Se alt om notartestamenter her

Hos Dokument 24 kan du læse om alt vedr. notartestamente. Ring gerne til os på tlf. 5370 1030 eller skriv til os på info@dokument24.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Notartestamente kun 695 kr. ⇒ Opret online på 15 min. Du sparer 4.000 kr. i forhold til traditionelle advokater!

  Notartestamente | Hvad er det | Hvordan gør du?

  Se video

  Hvordan opretter jeg et notartestamente?

  Det er enkelt og ligetil at oprette et notartestamente hos Dokument 24, og det er billigt. Pris kun 695 kr. Følg nedenstående 3 trin, så får du et juridisk gyldigt notartestamente tilsendt efter ca. 15 minutter.

  1. Svar på spørgsmål: Til at starte med skal du svare en 12-15 spørgsmål online. Dine svar bestemmer, hvad dit notartestamente kommer til at indeholde. Det tager ca. 15 min. at svare på spørgsmålene.
  2. Få straks tilsendt pr. e-mail. Når spørgsmålene er besvaret, får du straks dokumentet tilsendt pr. e-mail. Dokumentet er udarbejdet ud fra dine svar på spørgsmålene, og er 100 % skræddersyet til dig og dine ønsker.
  3. Skriv under. Til sidst skal dokumentet skrives under foran en notar. Notaren findes hos de lokale byretter samt nogle gange hos kommunen. Du får tilsendt en fuld vejledning til, hvor du finder en notar samt, hvordan underskrift foregår. Det koster 300 kr. i offentlig retsafgift at skrive dokumentet under.

  Så enkelt er det at skrive et juridisk sikkert notartestamente hos Dokument 24. Vi er klar til at hjælpe dig på telefon 5370 1030 og email info@dokument24.dk, hvis du ønsker dette.

  Hvad er et notartestamente?

  Et notartestamente er et testamente, underskrevet foran en notar. Notaren sikrer, at testator (underskriveren) er den, som testator udgiver sig for. Dokumentet opbevares i Centralregistret for Testamenter, og vil dermed altid fremkomme, når testator går bort. Notartestamenter er den mest sikre form for testamente.

  Hvad er et notartestamente?

  Notarens job er at sikre:

  • At du har skrevet notartestamentet under af egen fri vilje, dvs. at du ikke er blevet tvunget til at skrive under.
  • At sikre, at du er den, som du giver dig ud for at være. Dette gøres ved at spørge til dit CPR-nr. imens, at notaren tjekker dit billede-ID.
  • At sikre, at du er ved dine fulde fem ved underskrift. Du skal være 100 % i stand til at forstå indholdet af dokumentet, når du skriver under. Hvis du ikke er i stand til at forstå indholdet, vil notaren ikke lade dig skrive under.

  Notaren er en person, der er ansat hos den lokale byret. Når notaren først har givet sin notarpåtegnelse, kan din underskrift ikke betvivles. Et notarpåtegnet dokument vil derfor altid være gyldigt.

  Det er kun dig, der kan skrive testamentet under hos notaren. Advokater og jurister kan ikke skrive det under for dig!

  Notaren må og kan ikke

  Notarens job er udelukkende er sikre: 1. At du skriver under af fri vilje. 2. At du er ved dine fulde fem samt. 3. At du er den, som du udgiver dig for at være.

  Notaren må og kan ikke læse dit testamente igennem. Notaren må og kan ikke kommentere på indholdet. Notarens stilling er ikke en juridisk stilling, og vedkommende er ikke uddannet i jura.

  Det koster kun 695 kr. at lave Notartestamente!

  Notartestamente Pris

  Prisen for et notartestamente hos Dokument 24 er kun 695 kr. Du sparer mange tusinde kroner på oprettelsen i forhold til, hvis du oprettede det hos advokat eller jurist. Det er billigt at oprette, og sker online. Du får gratis hjælp til oprettelsen.

  Se mere om priser på testamente her:

  Notartestamente pris

  Når du vælger at skrive dokumentet under foran en notar, skal du være opmærksom på, at prisen forøges med 300 kr. Dette er en retsafgift til Staten, der skal betales ved underskrift.

  Regler

  Hvad er reglerne for notartestamenter? Der gælder de samme regler for indhold i dokumentet, som der gælder for andre testamenter.

  I gamle dage skulle et notartestamente skrives under på specielt papir, det skal det ikke længere. Du skal bare skrive det under på et helt normalt A4-papir.

  Når du noterer dokumentet, skal du dog følge disse regler for underskrift. Hvis du ikke følger reglerne, bliver du afvist hos notaren.

  Underskrift – dette skal du huske

  Hvordan skriver du notartestamentet under? Først skal du finde notaren i den byret, som du vil benytte.

  1. Find din byret ved at klikke på dette link til Domsstolenes Hjemmeside.
  2. Bestil tid til notering af dokumentet. Der kan være ventetid ved flere byretter.

  Underskrift af notartestamente

  Når du skal til notaren, så skal du medbringe følgende:

  1. Medbring dokumentet i to eksemplarer på A4–papir. Eksemplarerne må ikke være skrevet under på forhånd!
  2. Print genpart til notartestamentet og udfyld genparten hjemmefra. Genparten er forsiden til testamentet. Du finder genparten her.
  3. Medbring billede-ID i form af pas, kørekort eller anden offentlig billedelegitimation. Hvis du ikke har et billede ID, tag kontakt til din lokale notar for at finde en løsning.
  4. Det sidste du skal medbringe er 300 kr. kontant til betaling af retsafgiften. Afgiften betales pr. dokument, som du ønsker at få skrevet under. Er der tale om ét notartestamente, så skal du blot medbringe 300 kr. Der noteres kun ét dokument af denne type. Er I to personer, er notarens pris også 300 kr. alt i alt.

  Hvis du er syg eller på anden vis ikke kan bevæge dig, kan notaren komme ud til dig. Det koster ikke ekstra retsafgift at få en udkørende notar hjem til dig. Dog skal du betale for notarens transportomkostninger. Kontakt din lokale notar for at aftale, hvordan I kan gøre.

  Ring eller skriv til os

  Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig med at udarbejde dit notartestamente. Det er gratis at tale med os, og vi giver dig gerne eksempler på, hvordan det kan udarbejdes for netop dig.

  Testamentet sikrer familien - Det tager 15 min.

  Jeg blev meget overrasket over, hvor nemt det var at få lavet et testamente. Takket være Jørgen koch, har han lavet mig et godt arbejde, som jeg vil anbefale andre at prøve, mange tak Jørgen.

  Med venlig hilsen

  john m christensen.