Testamente skabelon

Hvor finder du en skabelon til dit testamente, og hvordan udfylder du den? Der er mange, der leder efter en juridisk sikker skabelon til at oprette et testamente på.

Når du benytter vores testamenteskabelon, så er du sikret et juridisk korrekt testamente. Læs mere her:

Brug denne skabelon til testamentet, så er familien sikret.


Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Hvordan bruger du Skabelonen?

Det er enkelt at oprette et testamente, når du benytter Dokument 24. Du skal følge disse trin.

1.     Svar på 10-15 spørgsmål

Til at starte med, svarer på 10-15 spørgsmål online.

Vores online skabelon tilpasser sig automatisk dig og dine behov undervejs. På denne måde er du sikker på, at du får alt med i dit testamente.

Du vil f.eks. blive spurgt om du ønsker, at dine arvinger skal have særeje med arven. Særeje betyder, at dine arvinger ikke skal dele arven med deres ægtefælle, hvis de bliver skilt.

Hvis du svarer ja til, at arvingerne skal have særeje med arven, så vil du efterfølgende blive spurgt om, hvordan særejet skal fungere. Her vil du kunne vælge, at særejet skal ophæves, hvis din arving går bort. Du kan også vælge, at særejet skal fortsætte, hvis din arving går bort.

Hvad skal du vælge? Mange ved ikke, hvad de skal vælge. Derfor kan du se videoer, der forklarer, hvilke fordele og ulemper, der er ved at vælge det ene frem for det andet. Du vil også kunne læse dig til disse ting undervejes i skabelonen.

Du kan også altid ringe eller skrive til os, det er gratis. Det koster kun noget, når du bestiller dokumentet.

Billigt Testamente | Sådan opretter du dit!

2.     Få dokument inden for 2 minutter

Når du har svaret på 10-15 spørgsmål i blanketten, så vil du se en opsummering af dine valg. Når du er tilfreds med dine valg i testamentet, så bestiller du dokumentet. Du bestiller dokumentet på samme måde, som du bestiller andre varer på nettet.

Du får dit testamente sendt direkte til din e-mail inden for 2 minutter, så hurtigt går det. Du modtager 2 testamenter for 1 testamentes pris. Det ene testamente er det, der hedder et notartestamente, og det andet er noget, der hedder et vidnetestamente.

Du får begge testamenter tilsendt, når du har benyttet vores testamente skabelon. På denne måde kan du selv vælge, hvordan du skriver dokumentet under.

3.     Underskrift af dokumentet

Det sidste du skal gøre, er at skrive dokumentet under. Her skal du vælge mellem underskrift af de fremsendte dokumenter:

Notartestamentet

De fleste vælger at skrive notartestamentet under, når de har oprettet deres testamente.

Et notartestamente er et testamente, der er skrevet under foran en notar i byretten. Når et testamente er skrevet under foran en notar, så vil testamentet aldrig kunne betvivles. Det vil også altid komme frem, når du en dag går bort.

Notartestamente | Hvad er det | Hvordan gør du?

Vi anbefaler altid, at du afslutter brugen af vores skabelonoprettelse med at skrive testamentet under foran en notar. Du får tilsendt vejledning til, hvordan du gør, når du har bestilt dit dokument.

Vidnetestamente

Hvis du har travlt med at få skrevet dokumentet under, fordi du f.eks. skal på ferie, så kan du benytte det fremsendte vidnetestamente.

Et vidnetestamente er et testamente, der er skrevet under foran to vitterlighedsvidner. Vitterlighedsvidnernes opgave er at bevidne, at du er den person, som du udgiver dig for at være. Det er ligeledes deres opgave at sikre, at du er ved dine fulde fem samt, at du skriver under af fri vilje.

Vidnetestamente | Sådan oprettes det

Et vidnetestamente er juridisk gyldigt, men! Testamentet kan betvivles, og det skal findes hjemme i en skuffe, når afdøde er gået bort. Det er derfor ikke så sikkert som et notartestamente.

