Opret testamente til LMS

Der er ca. 75.000 danskere, der lider af spiseforstyrrelser og mindst lige så mange gør skade på sig selv.

Landsforeningen med spiseforstyrrelser og selvskade hjælper på årsplan ca. 6.500 personer med spiseforstyrrelser og selvskader. Til sammenligning giver det offentlige ca. 400 personer behandling for dette hvert år.

Vi driver en forening, der er afhængig af støtte. Du kan gøre en stor forskel, hvis du testamenterer noget af din arv til os.

Opret et gratis testamente til fordel for LMS

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Det er enkelt at oprette testamentet, og det bliver gratis så snart, at du donere arv til os. Du vil se, at testamentet er blevet gratis til sidst i oprettelsesprocessen.

Når testamentet er bestilt, skal det skrives under. Du får en udførlig vejleding tilsendt, der forklarer alt om underskrift af testamentet.

Spar arveafgift for dine arvinger

Hvis dine arvinger er dine søskende, venner/bekendte, så skal de betale op til 36,25 % i arveafgift. Hvis du opretter et testamente her hos Dokument 24, så kan du bede virksomheden om at sænke arveafgiften til 30 %. Dette gøres ved et klik med musen.

Når du beder Dokument 24 sænke arveafgiften, så sker det juridisk set ved, at LMS modtager noget af arven. Den del af arven som LMS modtager, betaler vi ikke arveafgift af. Vi benytter vores andel af arven til at betale for dine arvingers arveafgift. Resultatet bliver, at dine arvinger får mere arv udbetalt samtidig med, at LMS modtager donation fra din arv.

Du kan læse mere om arveafgift her.

Ring eller skriv – det er gratis

Har du spørgsmål til oprettelsen af testamentet? Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til Dokument 24. Det koster ikke noget at få rådgivning af virksomheden, alt er gratis, når du donere arv til LMS.

Din støtte gør en stor forskel!

Hjælp os med at hjælpe andre ved at donere arv til Landforeningen for spiseforstyrrelser og selvskade. Vi sætter pris på store som små donationer!