Opret Samtykke til Uskiftet Bo

Hvis du eller din ægtefælle har børn fra tidligere forhold, bør I udarbejde en samtykkeerklæring. På denne måde er i sikre på, at I kan sidde i uskiftet bo, når den ene går bort!

Samtykket til uskiftet bo tager 5 min. at oprette, og koster kun 239 kr. Du sparer 1.500 kr. ifht. traditionelle advokater!

Vil du kunne sidde i Uskiftet Bo?


Svar på 3-5 spørgsmål

Få dokumentet på mail straks

Skriv Samtykke-eklæring under

Hvad er uskiftet bo?

Når du eller din ægtefælle går bort, så skal arven deles mellem længstlevende ægtefælle og afdødes børn. Hvis du deler arven med børnene, så kan du blive tvunget til at sælge boligen for at børnene kan få deres arv.

Uskiftet bo arv arvinger

I stedet for at sælge boligen og være tvunget til at flytte, så vælger mange at sidde i uskiftet bo i stedet. Når du sidder i uskiftet bo, så skal du ikke dele arven med børnene. Du lever videre med din og din ægtefælles formue. På denne måde kan du ofte blive boende i boligen og føre et normalt live efterfølgende.

Uskiftet Bo

Hvem kan sidde i uskiftet bo?

Ægtefæller kan sidde i uskiftet bo. Samlevende kan ikke sidde i uskiftet bo efter hinanden. Følgende ting skal du gøre for at kunne sidde i uskiftet bo:

  • Børnene er fælles: Hvis alle jeres børn er fælles børn, så skal I ikke foretager Jer noget. I kan altid sidde i uskiftet bo med jeres fælles børn uanset, hvor gamle børnene er.
  • Børnene er ikke fælles: Hvis I har børn, der ikke er fælles med hinanden, så skal børnene skrive under på en samtykkeerklæring til uskiftet bo. Børnene skal være over 18 år for at kunne skrive under. Når ”børnene” har skrevet under på erklæringen, så kan længstlevende altid sidde i uskiftet bo med afdødes børn. På denne måde er fremtiden sikret.

Uskiftet bo ægtepar samlever

Det er enkelt at oprette en samtykkeerklæring hos Dokument 24.

Samtykkeerklæring på 10 min. Pris kun 239 kr.

Sådan gør du

De fleste vælger at oprette en samtykkeerklæring online, da det er enkelt og billigt. Du skal følge nedenstående 3 trin, så kan du sidde i uskiftet bo med din ægtefælles børn.

  1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på 4-6 spørgsmål online. Spørgsmålene inkluderer blandt andet navnet på ”barnet”. Du spørges også om ”barnets” underskrift skal være betinget af, at du og din ægtefælle har oprettet et testamente, etc.
  2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene online, så sender vi dig straks din samtykkeerklæring til uskiftet bo. Samtykkeerklæringen er udarbejdet på baggrund af dine svar. Du modtager erklæring på e-mail inden for 2 minutter.
  3. Skriv under. Til sidst skal du bede ”barnet” om at skrive samtykkeerklæringen under. Når den er skrevet under, så kan du sidde i uskiftet bo med ”barnet”. Erklæringen kan ikke trækkes tilbage af barnet.

Det behøver ikke at være kompliceret at oprette juridiske dokumenter. Vi har sørget for, at du bliver guidet grundigt undervejs.

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.

Du er sikret med et samtykke til uskiftet!