vores nyhedsbreve. Her skriver Anne-Marie indhold om dokumenter for både vores privat- og erhvervskunder.

Melek

Malek

Tekstforfatter

Melek skriver indhold til hjemmesiden. Melek har blandt andet skrevet indholdsuniverser for områderne ansættelsesret, lejeret og selskabsret.

Caroline

Caroline

Studentermedhjælper

Caroline er jurastuderende, og hjælper med udarbejdelsen af indhold og guides på hjemmesiden. Caroline har blandt andet været med til at skrive erhvervsrelaterede guides til oprettelse af selskaber, hemmeligholdelsesaftaler mm.

Jørgen

Jørgen

Stifter & blæksprutte

Jørgen er virksomhedens stifter og blæksprutte. Jørgen har undervist talrige jurister og rådgivere i familie- og arveret, og har stået bag virksomheder, der har oprettet mere end 40.000 juridiske dokumenter.

Pauli

Pauli

Udvikler & medejer

Pauli er virksomhedens udvikler og medejer. Det er Pauli, der via kodning sikrer, at alle kunder får korrekte juridiske dokumenter tilsendt fra hjemmesiden. Det er ligeledes Pauli, som sørger for, at vores kunders personfølsomme data er korrekt gemt jf. loven.

Frej

Frej

Udvikler & grafiker

Frej optimerer hjemmesiden udadtil, så det er nemt og overskueligt at finde de rette dokumenter. Frej udarbejder også grafik, som gør det nemt at forstå de juridiske begreber.

Ring på 53 70 10 30 eller skriv til info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig. Det er gratis at tale med os. Du betaler kun, hvis du bestiller et dokument.