Skabelonen er enkelt, sikker og billig

Du sikres en juridisk korrekt fremtidsfuldmagt, når du benytter vores formular. Fremtidsfuldmagten sikrer, at dine nærmeste kan hjælpe dig, hvis du bliver syg/dement, og ikke er i stand til at træffe beslutninger.

Fremtidsfuldmagten koster kun 295 kr. ⇒ tager 10 min. Du sparer ca. 2.000 kr. i forhold til traditionelle advokater ved at benytte skabelonen. Du kan få gratis hjælp undervejs.

Start oprettelsen af fremtidsfuldmagten i dag (det er uforpligtende), eller læs mere ved at trykke på nedenstående.

 1. Hvad benyttes en fremtidsfuldmagt til?
 2. Hvordan bruges formularen til fremtidsfuldmagten?
 3. Underskrive dokumentet på tinglysning.dk
 4. Hvorfor benytte en formular/blanket?
 5. Gratis hjælp

Få juridisk korrekt fremtidsfuldmagt

Hvad benyttes en fremtidsfuldmagt til?

En fremtidsfuldmagt giver dine nærmeste ret til at træffe beslutninger dine vegne, hvis du ikke selv er i stand til det pga. demens/sygdom. Dokumentet træder i kraft, hvis dine fuldmægtige beder herom samt, at en læge bekræfter, at du ikke selv kan træffe beslutninger.

Hvad benyttes en fremtidsfuldmagt til?

Hvordan bruges formularen til fremtidsfuldmagten?

1.     Svar på 5-8 spørgsmål

Du bliver guidet til oprettelse af fremtidsfuldmagten gennem vores skabelon online. Vi guider dig ved at stille 5-8 spørgsmål, som du svarer på. Alle spørgsmål tilpasses dig og din situation og fremtidsfuldmagten bliver personligt udarbejdet til dig.

Hvordan bruges formularen til fremtidsfuldmagten?

Hvilke spørgsmål bliver du stillet i formularen/blanketten?

Du vil f.eks. blive spurgt til om:

 1. 1 eller flere fuldmægtige: Ønsker du ønsker at have 1 eller 2 eller flere fuldmægtige? Fuldmægtige hjælper dig, hvis du ikke kan handle på egne vegne.
 2. Økonomiske og personlige forhold: Hvad skal dine fuldmægtige kunne hjælpe dig med? De fleste vælger, at fuldmægtige skal kunne hjælpe med både økonomiske og personlige forhold.
 3. Gaver til fuldmægtige: Du vil også blive spurgt om de fuldmægtige må give gaver på dine vegne og flere andre ting.
Du kan altid ændre eller tilbagekalde dokumentet, hvis du ikke ønsker, at de fuldmægtige skal kunne handle på dine vegne.

Hvis du ønsker hjælp til at svare spørgsmålene, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os. Det er gratis at få juridisk rådgivning hos os - ring eller skriv, så hjælper vi.

Fremtidsfuldmagt Skabelon

2.    Få dokumentet på 2 minutter

Når du har svaret på spørgsmålene, vil du blive præsenteret for en opsummering af de valg, som du har truffet under oprettelsen. Hvis du er tilfreds med dine valg, kan du vælge at bestille dokumentet. Du bestiller samme vis, som du bestiller andre varer online.

Når du vælger at bestille dokumentet, så udarbejder vores juridiske software straks fremtidsfuldmagten og fremsender den pr. e-mail. Du vil modtage dokumentet inden for få minutter, hvorefter det skal skrives under.

3.     Underskrift

Når du har modtaget dokumentet pr. e-mail, så skal det skrives under. En fremtidsfuldmagt skal først lægges op på tinglysning.dk og efterfølgende skrives under foran en notar.

Underskrive dokumentet på Tinglysning.dk

Når du modtager fremtidsfuldmagten, skal den efterfølgende registreres på tinglysning.dk. Det første du skal gøre, er logge ind på tinglysning.dk. Her skal du vælge at oprette en fremtidsfuldmagt. Herefter skal du kopiere indholdet af det tilsendte dokument ind på tinglysningens hjemmeside. 

Underskriv dokumentet på tinglysning.dk

Vi sender en fuld guide til alle detaljerne om registrering af fremtidsfuldmagten på tinglysning.dk til dig sammen med din bestilling.

Hvis du synes, at ovenstående er besværligt, så hjælper vi dig gerne med alt vedrørende tinglysning, etc. Du bestemmer selv, vi hjælper altid gerne.

