Testamente online

Hvordan laver du et testamente online? Hvad skal du være opmærksom på? Få svar og opret dit testamente online hos os – det tager 10 til 15 minutter.

Har du sikret familien med et online testamente?


Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Hvordan oprettes et testamente online?

Stadig flere dansker skriver deres testamente online, fordi det er nemt, sikkert og billigt. Men hvordan laver du testamentet online? Det kan du se her.

 1. Svar på spørgsmålene. Du starter med at svare på de spørgsmål, som du stilles på nettet. Hvert spørgsmål tilpasses automatisk dig. Dette sker på samme måde, som talte du med en advokat.
 2. Godkend dine svar. Når du har besvaret spørgsmålene om, hvem der skal arve efter dig, hvor meget de skal arve, etc., så vil du se en opsummering af dine svar. Når du er tilfreds med dine svar, så godkender du besvarelserne.
 3. Få tilsendt med det samme. Efter godkendelse af svarene, bestiller du testamentet online, og får det straks tilsendt pr. e-mail.
 4. Det sidste du skal gøre, er at skrive testamentet under. Du vil få tilsendt guidelines til, hvordan testamentet skrives under. Enten skal du vælge at gøre det som et notartestamente eller som et vidnetestamente (begge testamenter fremsendes straks).

Du skal regne med at bruge ca. 10-15 på at svar på spørgsmål og få dokumenterne tilsendt. Herefter skal dokumenterne printes og skrives under. Underskrift tager yderligere 10-15 minutter, afhængigt af, hvordan du ønsker at skrive under.

Testamente Online | Så enkelt er det at oprette!

Nemt

Hvorfor opretter danskerne testamenter online? Vi hører tit, at det er fordi, at det er nemt:

 • Opret testamentet hjemmefra. Når du laver testamentet på nettet, så sker det alt sammen foran din computer/telefon eller tablet. Du kan gøre det hele hjemmefra.
 • Gratis rådgivning. Dokument 24 tilbyder gratis rådgivning, når du skriver testamentet online. Det koster aldrig noget at tale eller skrive med os. Vi har altid gratis rådgivning – det er nemt at forstå.
 • Du modtager straks testamentet. Du slipper for at vente på dokumentet, da du får det sendt med det samme. På denne måde kan du oprette dit testamente online og få det skrevet under med det samme.

Udover, at det er nemt at lave testamentet online, så er det også sikkert.

Sikkert

Hvordan kan det være sikkert at oprette testamentet på nettet?

Det er sikkert, fordi vi har udarbejdet juridisk software, der altid stiller dig de rigtige spørgsmål. Når du er bliver stillet de rigtige spørgsmål, så vil du modtage det rigtige dokument, der er baseret på dine svar.

Softwaren kan aldrig glemme at stille dig et spørgsmål, men det kan et menneske/advokat/jurist, desværre.

Den juridiske software sikrer også, at dit testamente bliver korrekt udarbejdet.

Dette sker, fordi dine svar bliver parret med de juridiske klausuler, der skal stå i dit testamente. Vi ser ofte at testamenter, der er udarbejdet manuelt, er fejlbehæftede. De er fejlbehæftede, fordi de er sat sammen manuelt, og der er ofte glemt vigtige passager.

Billigt Online Testamente

Det online testamente er også billigt. Hos Dokument 24 koster det kun 695,- at oprette testamentet online. Grunden til, at vi kan holde prisen på kun 695,- kr. er, at vi har sparet alt det manuelle arbejde væk.

 • Du hjælper dig selv. Når du hjælper dig selv ved at svare på spørgsmålene online, så sparer du os for meget tid. Derfor får du dokumentet billigere end, hvis du fik det oprettet manuelt.
 • Vi hjælper dig med det, som du har brug for. Hvis du alligevel har brug for hjælp eller sparring, så ringer eller skriver du bare til os. Når du ringer eller skriver, så vil det ofte være vedrørende en specifik problemstilling. Denne problemstilling løser vi gerne, og det tager os ikke lang tid at svare. Vi har optimeret alle processer omkring besvarelser af henvendelser, hvilket gør dit online testamente billigere.

Mange andre udbydere af ”online testamenter” tager meget mere end 695,-. Dette skyldes, at deres services ikke er fuldautomatiserede. Vi har set priser på over 3.000 kr. for et ”online testamente”.

Start dit online testamente i dag

Hvad skal du være opmærksom på?

Et testamente oprettet online er lige så bindende, som et testamente oprettet på traditionel vis. Det skal derfor være 100 % i orden. Når du laver dit testamente på nettet, så er du bør du følge disse råd.

Vær opmærksom på følgende

 • Forstår du spørgsmålene, som du svarer på? Hvis du er i tvivl om et svar, så bør du kontakte virksomheden. Du skal være helt sikker på, at dit testamente bliver korrekt udformet!
 • Bliver testamente oprettet online eller? Flere virksomheder siger, at du kan oprette testamentet online hos dem, men virkeligheden er en anden. Mange virksomheder lokker med, at du ”Gratis kan bruge deres proces online”. Du kan altid bruge processen gratis, men du får aldrig et gratis testamente tilsendt, og du får heller ikke testamentet tilsendt med det samme. De fleste virksomheder udarbejder testamentet manuelt efter, at du har besvaret deres spørgsmål online.
 • Du vil blive lokket med billige priser, men når du til slut skal bestille dit online testamente, så ender det normalt med at koste flere tusinde kroner.

Opret dit online Testamente hos os

Når du udarbejder dit testamente online hos Dokument 24, så er du sikker på, at det hele er i orden. Du får altid:

 • Gratis service pr. tlf. og pr. mail.
 • 100 % fortrydelsesret. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, så refunderer vi din betaling.
 • Dokumentet fremsendes med det samme.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig. God fornøjelse med dit online testamente.