Hvad koster et testamente?

Prisen for et testamente er fast kun 695 kr. hos Dokument 24 uanset testamentets omfang. Normalt ligger prisen hos advokater på mellem 3.000 og 5.000 kr. Du får gratis råd og vejleding til oprettelsen hos os. 

Testamente Pris

Se video

Lav et billigt testamente - fast pris

Få lavet et billigt testamente ved at tage stilling til 12-15 spørgsmål på nettet. Når spørgsmålene er besvaret, har du taget stilling til, hvem der skal arve efter dig, om arvingerne skal have særeje med arven og evt. sikring af børn mv. 

Når alle spørgsmål er besvaret, sendes testamentet straks til dig pr. e-mail, hvorefter du printer dokumentet, og skriver det under som et vidnetestamente eller et notartestamente. Du vil modtage uddybende information om underskrift af dokumentet. Vi anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er den mest sikre form for underskrift.

Al råd og vejledning er gratis, og du bliver guidet med videoer, når du laver dit billige testamente hos Dokument 24. Gratis råd og vejledning kan ske på tlf. nr. 5370 1030 eller e-mail info@dokument24.dk.

Prisen er altid 695,-

Advokat testamente pris

Priserne for testamente hos advokater starter normalt ved 2.995,- og mange betaler op til 10.000 kr. for testamentet hos advokater. Hvis testamentet er særligt omfangsrigt, kan  det hurtigt koste langt over 10.000 kr. for oprettelsen. 

Spar mange penge med Dokument24

Vi har undersøgt testamentepriser hos advokater i Danmark. Du kan se en sammeligning af advokaternes priser i nedenstående. Mange steder er det jurister eller jurastuderende, der opretter testamentet og ikke advokater.

Hvad koster testamente hos advokat/jurist?

Her får du et overblik fra år 2021:

 • Dokument 24 med jurist 2.495 kr.
 • Advodan fra 2.995 kr. 
 • NemAdvokat fra 3.500 kr. 
 • Familie Testamente med jurist fra 2.995 kr. 
 • Ældresagen fra 2.750 kr. som medlem af Ældresagen.
 • MinAdvokat fra 3.250 kr. 

Billig advokat testamente

Når du søger efter en billig advokat til dit testamente, skal du sikre dig at vælge den bedste. Det bedste testamente får du hos en advokat med speciale i testamenter. Det er ikke nok, at advokaten er billig og en gang imellem opretter et testamente.

Hvis du vælger en advokat, der ikke er specialist i testamenter, så er der risiko for, at det er fyldt med fejl, fordi advokaten er uopmærksom på den seneste lovgivning.

MinAdvokat arbejder udelukkende med Familie- og Arveret, og er en af de førende indenfor arveret i Danmark. Hvis du vælger at gå med den dyre løsning, så anbefaler vi, at denne advokat kontaktes for oprettelsen. Dokument 24 har ingen økonomisk interesse i at henvise til denne advokat.

Pris på online testamente

Prisen på testamente online svinger er mellem 695 kr. og 1.495 kr. Der er mange stadig flere virksomheder, der udbyder testamenter online til billige priser.. 

Vær opmærksom på, hvad der følger med i prisen, når du laver testamentet. De fleste udbydere tager penge for rådgivning. Hos Dokument 24 er rådgivning altid gratis.

Prisen er altid 695 kr. hos Dokument 24. Dette er vores egen løsning, hvor du guides igennem oprettelsen af dit testamente. Du guides med videoer, og processen er sikret mod fejl. Al rådgivning er gratis.

Hvorfor koster det kun 695 kr. hos Dokument 24?

Hvorfor koster det kun 695 kr., når alle andre tager tusindevis af kroner for testamenterne? Se denne video, der forklarer hvordan det kan lade sig gøre.

Testamentet sikrer familien - Det tager 15 min.

Dokument 24 – juridisk software

Vi har udviklet juridisk software hos Dokument 24, der gør det muligt for danskerne at betjene sig selv fra A-Z. Softwaren fungerer således:

 1. Du bliver stillet spørgsmål, som du svarer på online.
 2. Afhængigt af dine svar, vil softwaren stille dig det næste spørgsmål, der er tilpasset dig.
 3. Når softwaren har beregnet, at du er korrekt juridisk dækket, så bliver du præsenteret for en opsummering af dine valg.
 4. Efter opsummering af dine valg, bestiller du dokumentet.
 5. Testamentet fremsendes straks pr. e-mail, sammen med guidelines til, hvordan det skrives under.

Sikker juridisk software

Softwaren betyder, at du kan betjene dig selv i stedet for at bruge dyrebar tid hos en advokat. Vi har ligeledes sparet jurist- og advokatomkostninger væk, da softwaren selv udarbejder testamentet for dig.

Når du lader juridisk software lave dit dokument, så bliver det et juridisk korrekt og billigt testamente hver gang. Alle menneskelige fejl, der måtte kunne ske hos en jurist eller en advokat, er elimineret.

Det med småt

Udover at vi har udarbejdet juridisk software, som du kan benytte, så kan du altid ringe eller skrive til os. Det koster ikke noget at tale med os.

Vi kan stadig holde omkostningerne nede. Du kan derfor få dit testamente billigt, da vi har sørget for at optimere processerne omkring betjening af dig som kunde. Vi har ingen spildtid, hvilket driver priserne helt i bund.

Det koster det samme uanset, hvor du er i landet

Testamente fast pris kun 695,- uanset om du opretter det i København, Århus, Aalborg, Odense eller en anden by i Danmark. Hvis du har brug for hjælp, eller bare ønsker at tale med os, så betjener dig gratis pr. telefon eller pr. e-mail. Du bestemmer selv, hvordan du vil betjenes.

Gratis rådgivning ved at ringe eller skrive til os

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig med dine spørgsmål.

Start testamentet i dag, så er familien sikret!

Fantastisk nem og hurtig løsning til at sikre sin familie. Der er god vejledning hele vejen og høj brugervenlighed. Sikke mange stridigheder mange kunne undgå, ved at bruge 5 min. her.

Kan klart anbefales!