Notaren

Når indholdet af din fremtidsfuldmagt ligger på tinglysningens hjemmeside, så skal det efterfølgende skrives under foran notaren. Det er altså ikke nok ”bare” at have dokumentet liggende hjemme i skuffen, det SKAL skrives under foran en notar.

Grunden til, at dokumentet skal skrives under foran en notar er, at dokumentet ikke må kunne anfægtes. Der må altså ikke kunne herske tvivl om det nu også er dit ønske, at dokumentet kan sættes i kraft, hvis du ikke er i stand til at handle på egne vegne.

Det er notarens opgave at sikre sig, at du er den, som du udgiver dig for at være samt, at du er ved dine fulde fem ved underskrift.

Notaren

Udarbejd dokumentet i tide!

Det er ikke altid rart at tænke på at udarbejde juridiske dokumentet så som testamenter og fremtidsfuldmagter. Nogle kan have svært ved det, da dokumenterne træder i kraft, når man enten bliver syg eller går bort. Vi forstår godt, at det ikke altid er rart at tænke på sådanne ting, men vi tillader os dog samtidig at spørge, hvad alternativet er?

Hvad sker der, hvis du ikke har oprettet enten et testamente eller en fremtidsfuldmagt? Hvis du ikke har oprettet sidstnævnte, så vil det være Staten træffe beslutninger for dig, hvis du ikke selv er i stand til at tage vare på dig selv. Det ønsker du helt sikkert ikke! Det bedre at bruge 10-15 minutter og betale en rimelige pris for fremtidsfuldmagten, når du udfylder en online blanket til fremtidsfuldmagten og efterfølgende få den skrevet under. Dette sikrer både dig og din familie på god vis.

Opret Fremtidsfuldmagt  - Det tager kun 10 min.

Juridisk software – din sikkerhed

Dokument 24 benytter sig af juridisk software, der altid stiller dig de rette spørgsmål, når du skal udarbejde dokumenter. Når du bliver stillet de rette spørgsmål, så har vores software mulighed for at udarbejde et juridiske korrekt dokument til dig. Dette er mere sikkert end, hvis du modtager en PDF, som du udfylder til din fremtidsfuldmagt.

Det smarte ved juridisk software er, at det ikke kan lave menneskelige fejl så som at glemme at stille dig et spørgsmål eller glemme at sætte en paragraf ind i dit dokument. Softwaren er tvunget til at gå struktureret til værks på samme vis hver eneste gang, og dokumentet bliver således korrekt hver gang. Benyt derfor Dokument 24’s online skabeloner.

Hvorfor benytte en formular/blanket?

Der er flere fordele ved at benytte en formular/blanket til oprettelsen af din fremtidsfuldmagt. Vi har listet en række fordele her:

Hvorfor benytte en formular/blanket?

 • Det er billigt at benytte en skabelon. Hos Dokument 24 koster det kun 295,- at få dokumentet tilsendt inkl. vejledning til underskrift. Du betaler først for dokumentet, hvis du ønsker at få det tilsendt. Du får hjælp gratis til fremtidsfuldmagten, hvis du ønsker det.
 • Det er nemt, og det tager ikke særlig lang tid. Det tager normalt 10-15 minutter at oprette dokumentet, og du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil gøre det. Hvis du ønsker at starte dokumentet i dag og gøre det færdigt senere, så er dette også en mulighed.
 • Det er juridisk sikkert. Når du benytter vores juridiske software, får du altid et juridisk korrekt dokument. Vores software har en struktureret tilgang til oprettelsen, og der er ingen risiko for menneskelige fejl eller fejl i forbindelse ved f.eks. udfyldelse af en pdf-skabelon.

Billigt at oprette fremtidsfuldmagt

Gratis hjælp

Når du benytter dig af Dokument 24’s service, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Det kan f.eks. være, at du har et spørgsmål til, hvordan du skal udfylde en del af onlineblanketten til fremtidsfuldmagter. Det kan også være, at du bare ønsker at drøfte en familiær situation med en uvildig for, at du kan træffe beslutning om hvem, der skal sættes ind som potentielle fuldmægtige for dig.

Gratis hjælp

Det koster aldrig noget at ringe til os eller skrive til os. Du vælger ligeledes selv, om du ønsker at bestille dokumentet, selvom du har fået juridisk bistand hos os.

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

Start din Fremtidsfuldmagt  - Vi hjælper dig gerne.

Tak til Dokument24!

Super godt førstehåndsindtryk og rolig vejledning i øjenhøjde.

Jeg kommer helt sikkert til at bruge dem igen i fremtiden.