Det er enkelt og billigt at oprette dokumentet hos Dokument 24. Følg nedenstående 3 trin, så har du et juridisk gyldigt testamente oprettet lige om lidt.

  1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på 12-15 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og dine svar. Du vil blandt andet blive spurgt om, hvordan arven skal fordeles, om arvingerne skal have særeje med arven og flere andre ting.
  2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi allerede udarbejdet dokumentet til dig. Du modtager det inden for 2 minutter. Det sendes direkte til din e-mailadresse.
  3. Skriv under. Til sidst skal det skrives under. Du kan enten skrive det under som et vidnetestamente eller som et notartestamente. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvilken type, du vil skrive under. Du får ligeledes vejledning til begge typer dokumenter tilsendt pr. e-mail. Vi anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er det mest sikre.

Skriv testamente for kun  695 kr.

Hvorfor skal du oprette testamente?

Stort set alle danskere har brug for et testamente. Du har også brug for et testamente, når du bare én af nedenstående ting skal ske:

  • Ægtefælle skal arve: Du sikrer, at du og din ægtefælle kan arve mest muligt efter hinanden.
  • Samlever skal arve: Du sikrer, at du og din samlever kan arve mest muligt efter hinanden. Samlevende arver intet efter hinanden, hvis der ikke er oprettet et testamente!
  • Sikring af børnene: Du undgår, at Staten egenhændigt placerer din mindreårige børn, når du går bort!
  • Særeje til arvingerne: Du kan undgå, at dine arvingers ægtefælle tager halvdelen af arven med sig ved skilsmisse.
  • Fordeling af arven: Du bestemmer fordeling af arven efter dig. 
Testamente | Vigtig information til Dig!

Se video

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Få gratis rådgivning

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.

Start Testamentet i dag, så er familien sikret!

Fantastisk positiv oplevelse.

Meget behagelig samtale, hurtige og helt igennem kompentente svar.

Kan varmt anbefales!

HLSJ :-)