Opret testamente via online skabelon

Her bliver du guidet til, hvordan du opretter dit testamente ved at benytte vores online skabelon. Det er nemt, sikkert og billigt i forhold til advokater. Prisen er kun 695 kr., og du har fuld 14 dages fortrydelsesret på din bestilling. Du får gratis hjælp pr. telefon, mail og chat.

Testamente Skabelon

Se video

Hvordan bruger jeg formularen?

Det er enkelt at oprette et testamente, når du benytter Dokument 24. Du skal følge disse trin.

1.     Svar på 10-15 spørgsmål

Til at starte med skal du svare på 10-15 spørgsmål online.

Når du svarer på spørgsmål i vores online skabelon, tilpasses spørgsmålene sig automatisk dig og dine behov. Dokumentet bliver således skræddersyet til dig - ikke to testamenter er ens.

Du kan således bruge skabelonen til at udarbejde testamenter til alle behov. Læs mere om testamente for: Ugifte samlevende, ugifte samlevende med fælles børn, ugifte samlevende med særbørn, ægtefæller, ægtefæller med fælles børn, ægtefæller uden børn, samlevertestamente, gensidigt testamente.

Vores service svarer til, at du taler med en online advokat, der er tilgængelig døgnet rundt.

Opret testamente ved brug af online skabelon

Hvad bliver du spurgt om?

Du vil f.eks. blive spurgt om du ønsker, at dine arvinger skal have særeje med arven. Særeje betyder, at dine arvinger ikke skal dele arven med deres ægtefælle, hvis de bliver skilt.

Hvis du svarer ja til, at arvingerne skal have særeje med arven, så vil du efterfølgende blive spurgt om, hvordan særejet skal fungere. Her vil du kunne vælge, at særejet skal ophæves, hvis dine arvinger går bort. Du kan også vælge, at særejet skal fortsætte, hvis dine arvinger går bort.

Dette og flere andre ting, kan du tilvælge, når du udarbejder dokumentet hos Dokument 24.

Hvad skal du vælge?

Undervejs vil du have mulighed for at se videoer, der forklarer, hvilke fordele og ulemper, der er ved at vælge det ene frem for det andet. Du vil også kunne læse disse ting undervejes i skabelonen. 

Du kan også altid ringe eller skrive til os, det er gratis. Det koster kun noget, hvis du bestiller dokumentet.

Svar på 10-15 spørgsmål

2.     Få dokument inden for 2 minutter

Når du har svaret på 10-15 spørgsmål i blanketten, vil du se en opsummering af dine valg. Når du er tilfreds med dine valg, bestiller du dokumentet. Du bestiller på samme måde, som du bestiller andre varer på nettet.

Du får dokumentet sendt til din e-mail inden for 2 minutter, så hurtigt går det.

Få straks dokument tilsendt

Du modtager to testamenter for ét testamentes pris. Det ene dokument er det, der hedder et notartestamente, og det andet er noget, der hedder et vidnetestamente.

Du får begge dokumenter tilsendt, når du har benyttet vores testamente skabelon. På denne måde kan du selv vælge, hvordan du skriver dokumentet under.

3.     Underskrift

Det sidste du skal gøre, er at skrive dokumentet under.

Underskriv Testamente

Her skal du vælge mellem underskrift af de fremsendte dokumenter:

Notartestamentet

De fleste vælger at skrive notartestamentet under, når de har oprettet deres dokument.

Et notartestamente er et dokument, der er skrevet under foran en notar i byretten. Når det er skrevet under foran notaren, vil dokumentet aldrig kunne betvivles. En fordel er, at dokumentet gemmes hos det offentlige, og det vil også altid komme frem, når du en dag går bort.

Notartestamente | Hvad er det | Hvordan gør du?

Se video

Vi anbefaler altid, at du afslutter brugen af vores skabelonoprettelse med at skrive testamentet under foran en notar. Du får tilsendt vejledning til, hvordan du gør, når du har bestilt dit dokument.

Vidnetestamente

Hvis du har travlt med at få skrevet dokumentet under, fordi du f.eks. skal på ferie, så kan du benytte det fremsendte vidnetestamente.

Et vidnetestamente er et dokument, der er skrevet under foran to vitterlighedsvidner. Vitterlighedsvidnernes opgave er at bevidne, at du er den person, som du udgiver dig for at være. Det er ligeledes deres opgave at sikre, at du er ved dine fulde fem samt, at du skriver under af fri vilje.

