Testamente pris

Hvad koster et testamente, og er der sammenhæng mellem pris og kvalitet? Få et overblik over  priser hos advokater, jurister og på internettet.

Har du sikret familien med et prisvenligt testamente?


Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Pris på Testamente

Hvad koster det at lave et testamente hos Dokument 24? Prisen online er altid 695 kr. uanset, hvad dit testamente skal indeholde.

Mange vælger at oprette særeje i deres testamente, så deres arvinger ikke skal dele arven med deres ægtefæller, hvis de bliver skilt. Dette er naturligvis inkluderet i prisen.

Hvis du har børn under 18 år, så er det også en god idé at oprette et børnetestamente i dit testamente. Dette er også inkluderet.

Prisen for testamentet er 695,- uanset om du er alene eller om I er to personer, der opretter et testamente sammen.

Når testamentet er udarbejdet, så skal det enten skrives som et notartestamente eller som et vidnetestamente. Du bestemmer selv, hvordan du ønsker at skrive testamentet under.

Billigt Testamente | Sådan opretter du dit!

Advokat testamente pris

Priserne hos advokater starter normalt ved 2.995,- og mange betaler op til 10.000 kr. for testamentet. Hvis dit testamente er særligt omfangsrigt, så kan omkostningerne hurtigt blive større.

Vi har undersøgt testamentepriser hos advokater i Danmark. Vi har ligeledes sammenlignet deres services, som du kan se i nedenstående.

Overblik over advokatpriser

Nedenstående overblik er udarbejdet i år 2019.

Advodan opretter testamenter fra 2.995 kr. Advodan er en sammenslutning af advokater, så prisen varierer afhængigt af, hvilken advokat, som du spørger. Vi har fået priser på over 5.000, ved en rundringning.

NemAdvokat laver testamenter fra 3.500 kr. Hertil skal notaromkostninger tillægges. Notaren koster 300 kr. i retsafgift.

Familietestamente udarbejder testamenter fra 2.995 kr. Al rådgivning foregår telefonisk af jurister. Til prisen skal lægges udgifter til notar.

MinAdvokat tager 3.250 kr. for et testamente. Hvis du er medlem af ældresagen, så koster testamentet dog ”kun” 2.750 kr. hos MinAdvokat.

Advokater – vælg den rigtige advokat

Hvis du vælger at oprette et testamente hos en ”dyr” advokat, så skal du have noget for pengene. Det er derfor utrolig vigtigt, at du vælger en advokat med speciale i testamenter. Det er ikke nok, at advokaten en gang imellem opretter et testamente.

Hvis du vælger en advokat, der ikke er specialist i testamenter, så er der risiko for, at testamentet er fyldt med fejl, fordi advokaten ikke lige var opmærksom på et og andet.

MinAdvokat arbejder udelukkende med Familie- og Arveret, og er en af de førende indenfor testamenter i Danmark. Hvis du vælger at gå med den dyre løsning, så anbefaler vi, at denne advokat kontaktes for oprettelsen. Dokument 24 har ingen økonomisk interesse i at henvise til denne advokat.

Priser på nettet

Hvad koster et testamente på nettet? Vi har undersøgt de udbydere, der pt. findes på markedet.

Dokument 24pris 695,-. Dette er vores egen løsning, hvor du guides igennem oprettelsen af dit testamente. Du guides med videoer, og processen er sikret mod fejl. Det færdige testamente sendes til dig straks, og du skal efterfølgende bare skrive det under.

DinArv pris 2.995,-. DinArv stiller en proces til rådighed på nettet, som du gratis kan benytte. For at få testamentet, så skal du betale 2.995,-. Der går et par dage fra, at du benytter servicen til, at du får testamentet tilsendt.

Samliv&Arv pris 1.995,-. Du opretter testamentet online, hvorefter der går et par dage før end, at du får testamentet tilsendt.

Familiensjura pris 2.995,-. Her stilles du spørgsmål i forhold til, hvordan du ønsker, at testamentet oprettes. Denne service ligner servicen hos DinArv. Der går også her et par dage fra oprettelsen til fremsendelsen af testamentet.

Hvorfor koster testamentet kun 695,-?

Hvorfor er det så billigt at oprette et testamente hos Dokument 24? Hvorfor koster det kun 695 kr., når alle andre tager tusindevis af kroner for testamenterne?

Billigt Testamente | Sådan opretter du dit!

Dokument 24 – juridisk software

Vi har udviklet juridisk software hos Dokument 24, der gør det muligt for danskerne at betjene sig selv fra A-Z. Softwaren fungerer således:

  1. Du bliver stillet spørgsmål, som du svarer på online.
  2. Afhængigt af dine svar, vil softwaren stille dig det næste spørgsmål, der er tilpasset dig.
  3. Når softwaren har beregnet, at du er korrekt juridisk dækket, så bliver du præsenteret for en opsummering af dine valg.
  4. Efter opsummering af dine valg, bestiller du testamentet.
  5. Testamentet fremsendes straks pr. e-mail, sammen med guidelines til, hvordan det skrives under.

Softwaren betyder, at du kan betjene dig selv i stedet for at bruge dyrebar tid hos en advokat. Vi har ligeledes sparet jurist- og advokatomkostninger væk, da softwaren selv udarbejder testamentet for dig.

Når du lader juridisk software lave dit testamente, så bliver det billigt og juridisk korrekt hver gang. Alle menneskelige fejl, der måtte kunne ske hos en jurist eller en advokat, er elimineret.

Start dit testamente i dag

Billig pris – det med småt

Udover at vi har udarbejdet juridisk software, som du kan benytte, så kan du altid ringe eller skrive til os. Det koster ikke noget at tale med os.

Vi kan stadig holde prisen nede på dit testamente, da vi har sørget for at optimere processerne omkring betjening af dig som kunde. Vi har ingen spildtid, hvilket driver priserne helt i bund.

Prisen er den samme uanset hvor du er

Prisen for dit testamente forbliver 695,- uanset om du opretter det i København, Århus, Aalborg, Odense eller en anden by i Danmark. Hvis du har brug for hjælp, eller bare ønsker at tale med os, så betjener dig pr. telefon eller pr. e-mail. Du bestemmer selv, hvordan du vil betjenes.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig med dine spørgsmål.