Telefon

53 70 10 30

Telefontid mellem klokken 9 og 17 på hverdage

E-mail

Info@dokument24.dk

Send os en e-mail, det er altid gratis at være i kontakt med os, og du betaler kun for dokumenter, som du ønsker

Få juridisk hjælp

Vi er klar til at give dig råd og vejledning.

Få rådgivning

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, vi ofte bliver spurgt om. Hvis du har nogle spørgsmål, som du mangler svar på, er du altid velkommen til at kontakte os.

1. Er dokumenter oprettet online juridisk gyldige?

Dokumenter oprettet hos Dokument 24 er fuldt juridisk gyldige, som var de oprettet hos en advokat.

2. Kan jeg fortryde mit køb?

Ja. Hvis du ikke ønsker dit onlinedokument eller ydelse inden for 14 dage, så refunderer vi din betaling. Vi ønsker udelukkende tilfredse kunder.

3. Koster det noget at kontakte jer?

Det er gratis at ringe og skrive til os. Rådgivning er ligeledes gratis. Hvis du ønsker dokumenter udarbejdet på baggrund af rådgivningen, så oplyser vi dig prisen inden, at du bestiller ydelsen.

4. Hvor lang tid går der fra bestilling af dokument til fremsendelse?

Du får dine dokumenter og ydelser, som du bestiller online tilsendt med det samme pr. e-mail. Herefter kan dokumenter skrives under enten fysisk og i nogle tilfælde online. Du får en guide medsendt til underskrift af det pågældende dokument.

5. Kan jeg rette i dokumentet, når jeg modtager det?

Ja. Du får tilsendt en adgang til dine dokumenter ved din bestilling. Denne adgang giver dig ret til at rette så meget, som du vil i dit dokument i de kommende 3 måneder.

6. Kan jeg gemme mine svar og fortsætte senere?

Ja. Du kan starte et dokument og efterfølgende trykke gem. Dit dokument gemmes nu i 30 dage, så du senere kan gøre det færdig.

7. Hvordan køber jeg et dokument?

Du svare på en række spørgsmål online. Når spørgsmålene er besvaret, køber du dokumentet som var den enhver anden webshop. Dokumentet sendes straks til dig pr. e-mail.

Kontakt os