Om Dokument 24

Dokument 24 er stiftet af Jørgen Koch, der har stået bag oprettelse af mere end 10.000 testamenter, fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter.

De fleste vælger at oprette dokumenter gennem vores online services, men vi tilbyder også at oprette dine dokumenter gennem personlig rådgivning. Dette kan ske enten pr. telefon eller ved fysisk fremmøde. Det vigtigste er, at du får oprettet dine dokumenter på den måde, der passer til dig.

Om Dokument 24

Det får du hos Dokument 24

God service. Vi svarer dine mails, løser dine problemer, tager telefonen og vender hurtigst muligt tilbage.

Nemt og enkelt. Du har altid adgang til juridiske dokumenter online. Hvis onlineoprettelse ikke er noget for dig, så ringer du bare på 5370 1030 eller skriver på info@dokument24.dk, så hjælper vi dig. Det skal være enkelt og nemt at oprette dokumenter så som testamenter, fremtidsfuldmagter, etc.

Rimelige priser. Priserne er rimelige. Det gælder uanset om du bestiller dit dokument online, får udarbejdet dokumentet pr. telefon eller ved fysisk fremmøde.

Online dokumenter

Dokument 24 udarbejder størstedelen af dokumenterne ved online service. Dette sker ved, at du benytter følgende metode til oprettelsen:

  1. Svare på spørgsmål online. Du svarer på en række spørgsmål online. Der skal svares på 3-15 spørgsmål for at oprette et dokument.
  2. Modtag straks dokumentet. Når spørgsmålene er besvaret, modtager du straks dokumentet pr. e-mail. Dokumentet er udarbejdet på baggrund af dine svar.
  3. Dokumentet skrives under. Til sidst skriver du dokumentet under. Der er forskellige krav til underskrift af dokumenter afhængigt af, hvilket dokument du har oprettet. Vi medsender altid vejledninger til underskrift sammen med dokumentet.

Når du opretter dine dokumenter online, så har du gratis hjælp pr. telefon og pr. e-mail. Det koster ikke noget at være i kontakt med os.

Du har får også tilfredshedsgaranti, når du opretter dokumentet online. Det betyder, at du får dine penge tilbage, hvis du ikke er tilfreds med dokumentet ( 99,6 % af vores kunder er tilfredse med det tilsendte).

Dokumenter pr. telefonsamtale

Er det ikke noget for dig at oprette dit dokument online? I så fald kan du bare ringe til os, så opretter vi gerne dokumentet pr. telefon eller ved fysisk fremmøde. Ring på 5370 1030 eller skriv på info@dokument24.dk, så hjælper vi dig.

Efter samtalen udarbejder vores jurister dit dokument, og sender det pr. e-mail inden for 24 timer. Du har også mulighed for at få dokumentet fremsendt pr. post, når du har oprettet det ved et telefonmøde.

Fysisk møde med partnere

Dokument 24 har en række jurister og advokater tilknyttet som partnere i hele Danmark. Vi henviser til vores partnere, hvis dine spørgsmål er uden for vores kompetenceområde. Vores partnere garanterer god service, og de er nøje udvalgt af Dokument 24.

Dokument 24 har ingen økonomisk incitament i at henvise til tilknyttede jurister og advokater. Vi henviser til vores partnere, så vi kan yde vores kunder den bedst mulige service.

Ring eller skriv, så hjælper vi dig

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så hjælper vi dig. Det gode gamle motto, "Hellere spørge en gang for meget, end en gang for lidt", benytter vi dagligt. Vi hjælper hver dag mange danskere, så de kan sikrer sig selv og deres familie gennem oprettelse af juridiske dokumenter.