Skabelon Fremtidsfuldmagt

Du kan benytte en skabelon, når du opretter din fremtidsfuldmagt. Nogle skabeloner kan downloades som en fil, mens andre formularer kan benyttes online. De fleste vælger onlineløsningen, da dette er en billig måde at oprette en fremtidsfuldmagt på. Samtidig sikrer onlineformularen dig et juridisk korrekt dokument.

Hos Dokument 24 kan du selv udfærdige din fremtidsfuldmagt og efterfølgende skrive den under.

Har du oprettet en fremtidsfuldmagt?


Svar på 5-8 spørgsmål

Få dokumentet på mail straks

Skriv Fremtids-fuldmagt under

Hvad benyttes en fremtidsfuldmagt til?

Det er en fuldmagt, som giver andre personer ret til at handle på dine vegne, hvis der skulle være behov for det. Fremtidsfuldmagten træder i kraft, hvis du ikke er i stand til at handle selv. Der skal en lægefaglig vurdering samt godkendelse fra det offentlige til, hvis den skal træde i kraft.

Hvordan bruges formularen?

1.     Svar på 6-10 spørgsmål

Til at starte med skal du svare på 6-10 spørgsmål online.

Vi har udarbejdet en online skabelon, der automatisk tilpasser sig dig og dine behov for en fremtidsfuldmagt. Når du svarer på spørgsmålene, så sikrer vores juridiske software, at du kommer alt igennem. Du får på denne måde altid et juridisk korrekt dokument.

Du vil f.eks. blive spurgt til om du ønsker at have 1 eller 2 fuldmægtige, der skal hjælpe dig, hvis du ikke kan handle på egne vegne. Du vil også blive spurgt om de fuldmægtige må kunne give gaver på dine vegne og flere andre ting.

Du kan altid ændre eller tilbagekalde dokumentet, hvis du enten ønsker ikke ønsker, at de valgte fuldmægtige skal kunne handle på dine vegne.

Hvis du ønsker hjælp til at svare spørgsmålene, så er du altid velkommen til at ringe eller skriv til os. Det er gratis at tale og skrive med os!

2.    Få dokumentet på 2 minutter

Når du har svaret på spørgsmålene, vil du blive præsenteret for en opsummering af de valg, som du har truffet under oprettelsen. Hvis du er tilfreds med dine valg, kan du vælge at bestille dokumentet. Bestilling sker på samme vis, som ville du bestille andre vare online.

Når du vælger at bestille dokumentet, så udarbejder vores juridiske software straks fremtidsfuldmagten til dig og sender den pr. e-mail. Du vil modtage dokumentet inden for få minutter, hvorefter det skal skrives under.

3.     Underskrift

Når du har modtaget dokumentet pr. e-mail, så skal det skrives under. En fremtidsfuldmagt skal først lægges op på tinglysning.dk og efterfølgende skrives under foran en notar.

Tinglysning.dk

Det første du skal gøre, er logge ind på tinglysning.dk. Her skal du vælge at oprette en fremtidsfuldmagt. Herefter skal du kopiere indholdet af det tilsendte dokument ind på tinglysningens hjemmeside.

Hvis der er for besværligt for dig at gøre dette, så hjælper vi dig gerne med at lægge dokumentet op på tinglysningens hjemmeside. Alternativt kan du vælge at følge den guide, som vi medsender sammen med dokumentet. Valget er dit.

Notaren

Når indholdet af din fremtidsfuldmagt ligger på tinglysningens hjemmeside, så skal det efterfølgende skrives under foran notaren. Det er altså ikke nok ”bare” at have dokumentet liggende hjemme i skuffen, det SKAL skrives under foran en notar.

Grunden til, at dokumentet skal skrives under foran en notar er, at dokumentet ikke må kunne anfægtes. Der må altså ikke kunne herske tvivl om det nu også er dit ønske, at dokumentet kan sættes i kraft, hvis du ikke er i stand til at handle på egne vegne.

Det er notarens opgave at sikre sig, at du er den, som du udgiver dig for at være samt, at du er ved dine fulde fem ved underskrift.

Udarbejd dokumentet i tide!

Det er ikke altid rart at tænke udarbejde juridiske dokumentet så som testamenter og fremtidsfuldmagter. Nogle kan have svært ved det, da dokumenterne først træder i kraft, når man enten bliver syg eller går bort. Når vi hører, at vi danskere udskyder oprettelsen af disse dokumenter, så forstår vi godt, at det kan være mindre flatterende at oprette. Vi tillader os dog samtidig at spørge til, hvad alternativet er?

Hvad sker der, hvis du ikke har oprettet enten et testamente eller en fremtidsfuldmagt? Hvis du ikke har oprette sidstnævnte, så vil det være Staten, der bestemmer, hvad der skal ske med dig, hvis du ikke selv er i stand til at tage vare på dig selv. Det ønsker du helt sikkert ikke! Så er det bedre at bruge 10-15 minutter på at udfylde en online blanket til fremtidsfuldmagten og efterfølgende få den skrevet under. Dette sikrer både dig og din familie på god vis.

Juridisk software – din sikkerhed

Dokument 24 benytter sig af juridisk software, der altid stiller dig de rette spørgsmål, når du skal udarbejde et dokument. Når du bliver stillet de rette spørgsmål, så har vores software mulighed for at udarbejde det helt korrekte juridiske dokument til dig.

Det smarte ved juridisk software er, at det ikke kan lave menneskelige fejl så som at glemme at stille dig et spørgsmål eller glemme at sætte en paragraf ind i dit dokument. Softwaren er tvunget til at gå struktureret til værks på samme vis hver eneste gang, og dokumentet bliver således korrekt hver gang, at du benytter Dokument 24’s online skabelon.

Start din Fremtidsfuldmagt i dag

Hvorfor benytte en formular?

Der er flere fordele ved at benytte en formular til oprettelsen af din fremtidsfuldmagt. Vi har listet en række fordele her.

  • Det er billigt at benytte. Hos Dokument 24 koster det kun 295,- at få dokumentet tilsendt inkl. vejledning til underskrift.
  • Det er nemt, og det tager ikke særlig lang tid. Det tager normalt 10-15 minutter at oprette dokumentet, og du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil gøre det. Hvis du ønsker at starte dokumentet i dag, og gøre det færdigt om f.eks. 14 dage, så er dette også muligt.
  • Når du benytter vores juridiske software, så vil du altid få et juridisk korrekt dokument. Vores software har en struktureret tilgang til oprettelsen, og der er ingen risiko for menneskelige fejl.

Gratis hjælp

Når du benytter dig af Dokument 24’s service, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Det kan f.eks. være, at du har et spørgsmål til, hvordan du skal udfylde en del af onlineblanketten til fremtidsfuldmagter. Det kan også være, at du bare ønsker at drøfte en familiær situation med en uvildig for at du kan træffe beslutning om hvem, der skal sættes ind som potentielle fuldmægtige for dig.

Det koster aldrig noget at ringe til os eller skrive til os. Du vælger ligeledes selv om du ønsker at bestille dokumentet, selvom du har fået juridisk bistand hos os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.