Prisvenlig fremtidsfuldmagt

Hos Dokument 24 koster en fremtidsfuldmagt kun 175 kroner. Du kan både ringe og skrive til os, hvis du ønsker rådgivning om fremtidsfuldmagter - det er gratis og uforpligtende. Du vælger selv, om du ønsker at oprette dokumentet efterfølgende.

Din prisvenlige fremtidsfuldmagt oprettes ved at svare på 5-8 spørgsmål online. Når du har svaret på spørgsmålene, sender vi dig straks din personligt udformede fremtidsfuldmagt. 

Opret fremtidsfuldmagten i dag - det er uforpligtende at gå i gang. Du kan også læse mere om priser ved at trykke på nedenstående.

 1. Hvad koster en fremtidsfuldmagt? 
 2. Hvad koster det andre steder online? 
 3. Advokaternes priser
 4. Alternativ til advokaterne - Dokument 24 pr. telefon

Opret fremtidsfuldmagt - pris kun 175 kr.

Hvad koster en fremtidsfuldmagt?

En fremtidsfuldmagt koster 175 kroner hos Dokument 24. Du sparer ca. 2.000 kroner i forhold til traditionelle advokater. Hertil kommer 300 kroner i statsafgift for at skrive dokumentet under hos notar. Vi hjælper dig gerne gratis pr. telefon og e-mail.

15 Fremtidsfuldmagt Pris

Se video

Derfor er det billigt hos Dokument 24

Grunden til, at vi kan oprette dokumentet så billigt er, at vi kun fokuserer på det, der giver værdi for dig som kunde.

Vi bruger vores tid på at:

 • Svare telefonen, når du ringer eller vende tilbage hurtigst muligt.
 • Besvare dine spørgsmål på chat eller e-mail.
 • Udarbejde juridisk korrekte dokumenter.

Alt hos Dokument 24 er målrettet dig - også prisen. Vi har hverken designermøbler, store biler eller medarbejdere, der henter kaffe til os. 

Pris Fremtidsfuldmagt

Hvad koster det andre steder online?

Når du starter dit dokument online, er det en god idé at tjekke, hvad priserne er på forhånd. Der findes efterhånden flere juridiske ”online” virksomheder, som beder dig udfylde dine informationer online. Dokumentet udarbejdes efterfølgende manuelt. Der er kun få virksomheder, hvor du får dokumentet tilsendt med det samme og til en billig pris. Dokument 24 sender fremtidsfuldmagten med det samme og til en billig pris.

  Følg trinene og hav en fremtidsfuldmagt klar på 10 minutter

  Advokaternes priser

  Alternativet til at oprette en prisbevidst fremtidsfuldmagt hos Dokument 24 er at gå til en advokat. Priserne variere fra 1.000 kroner og op til 3.000 kroner i vores undersøgelser fra 2024.

  Advokaternes priser

   Det kan være en jungle at finde den rette måde at oprette juridiske dokumenter på. Der er dog ingen tvivl om, at advokaterne er markant dyrere end alle andre løsninger. Dokumentet vil i sidste ende være det samme.

   Alternativ til advokaterne – Dokument 24 pr. telefon

   Ønsker du en personlig samtale til oprettelsen af din fremtidsfuldmagt, men synes, at advokaterne er for dyre? Dokument 24 tilbyder at oprette dokumentet baseret på en personlig samtale med dig. Samtalen sker pr. telefon og prisen er billigere end advokaternes. Vi giver dig en fast lav pris før opstart af arbejdet. Ring til os på telefon 53 70 10 30 for at få mere information.

   Få gratis rådgivning til oprettelse af din fremtidsfuldmagt

   Vi har undervist jurister og advokater inden for området og beskæftiger os dagligt med oprettelse af fremtidsfuldmagter samt andre juridiske dokumenter inden for familieret og arveret.

   Grunden til, at det ikke koster så meget er, at vi arbejder kundevendt og effektivt, hvor vi kontinuerligt søger at yde en god service til gode priser.

   Du er altid velkommen til at få en gratis samtale med os uden, at du skal købe noget. Hos Dokument 24 ønsker vi udelukkende tilfredse kunder, hvilket vi får gennem god service uden krav til, at der købes af os.

   Hvis advokat alligevel ønskes

   Hvis du alligevel vælger at gå med den dyre løsning og oprette din fremtidsfuldmagt hos en advokat, så skal du vælge den rette. Du bør vælge advokater, der primært beskæftiger sig med familieret og arveret, da denne type dokument figurerer herunder.

   Det er vigtigt at vælge eksperter inden for området, så du er sikker på, at du får den rette vejledning. Det svarer til at vælge den rette håndværker, når du f.eks. skal mure et hus. Til at mure et hus, vælger du en håndværker af typen murer. Når du skal vælge en advokat, så skal du vælge en advokat af typen ”Familieret og Arveret”.

   MinAdvokat arbejder målrettet inden for feltet familieret og arveret. De underviser tillige inden for området på universitet, og andre advokater benytter deres juridiske skabeloner til blandt andet at udforme fremtidsfuldmagter.

   Opret selv Fremtidsfuldmagt. Enkelt og sikkert!

   Opret dokumentet, før det er for sent

   Uanset hvilken løsning du vælger, bør du oprette en fremtidsfuldmagt med det samme. Hvis du ikke har oprettet dokumentet, risikerer du at komme under værgemål fra staten. Du kommer under værgemål, hvis du bliver dement eller på anden vis vurderes inhabil.

   Personer under værgemål får tildelt en værge af staten, som skal træffe beslutninger på den inhabiles vegne. Når du er dement/inhabil, kan din ægtefælle/kæreste/børn ikke træffe beslutningerne for dig. De skal altid spørge værgen om lov til at handle på dine vegne.

   Når du kommer under værgemål, kan det have katastrofale konsekvenser for dig selv og din familie. Det skyldes, at værgen sjældent har indsigt i dine eller din families behov.

   Lad os sige, at du er blevet dement, og dine nærmeste kan mærke på dig, at du har behov for at flytte i en mindre bolig. Når du er kommet under værgemål, skal de bede værgen om at træffe denne beslutning for dig. Hvis værgen ikke mener, at beslutningen er den rette, risikerer du at skulle blive boende i din bolig, selvom du og din familie ikke er enige.

   Undgå at komme under værgemål

   Når du opretter din fremtidsfuldmagt, vil dine nærmeste kunne træffe beslutninger på dine vegne. I de fleste tilfælde vil du undgå at blive underlagt værgemål. Du og dine nærmeste kan således leve videre på bedst mulig vis, hvor de hjælper dig med at træffe beslutninger for dig.

   Prisen for oprettelse af en fremtidsfuldmagt står slet ikke mål med de konsekvenser, som du undgår. Vi anbefaler alle danskere at oprette dokumentet med det samme. Du og din familie vil være bedst muligt stillet med denne løsning.

   Undgå at komme i værgemål med en fremtidsfuldmagt

   Ring eller skriv til Dokument 24 på tlf. 53 70 10 30 eller pr. e-mail info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig. Vi kan både hjælpe dig med oprettelsen af dokumentet online eller pr. telefon. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

   Opret din Fremtidsfuldmagt, så er du sikret!

   Fantastisk positiv oplevelse.

   Meget behagelig samtale, hurtige og helt igennem kompentente svar.

   Kan varmt anbefales!

   HLSJ :-)