10 spørgsmål til fremtidsfuldmagter

Vi har her samlet de 10 oftest stillede spørgsmål. Som du kan få svar på med det samme.

  1. Hvordan registreres og underskrives en fremtidsfuldmagt?
  2. Hvad skal jeg have med til notaren - fremtidsfuldmagt?
  3. Hvordan laves fremtidsfuldmagt nr. 2?
  4. Er en fremtidsfuldmagt oprettet online juridisk gyldig?
  5. Er min fremtidsfuldmagt korrekt skrevet under?
  6. Hvem registrerer/tinglyser fremtidsfuldmagten?
  7. Kan jeg oprette en fremtidsfuldmagt for en anden person?
  8. Kan jeg oprette en fremtidsfuldmagt online uden MitID?
  9. Kan jeg oprette en fremtidsfuldmagt uden digital post?
  10. Hvordan retter jeg i min fremtidsfuldmagt?

Hvordan registreres og underskrives en fremtidsfuldmagt?

Fremtidsfuldmagten skal først lægges på tinglysning.dk og underskrives med MitID. Når fremtidsfuldmagten er skrevet under, skal du til notar for at vedkende dig fremtidsfuldmagten. Notaren sikrer sig, at det er dig, der skriver under samt, at du er ved dine fulde fem.

Hvordan registreres og underskrives fremtidsfuldmagten?

Dokument 24 hjælper gerne med registrering af fremtidsfuldmagt på tinglysning.dk. Når vi hjælper dig med registrering, bliver det betydeligt lettere for dig at skrive fremtidsfuldmagten under.

Hvad skal jeg have med til notaren - fremtidsfuldmagt?

Hos notaren medbringes billede-ID og 300 kroner til betaling. Du skal ikke medbringe fysiske dokumenter, da alt ligger online. Notaren finder din fremtidsfuldmagt frem ved at spørge til dit sagsnummer. Hos Dokument 24 er sagsnummeret altid dit fulde navn.

Hvad skal jeg have med til Notaren?

Hvordan laves fremtidsfuldmagt nr. 2?

Har du bestilt en ekstra fremtidsfuldmagt hos os? Din ekstra fremtidsfuldmagt oprettes efter oprettelsen af fremtidsfuldmagt nr. 1. Du opretter fuldmagt nr. 2 ved at åbne mailen med overskrift ”Dine ekstra dokumenter”. Her finder du et link/adgang til oprettelsen af fremtidsfuldmagt nr. 2.

Hvordan laves nr 2 fremtidsfuldmagt?

Er en fremtidsfuldmagt oprettet online juridisk gyldig?

Online oprettelse af fremtidsfuldmagter er fuldt juridisk gyldige. Der er ingen forskel på juraen ved fremtidsfuldmagter oprettet online, pr. telefon eller hos advokat. Når du opretter dokumentet online, betjener du dig selv og derfor bliver dokumentet billigt.

Online fremtidsfuldmagt juridisk gyldig?

Er min fremtidsfuldmagt korrekt skrevet under?

Din fremtidsfuldmagt er korrekt skrevet under på tinglysning.dk, når du har fået besked på, at underskrift er sket. Underskriften er først endelig, når du har skrevet den under foran notar. 

Fremtidsfuldmagt korrekt skrevet under?

Hvem registrerer/tinglyser fremtidsfuldmagten?

En fremtidsfuldmagt skal først registreres på tinglysning.dk. Du kan selv vælge at gøre dette, og der medfølger en guide til registrering, når du modtager dokumentet. De fleste vælger at få Dokument 24 til at registrere den - det er nemt og der sker ikke fejl.

Hvem registrerer / tinglyser fremtidsfuldmagten?

Kan jeg oprette en fremtidsfuldmagt for en anden person?

Du må gerne oprette en fremtidsfuldmagt for en anden person. Efter oprettelsen skal personen underskrive med MitID foran notar. Du kan ikke skrive under for en anden person, men du kan guide personen til, hvordan underskrift sker.

Oprette en fremtidsfuldmagt for en anden?

Kan jeg oprette en fremtidsfuldmagt online uden MitID?

Oprettelsen af fremtidsfuldmagt online er uafhængigt af, om du har MitID eller ej. Du kan således oprette fremtidsfuldmagten online og få den tilsendt pr. e-mail. Underskrift af fremtidsfuldmagten skal efterfølgende ske hos Familieretshuset, når du ikke har MitID.

Oprette fremtidsfuldmagt online uden Nem-id?

Du kan læse mere her.

Kan jeg oprette en fremtidsfuldmagt uden digital post?

Du behøver ikke at kunne modtage digital post for at oprette en fremtidsfuldmagt online. Fremtidsfuldmagten oprettes online og tilsendes pr. e-mail. Herefter skriver du  under med MitID og til sidst foran notar. Digital post involveres ikke i oprettelsen.

Oprette fremtidsfuldmagt uden digital post?

Hvordan retter jeg i min fremtidsfuldmagten?

Det er nemt og enkelt at rette i en fremtidsfuldmagt oprettet hos Dokument 24. Du retter ved at trykke på linket i den mail, du har modtaget fremtidsfuldmagten med. Herefter skal den skrives under på ny med MitID og hos notaren.

Hvordan retter jeg fremtidsfuldmagten?