Gratis råd og vejledning

Hos dokument 24 vil vi gerne hjælpe flest mulige danskere med udarbejdelse af testamenter, fremtidsfuldmagterægtepagter, købsaftaler og meget andet. Vi sætter en ære i at hjælpe, og det koster ikke noget at få råd og vejledning.

Du betaler kun, hvis du bestiller noget

Mange danskere vælger at ringe eller skrive til os for at få råd og vejledning. Når du har fået råd og vejledning, kan du efterfølgende vælge at oprette det dokument, som du har brug for. 

Hvis du f.eks. ønsker at oprette et testamente eller en fremtidsfuldmagt til dig og familien, kan du oprette dokumentet online ved at svare på en række spørgsmål. Herefter vil du straks få dokumenterne tilsendt. Alternativt kan vi oprette dokumentet for dig ved personlig samtale ved vores jurister.

Du vælger selv, hvordan du ønsker at oprette dine dokumenter. Du betaler kun, hvis du bestiller dokumentet, ellers er vores service gratis.

14 dages fortrydelsesret

Normalt er der ingen fortrydelsesret på juridiske dokumenter oprettet af advokater og jurister. Dette skyldes, at juridiskedokumenter er personligt tilpasset. Personligt tilpassede dokumenter kan ikke sælges videre til andre, hvorfor advokatkontorer ikke har fortrydelsesret på oprettelse af f.eks. testamente, fremtidsfuldmagter mv.

Vi har 14 dages fortrydelsesret. Hos Dokument 24 vælger vi at sætte dig bedst muligt service, og vi ønsker, at du skal være 100 % tilfreds med os. Vi giver dig derfor 14 dages fortrydelsesret på oprettelse af alle dokumenter online. Du kan således oprette dine dokumenter i ro og mag, bestille dem, læse dem igennem og vurdere om dette var noget for dig. Hvis du ikke ønsker dokumenterne, returnerer vi din bestilling med et smil.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Du er altid velkommen til ringe eller skrive til os på tlf. 5370 1030 eller info@dokument24.dk. Vi vil altid gerne hjælpe dig.