Vidnetestamente | Sådan oprettes det

Se video

Et vidnetestamente er juridisk gyldigt, men! Det kan betvivles, og det skal findes i afdødes hjem, den dag vedkommende går bort. Dette er derfor ikke så sikkert som et notartestamente.

Hvis du har benyttet en blanket, fordi du hurtigt har brug for et testamente, så kan det være ok at benytte vitterlighedsvidner til at skrive under som en start.

Vi anbefaler altid, at vidnetestamentet erstattes af et notartestamente, når du en dag får tid til at skrive det under foran notaren.

Juridisk software sikrer dig juridisk korrekt testamente

Vores skabelon til testamenter er oprettet på baggrund af erfaring til medvirken til oprettelse af mere end 10.000 testamenter. Der ligger derfor mange dokumentegr til grund for, hvordan skabelonen ser ud, og den er langt bedre end en standard testamente formular i Word eller PDF!

Softwaren er udviklet, så den hele tiden tilpasser sig dig og dine behov. Softwaren vil altid stille de rigtige spørgsmål, så du får det rigtige dokument. En fordel ved automatisk software er, at softwaren aldrig glemmer noget. Alting vil altid blive husket, så du får et juridisk korrekt dokument tilsendt.

Juridisk software skabelon

Gratis hjælp

Hvordan skal du fordele arven, og hvordan er det nu lige med det der særeje til arvingerne? Der er mange, der har spørgsmål, når de opretter et testamente. Vi står altid gratis til rådighed til at hjælpe dig.

Du kan vælge at ringe til os på tlf. nr. 5370 1030, så vil vi hjælpe dig telefonisk.

Du kan også skrive til os på info@dokument24.dk, så får du svar på din henvendelse skriftligt. I mange tilfælde vil vi gerne tale med dig, så vi er sikre på, at dit spørgsmål bliver besvaret fyldestgørende. Det er vigtigt, at du får det rette svar, så dit dokument bliver korrekt udarbejdet.

Testamente skabelon gratis?

Hvor finder du en gratis skabolen til dit testamente? Du kan gratis benytte vores blanketter og formularer, men du skal betale for dokumentet, hvis du ønsker det fremsendt. Det er dog meget billigere at oprette et testamente dokument gennem brug af vores testamenteskabelon end at gå til en advokat.

Der findes nogle gange også gratis blanketter på nettet i Word- og PDF-format. Disse er af meget svingende karakter, så det er en rigtig god idé at kontakte firmaet bag skabelonerne inden, at du benytter dem.

Start dit testamente med denne skabelon

Vær opmærksom!

Er dit testamente juridisk gyldigt, når du går bort? Dette spørgsmål bør mange danskere stille sig selv, hvis de har benyttet en gratis testamente blanket eller selv har forsøgt at oprette deres testamente.

Hvis det er juridisk forkert oprettet, så vil det ikke være gyldigt. I mange tilfælde betyder det, at dit testamente vil blive underkendt. Hvis dette sker, så skal arven efter dig fordeles jf. arveloven.

Brug en skabelon til dit testamente

Gør det sikre, når du opretter dit testamente. Brug vores online skabelon. Den er udviklet på baggrund af oprettelsen af mere end 10.000 testamenter.

Det er bedre at betale lidt for sit testamente dokument end at få noget, der risikerer at være ugyldigt eller forkert.

Eksempler på forkerte testamenter

Et testamente er forkert oprettet, hvis du f.eks.:

  • Fordeler arven uden for lovens rammer. Dine eventuelle tvangsarvinger SKAL som minimum have deres tvangsarv.
  • Forkert særejeformulering. Det er vigtigt, at særeje til dine arvinger bliver skrevet juridisk korrekt. Hvis du skriver noget forkert, så følger det forkerte særeje arvingerne hele livet, hvilket kan koste dem dyrt.
  • Arv efter længstlevende. Arven efter længstlevende skal fordeles korrekt mellem længstlevendes og dine arvinger. Vi ser desværre ofte, at dette er gjort forkert, når danskere selv har udarbejdet et gratis testamente.

Dokument 24 tager højde for alle ovenstående problemstillinger og meget mere. Du kan derfor trygt benytte vores skabelon til at oprette dit testamente hos os.

Ring eller skriv til os, så vil vi altid hjælpe dig, det koster ikke noget at tale/skrive med os.

Testamentet sikrer familien - Det tager 15 min.

Fantastisk nemt at bruge, og jeg snakkede med deres support Jørgen, som utrolig nem at snakke med.