De fleste vælger også at bestille

De fleste vælger også at bestille et testamente og fremtidsfuldmagt sammen med XXX - PRODUKTNAVN. Vi giver 10 % rabat de ekstra dokumenter, når de bestilles straks. Dokumenterne oprettes efterfølgende, og du får gratis rådgivning, hvis du har spørgsmål under oprettelsen dokumenterne. Du modtager straks adgang til oprettelse  at dokumenter pr. email.

Fremtidsfuldmagt

Vidste du, at Staten bestemmer over dig, hvis I ikke selv kan træffe beslutninger? Du kan ikke træffe beslutninger, hvis du er demente eller på anden vis ikke er ved dine fulde fem, f.eks. pga. en blodprop i hjernen.
Du undgår, at Staten bestemmer over dig ved at bestille en fremtidsfuldmagter. I fremtidsfuldmagterne skriver du, hvem du ønsker skal træffe beslutninger for dig, hvis du ikke selv kan. De fleste bestiller fremtidsfuldmagter sammen med et testamente.

Testamente

Har du ikke et testamente? Vi anbefaler, at du sikrer familien/arvingerne med et testamente. Du får 10 % rabat, når testamentet bestilles med det samme. Prisen er således kun 625,5 kr. 

Sæt nu kryds ved de ekstra dokumenter, som du ønsker at bestille (hvis du har samlever/ægtefælle, bestilles to fremtidsfuldmagter, men kun ét testamente). De fleste sætter kryds ved både fremtidsfuldmagter og testamente.
Her skal kunne vælges ekstra produkter. 
- Fremtidsfuldmagt. Der skal kunne vælges 1 eller 2 stk.
- Tinglysning af fremtidsfuldmagt 1 eller 2 stk.
- Testamente, kun 1 stk.