Pris fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt koster kun 295 kr. hos Dokument 24. Hertil skal lægges statsligt notargebyr på 300 kr. til notering af fremtidsfuldmagten. Vi tilbyder gratis råd og vejledning pr. telefon, chat og e-mail under oprettelse af dine dokumenter.

Vi har samlet et overblik over, hvilke priser der findes på oprettelse af fremtidsfuldmagter i Danmark. Læs alt om det her.

Opret Fremtidsfuldmagt for kun 295,-


Svar på 5-8 spørgsmål

Få dokumentet på mail straks

Skriv Fremtids-fuldmagt under

Pris på oprettelse af en fremtidsfuldmagt

Hvorfor koster det kun 295 kr. at oprette en fremtidsfuldmagt hos Dokument 24? Prisen er så lav, da vi har udviklet juridisk software. Du betjener dig selv online, når du opretter dine dokumenter. Hvis du har brug for hjælp, er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Hjælper koster ikke noget.

Priserne hos andre juridiske virksomheder er langt højere end vores priser. Vi har kontinuerligt fokus på at skabe kundevendte arbejdsgange, så vi udelukkende arbejder med det, der giver værdi for dig som kunde. Alt spildarbejde er skåret væk, dette sikrer, at vi også fremadrettet kan holde priserne fornuftige.

Pris Fremtidsfuldmagt

Hvad koster det andre steder online?

Vi har sammenlignet priser på oprettelse af fremtidsfuldmagter online. Prissammenligningen er fra år 2020. Du får her et overblik over, hvilke muligheder der findes i Danmark.

  • Dokument 24. Vi tager kun 295,- for dokumentet, når det oprettes online.
  • LegalDesk. Prisen hos LegalDesk er 695,-, når du selv opretter dokumentet online.
  • DinArv. Virksomheden tager 1.000 kr. for oprettelsen. Du udfylder formularen online, men ender med at have en medarbejder til at udarbejde dokumentet manuelt.
  • Samliv og Arv. Du udfylder deres formular online, og ender med at betale 1.495 for oprettelsen.

Når du starter dit dokument online, er det en god idé at tjekke, hvad priserne er på forhånd. Der findes efterhånden flere juridiske ”online” virksomheder, som udelukkende beder dig udfylde dine informationer, så det gør deres arbejde lettere. Der er kun få virksomheder, hvor du får dokumentet tilsendt med det samme og til en billig pris. Dokument 24 sender fremtidsfuldmagten med det samme og til en billig pris.

Advokaternes priser

Alternativet til at oprette en prisbevidst fremtidsfuldmagt hos Dokument 24 er at gå til en advokat. Vi har samlet et prisoverblik over advokater, som er fra år 2020.

  • Advodan. Hos Advodan kan det koste forskelligt at oprette dokumentet, da Advodan er en sammenslutning af advokater. Prisen i Glostrupafdelingen er 4.000 kr.
  • MinAdvokat. Her koster det 2.750 kr. at oprette en fuldmagt.
  • Ret og Råd. Disse advokater ønsker slet ikke at oplyse prisen på forhånd. Du risikerer dermed at betale i dyre domme for din fuldmagt.

Det kan nemt være en jungle at finde den rette måde at oprette juridiske dokumenter på. Der er dog ingen tvivl om, at det dyreste er advokaterne.

Alternativ til advokaterne – Dokument 24 pr. telefon

Ønsker du personlig samtale til oprettelsen af din fremtidsfuldmagt, men synes, at advokaterne er for dyre? Dokument 24 tilbyder at oprette dokumentet baseret på en personlig samtale med dig. Samtalen sker pr. telefon og prisen er billigere end advokaternes. Vi giver dig en fast lav pris før opstart af arbejdet. Ring til os på telefon 53 70 10 30 for at få mere information.

Vi har undervist jurister og advokater inden for området, og vi beskæftiger os dagligt med oprettelse af fremtidsfuldmagter og andre juridiske dokumenter inden for familieret og arveret.

Grunden til, at det ikke koster så meget er, at vi arbejder kundevendt og effektivt, hvor vi kontinuerligt søger at yde en god service til gode priser.

Du er altid velkommen til at få en gratis samtale med os uden, at du skal købe noget. Hos Dokument 24 ønsker vi udelukkende tilfredse kunder, hvilket vi får gennem god service uden krav til, at der købes af os.

Vi anbefaler følgende advokat, hvis dette vælges

Hvis du alligevel vælger at gå med den dyre løsning og oprette din fremtidsfuldmagt hos en advokat, så skal du vælge den rette. Du bør vælge advokater, der primært beskæftiger sig med familieret og arveret, da denne type dokument figurerer herunder.

Det er vigtigt at vælge eksperter inden for området, så du er sikker på, at du får den rette vejledning. Det svarer til at vælge den rette håndværker, når du f.eks. skal mure et hus. Til at mure et hus, vælger du en håndværker af typen mure. Når du skal vælge en advokat, så skal du vælge en advokat af typen ”Familieret og Arveret”.

MinAdvokat arbejder målrettet inden for feltet familieret og arveret. De underviser tillige inden for området på universitet, og andre advokater benytter deres juridiske skabeloner til blandt andet at udforme fremtidsfuldmagter.

Få dokumentet oprettet før, at det er for sent

Uanset hvilken løsning, du vælger, bør du oprette en fremtidsfuldmagt med det samme. Hvis du ikke har oprettet dokumentet, risikerer du at komme under værgemål fra Staten. Du kommer under værgemål, når du bliver dement eller på anden vis ikke vurderes inhabil (ikke i stand til at træffe beslutninger på egne veje). Personer under værgemål får tildelt en værge af Staten, som skal træffe beslutninger på den inhabiles vegne. Når du er dement/inhabil, kan din ægtefælle/kæreste/børn ikke træffe beslutningerne for dig. De skal altid spørge værgen om lov til at handle på dine vegne.

Når du kommer under værgemål, kan det have fatale konsekvenser for dig selv og din familie. Det kan være fatalt, da værgen sjældent har indsigt i dine behov eller din families behov.

Lad os sige, at du er blevet dement, og dine nærmeste kan mærke på dig, at du har behov for at flytte i en mindre bolig. Når du er kommet under værgemål, skal de bede værgen om at træffe denne beslutning for dig. Hvis værgen ikke mener, at beslutningen er den rette, risikerer du at skulle blive boende i din bolig, selvom du og din familie ikke mener dette.

Start din Fremtidsfuldmagt i dag

Undgå at komme under værgemål

Når du opretter din fremtidsfuldmagt, vil dine nærmeste kunne træffe beslutninger på dine vegne. I de fleste tilfælde vil du undgå at blive underlagt værgemål. Du og dine nærmeste kan således leve videre på bedst mulig vis, hvor de hjælper dig med at træffe beslutninger for dig. Prisen for oprettelse af en fremtidsfuldmagt står slet ikke mål med de konsekvenser, som du undgår. Vi anbefaler alle danskere at oprette dokumentet med det samme. Du og din familie vil være bedst muligt stillet med denne løsning.

Ring eller skriv til Dokument 24 på tlf. 53 70 10 30 eller pr. E-mail info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig. Vi kan både hjælpe dig med oprettelsen af dokumentet online eller pr. telefon. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.