Hvis du har benyttet en blanket til dit testamente, fordi du hurtigt har brug for et testamente, så kan det være ok at benytte vitterlighedsvidner til at skrive under som en start.

Vi anbefaler altid, at vidnetestamente erstattes af et notartestamente, når du får tid til at skrive det under hos notaren.

Juridisk software i skabelonen

Vores skabelon til testamenter er oprettet på baggrund af erfaring til medvirken til oprettelse af mere end 10.000 testamenter. Der ligger derfor mange testamenter til grund for, hvordan skabelonen ser ud.

Softwaren er udviklet, så den hele tiden tilpasser sig dig og dine behov. Softwaren vil altid stille det rigtige spørgsmål til dig afhængigt af dit foregående svar.

En fordel ved automatisk software er, at softwaren aldrig glemmer noget. Alting vil altid blive husket, så du får et juridisk korrekt dokument tilsendt.

Gratis hjælp

Hvordan skal du fordele arven, og hvordan er det nu lige med det der særeje til arvingerne? Der er mange, der har spørgsmål, når de opretter et testamente. Vi står derfor altid til rådighed til at hjælpe dig, og det er gratis.

Du kan vælge at ringe til os på tlf. nr. 5370 1030, så vil vi hjælpe dig telefonisk.

Du kan også skrive til os på info@dokument24.dk, så får du svar på din henvendelse skriftligt. I mange tilfælde vil vi gerne tale med dig, så vi er sikre på, at dit spørgsmål bliver besvaret fyldestgørende. Det er vigtigt, at du får det rette svar, så dit dokument bliver korrekt udarbejdet.

Gratis testamente Skabelon?

Hvor finder du en gratis blanket til dit testamente? Du kan gratis benytte vores blanketter og skabeloner, men du skal betale for dokumentet, hvis du ønsker det fremsendt. Det er dog meget billigere at oprette et testamente gennem brug af vores testamenteskabelon end at gå til en advokat.

Der findes nogle gange også gratis testamente blanketter på nettet. Disse er af meget svingende karakter, så det er en rigtig god idé at kontakte firmaet bag blanketterne inden, at du benytter dem.

Vær opmærksom!

Er dit testamente juridisk gyldigt, når du går bort? Dette spørgsmål bør mange danskere stille sig selv, hvis de har benyttet en gratis blanket eller selv har forsøgt at oprette deres testamente.

Hvis dit testamente er juridisk forkert oprettet, så vil det ikke være gyldigt. I mange tilfælde betyder det, at dit testamente vil blive underkendt. Hvis dette sker, så skal arven efter dig fordeles jf. arveloven.

Brug en skabelon til dit testamente

Gør det sikre, når du opretter dit testamente. Brug vores online skabelon. Den er udviklet på baggrund af oprettelsen af mere end 10.000 testamenter.

Det er bedre at betale lidt for sit testamente end at få et dokument, der risikerer at være ugyldigt eller forkert.

Start dit testamente med denne skabelon

Eksempler på forkerte testamenter

Et testamente er forkert oprettet, hvis du f.eks.:

  • Fordeler arven uden for lovens rammer. Dine eventuelle tvangsarvinger SKAL som minimum have deres tvangsarv.
  • Forkert særejeformulering. Det er vigtigt, at særeje til dine arvinger bliver skrevet juridisk korrekt. Hvis du skriver noget forkert, så følger det forkerte særeje arvingerne hele livet, hvilket kan koste dem dyrt.
  • Arv efter længstlevende. Arven efter længstlevende skal fordeles korrekt mellem længstlevendes og dine arvinger. Vi ser desværre ofte, at dette er gjort forkert, når danskere selv har udarbejdet et gratis testamente.

Dokument 24 tager højde for alle ovenstående problemstillinger og meget mere. Du kan derfor trygt benytte vores skabelon til at oprette dit testamente hos os.

Ring eller skriv til os, så vil vi altid hjælpe dig, det koster ikke noget at tale/skrive med os.