Guide til oprettelse af juridiske dokumenter

Du kan vælge at oprette dokumenterne på en af følgende måder hos Dokument 24. De fleste vælger at starte oprettelsen online.

Online

Når du starter dit dokument online, så gør du det ved følgende:

  1. Svar på spørgsmål online. Du svarer på en række spørgsmål online til at starte med. Spørgsmålene er tilpasset dig, og det dokument, som du er ved at oprette. Det tager normalt mellem 5 og 15 minutter at svare på spørgsmålene.
  2. Modtag dokumentet. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi udarbejdet dokumentet til dig. Vi fremsender det straks til din e-mailadresse.
  3. Til sidst skal du skrive dokumentet under. Underskrift af dokumenter foregår på forskellige vis. Underskriftsformen afhænger af det dokument, som du har udarbejdet. Vi sender guidelines til underskrift sammen med dit dokument.

Så enkelt er det at oprette dit dokument online hos os.

På telefonen

Er det ikke noget for dig at oprette dit dokument online? Der er flere, der ønsker at tale med en person, når de opretter dokumenter. Derfor er det muligt for dig at bede os om at oprette dokumentet efter et telefonmøde.

Når mødet er afholdt, så udarbejder vores jurister dokumentet og fremsender det pr. e-mail eller pr. post.

Fysisk møde

Vil du gerne mødes fysisk med en jurist eller advokat? Dette er også muligt, når du tager kontakt til os. Vi har et netværk af jurister og advokater i Danmark, der sikrer dig god service og rimelige priser.