Rådgivning

GRATIS RÅD OG VEJLEDNING

Hos dokument 24 vil vi gerne hjælpe flest mulige danskere med udarbejdelse af testamenter, fremtidsfuldmagterægtepagter, købsaftaler og meget andet. Vi sætter en ære i at hjælpe, og det koster ikke noget at få råd og vejledning.

Du betaler kun, hvis du bestiller noget

Mange danskere vælger at ringe eller skrive til os for at få råd og vejledning. Når du har fået råd og vejledning, kan du efterfølgende vælge at oprette det dokument, som du har brug for. 

Hvis du f.eks. ønsker at oprette et testamente eller en fremtidsfuldmagt til dig og familien, kan du oprette dokumentet online ved at svare på en række spørgsmål. Herefter vil du straks få dokumenterne tilsendt. Alternativt kan vi oprette dokumentet for dig ved personlig samtale ved vores jurister.

Du vælger selv, hvordan du ønsker at oprette dine dokumenter. Du betaler kun, hvis du bestiller dokumentet, ellers er vores service gratis.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os på tlf. 5370 1030 eller info@dokument24.dk. Vi vil altid gerne hjælpe dig.

Sikkerhed og garanti

100% Tilfredshedsgaranti

100% Tilfredshedsgaranti
Vi stræber altid efter at yde den bedste service

Fortrolig sagsoprettelse

Fortrolig sagsoprettelse
Alle oplysninger behandles fortroligt og sikkert

Sikker betaling

Sikker betaling
Alle oplysninger bliver krypteret, når der betales

Tryghed hele vejen

Hos Dokument 24 vil vi gerne sikre, at du føler dig tryg og beskyttet, når du benytter vores service. Derfor er sikkerhed og garanti, vigtige elementer for os, når det kommer til oprettelse af juridiske dokumenter.

100% Tilfredshedsgaranti hos Dokument 24: Normalt er der ingen fortrydelsesret på juridiske dokumenter oprettet af advokater og jurister. Dette skyldes, at juridiske dokumenter er personligt tilpasset. Personligt tilpassede dokumenter kan ikke sælges videre til andre, hvorfor advokatkontorer ikke har fortrydelsesret på oprettelse af f.eks. testamente, fremtidsfuldmagter mv.

Hos Dokument 24 ønsker vi at give dig den bedst mulige service, og vi ønsker, at du skal være 100 % tilfreds med os. Vi giver dig derfor 14 dages fortrydelsesret på oprettelse af alle dokumenter online. Du kan således oprette dine dokumenter i ro og mag, bestille dem, læse dem igennem og vurdere om dette var noget for dig. Hvis du ikke ønsker dokumenterne, returnerer vi din bestilling med et smil.

Fortrolig sagsoprettelse: Når du opretter dokumenter hos Dokument 24 behandles alle oplysninger fortroligt og sikkert i overensstemmelse med den gældende lovgivning, herunder databeskyttelsesloven og persondataforordningen.

Du kan læse mere om vores privatlivspolitik her.

Sikker betaling: Når du skal betale for et dokument hos Dokument 24, kan du være sikker på at betalingen er sikker. Med betalingsløsningen Quickpay bliver alle oplysninger krypteret, når de sendes over internettet.

HDI forsikring

Dokument 24 er forsikret af HDI Danmark

Hvis du har nogen klager vedrørende rådgivning i forbindelse med en sag hos Dokument24, bedes du venligst kontakte vores support på telefonnummeret 53 70 10 30 eller via e-mail på info@dokument24.dk.

Når du indgiver en skadesanmeldelse til HDI, vil du modtage en kvittering for anmeldelsen. Det skal bemærkes, at denne kvittering ikke bekræfter dækningen af skaden, men blot bekræfter, at HDI har modtaget din skadesanmeldelse. Det er forsikringsbetingelserne, der afgør, om din skade er omfattet af forsikringen.

Ring på 53 70 10 30 eller skriv til info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig. Det er gratis at tale med os. Du betaler kun, hvis du bestiller et dokument.