Fuld guide til vidnetestamenter

Her får du al information om, hvordan et vidnetestamente oprettes, hvad du skal være opmærksom på og meget andet. Her på siden har du mulighed for at oprette et nemt og sikkert vidnetestamente ved at svare på en række spørgsmål online. 

Opret Vidnetestamente - Kun 695 kr.

Hvad er et vidnetestamente?

Et vidnetestamente er ”normalt” testamente, der er bevidnet af to vitterlighedsvidner. Vitterlighedsvidnernes opgave er at sikre, at du er den, som du giver dig ud for at være. Vidnerne bevidner også, at du er ved dine ”fulde fem” samt, at du ikke bliver tvunget til at skrive under på testamentet.

Hvad er et vidnetestamente?

Når du opretter et testamente hos en advokat eller hos os, så kan du selv vælge, om du ønsker at oprette det som et vidnetestamente eller som et notartestamente.

Hvis du har travlt med at få skrevet dokumentet under pga. ferie eller lignende, kan du starte med at skrive det under som et vidnetestamente. Du kan senere vælge at skrive dokumentet under som et notartestamente hos notaren.

Hvordan opretter jeg et vidnetestamente?

Hos Dokument 24 kan du oprette et vidnetestamente på 10-15 minutter. Du opretter det online hjemmefra, og vi er klar til at hjælpe dig pr. tlf. 5370 1030 eller email info@dokument24.dk.

Vidnetestamente | Sådan oprettes det

Online Skabelon - nemt og enkelt

Benyt vores online formular til oprettelsen. Sådan gør du:

  • Du svarer på 12-15 spørgsmål online. Hvert spørgsmål bliver skræddersyet til dig, når du går igennem formularen til dit vidnetestamente.
  • Bestil dokumentet. Når du har svaret spørgsmålene, vil du blive præsenteret for et overblik over dine svar. Efterfølgende bestiller du dokumentet.
  • Få straks pr. mail. Efter bestilling, modtager du dokumentet straks. Dokumentet er 100 % skræddersyet til dig.
  • Underskriv med det samme. Når dokumentet er modtaget, så printer du det. Herefter er det klar til underskrift af dig og to vitterlighedsvidner. Sammen med dokumentet vil du modtage nedenstående guide til underskrift.

Så enkelt er det at oprette et juridisk gyldigt vidnetestamente hos Dokument 24, og det er samtidig billigt at udarbejde.

Det koster kun 695 kr. at lave dit testamente!

Underskrift

Når du skriver dit vidnetestamente under, skal du finde to vitterlighedsvidner. Vidnerne kan være dine kollegaer eller dine naboer. Det er vigtigt, at vitterlighedsvidnerne ikke er skrevet ind i dit testamente eller, at de er dig nært beslægtede (børn af dig, forældre, søskende, mv.).

Når du skriver under, skal du gøre følgende:

  1. Skriv vidnetestamentet under imens, at de to vitterlighedsvidner overværer din underskrift.
  2. Herefter dateres dokumentet. Skriv datoen for underskrift i dokumentet.
  3. De to vitterlighedsvidner skal nu skrive under på, at du er den, som du giver dig ud for at være. De skriver ligeledes under på, at du er ved dine fulde fem og, at de har bevidnet din underskrift.
  4. Gem dokumentet et sikkert sted. Gem det et sted, hvor du er sikker på, at dine arvinger kan finde det.
Vitterlighedsvidne | Hvad skal du vide her?

Hvad koster det? Pris kun 695 kr.

Det er billigt at oprette et vidnetestamente hos Dokument 24. Det koster kun 695,-. Prisen er lav, selvom du har mulighed for at ringe og skrive til os gratis. Grunden til, at vi kan holde priserne så billige er, at vores juridiske software automatisk udarbejder dokumentet. 

Billligt online testamente

Vi har ligeledes sparet meget dyrt og manuelt advokatarbejde væk. Det er ikke advokater, der sætter dokumentet sammen for dig, men vores fejlfri juridiske software.

Det er både billigt og sikkert at oprette et vidnetestamente hos Dokument 24. Det er nemlig ikke muligt at lave juridiske fejl i vores system. Du får dermed altid den rigtige service, når du blot har besvaret spørgsmålene i processen ærligt og efter dit eget ønske.

Sammenlignet med advokater og jurister, så sparer du ofte 4-5.000 kroner, når du opretter vidnetestamentet hos os.

Start dit vidnetestamente/notartestamente i dag

Vidnetestamente eller notartestamente?

Vi bliver tit spurgt om det er bedst at oprette et vidnetestamente eller et notartestamente? Svaret er enkelt: Opret et notartestamente, da det er mest sikre at oprette!

Hos Dokument 24 kan får du både et notartestamente tilsendt samt et vidnetestamente. Du vælger selv, hvilket du ønsker at skrive under. Notartestamentet er mest sikker af 2 grunde:

  1. Notartestamenter er de mest sikre, fordi notaren har overværet din underskrift. Når først notaren har overværet din underskrift, kan underskriften ikke anfægtes. Det vil sige, at din underskrift altid er gyldig. Et vidnetestamentes underskrift kan anfægtes.
  2. Notaren gemmer testamentet. Når du har skrevet dokumentet under, gemmer notaren dit testamente i centralregistret for testamenter. Dokumentet dukker hermed altid op, når du en dag går bort. Et vidnetestamente kan være blevet væk, eller ulovligt bortskaffet af arvingerne.

Vi anbefaler et notartestamente

Når du opretter dit testamente hos os, så vil du tilsendt både et vidnetestamente og et notartestamente.

Du får ligeledes tilsendt en vejledning til, hvordan du skriver dokumenterne under. Du kan starte med at skrive vidnetestamenet under til at begynde med. Når du efterfølgende får booket en tid hos notaren, kan du skrive dokumentet under foran notaren i stedet. Du vælger selv, hvordan du ønsker at gøre det juridisk gyldigt.

Vi hjælper dig gerne på tlf. 5370 1030 eller email info@dokument24.dk.

Testamentet sikrer familien - Det tager 15 min.