Få fuld guide til testamente online

Du sparer ca. 4.000 kr. på oprettelsen online sammenlignet med traditionelle advokater! Du svarer på 12-15 spørgsmål online, hvorefter du straks modtager dokumentet. Se alt om oprettelse af testamente på nettet her:

Testamente Online - Kun 695 kr.

Hvordan skrives et testamente online?

Stadig flere dansker skriver deres dokumenter på nettet, fordi det er nemt, sikkert og billigt. Men hvordan laver du testamentet online? 

Testamente Online | Så enkelt er det at oprette!

Se video

 1. Svar på spørgsmålene. Du starter med at svare på de spørgsmål, som du stilles på nettet. Hvert spørgsmål tilpasses automatisk dig. Dette sker på samme måde, som talte du med en advokat.
 2. Godkend dine svar. Når du har besvaret spørgsmålene om, hvem der skal arve efter dig, hvor meget de skal arve, etc., så vil du se en opsummering af dine svar. Når du er tilfreds med dine svar, så godkender du besvarelserne.
 3. Få tilsendt med det samme. Efter godkendelse af svarene, bestiller du dokumentet, og får det straks tilsendt pr. e-mail.
 4. Underskrift. Det sidste du skal gøre, er at skrive dokumentet under. Du vil få tilsendt guidelines til, hvordan det skrives under. Enten skal du skrive dokumentet under som et notartestamente eller som et vidnetestamente (begge dokumenter fremsendes straks).

Du skal regne med at bruge ca. 10-15 minutter på at svare spørgsmål. Herefter modtager du straks testamentet, som skal printes og skrives under. Underskrift tager yderligere 10-15 minutter, afhængigt af, hvordan du ønsker at skrive under.

Nemt

Hvorfor opretter danskerne testamenter online? Vi hører tit, at det er fordi, at det er nemt:

 • Opret hjemmefra. Når du laver testamentet på nettet, så sker det alt sammen foran din computer/telefon eller tablet. Du kan gøre det hele hjemmefra.
 • Gratis rådgivning. Dokument 24 tilbyder gratis rådgivning. Det koster aldrig noget at tale eller skrive med os. Vi har altid gratis rådgivning – det er nemt at forstå.
 • Du modtager det straks. Du slipper for at vente på dokumentet, da du får det sendt med det samme. På denne måde kan du oprette testamentet hjemmefra og skrive det under med det samme.

Udover, at det er nemt at lave testamentet online, så er det også sikkert.

Det koster kun 695 kr. at lave dit testamente!

Sikkert

Hvordan kan det være sikkert at oprette testamente på nettet?

Det er sikkert, fordi vi har udarbejdet juridisk software, der altid stiller dig de rigtige spørgsmål. Når du bliver stillet de rigtige spørgsmål, så vil du modtage det juridisk korrekte dokument, der er baseret på dine svar. Softwaren kan aldrig glemme at stille dig et spørgsmål, men det kan et menneske/advokat/jurist, desværre.

Sikker juridisk software i et online testamente

Den juridiske software sikrer også, at dit dokument bliver korrekt udarbejdet. Den juridiske software parrer de juridiske klausuler, der skal stå i dit dokument og tilpasser dem dig og din situation.

Vi ser ofte, at testamenter, der er udarbejdet manuelt, er fejlbehæftede. De er fejlbehæftede, fordi de er sat sammen manuelt, og der er ofte glemt vigtige passager.

Billig Pris Online Testamente

Opret et testamente online billigt. Det er billigt og koster kun 695 kr. Du sparer dermed op til 5.000 kr. i forhold til brug af jurister og advokater. Prisen er lav, da alt manuelt arbejde er sparet væk, og du får gratis hjælp til oprettelsen.

Billigt online testamente

Hvordan gør jeg?

 • Du hjælper dig selv. Du tager selv stilling til, hvordan arven skal fordeles og meget andet. Når du selv tager stilling til dette, så sparer du os for meget tid. Derfor får du dokumentet billigere end, hvis du fik det oprettet manuelt.
 • Vi hjælper dig med det, som du har brug for. Hvis du alligevel har brug for hjælp eller sparring, så ringer eller skriver du gratis til os. Når du ringer eller skriver, så vil det ofte være vedrørende en specifik problemstilling. Denne problemstilling løser vi gerne, og det tager os ikke lang tid at svare. Vi har optimeret alle processer omkring besvarelser af henvendelser, hvilket gør dit dokument billigt.

Mange andre udbydere af ”online testamenter” tager meget mere end 695,-. Dette skyldes, at deres services ikke er fuldautomatiserede. Vi har set priser på over 3.000 kr. for "online" testamenter!

Start dit testamente online i dag

Hvad skal du være opmærksom på?

Et testamente oprettet på nettet er lige så bindende, som hvis det var oprettet på traditionel vis. Det skal derfor være 100 % i orden. Når du laver dit dokument på nettet, så er du bør du følge disse råd.

Hvad skal du være opmærksom på?

 • Forstår du spørgsmålene, som du svarer på? Hvis du er i tvivl om et svar, så bør du kontakte virksomheden. Du skal være helt sikker på, at det bliver korrekt udformet!
 • Bliver det oprettet online eller? Flere virksomheder siger, at du kan oprette dokumentet på nettet hos dem, men virkeligheden er en anden. Mange virksomheder lokker med, at du ”Gratis kan bruge deres proces online”. Du kan altid bruge processerne hos virksomheder gratis. Problemet med disse "Gratis dokumenter" er, at du aldrig får aldrig et gratis testamente tilsendt. Du får det heller ikke tilsendt med det samme. 
 • Du vil blive lokket med billige priser, men når du til slut skal bestille dit dokument, så ender det normalt med at koste flere tusinde kroner.

Det er nemt, billigt og sikkert hos os

Når du udarbejder dit testamente online hos Dokument 24, så er du sikker på, at det hele er i orden. Du får altid:

 • Gratis service pr. tlf. og pr. mail.
 • 100 % fortrydelsesret. Hvis du ønsker at fortryde dit køb, så refunderer vi din betaling.
 • Dokumentet fremsendes med det samme.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig.

Testamentet sikrer familien - Det tager 15 min.

Jeg har en meget positiv oplevelse af dokument24, de er meget professionelle. Stor anbefaling herfra.