Opret dit testamente

Har du oprettet dit testamente, så du sikrer dig selv og familien? De fleste danskere danskere vil gerne sikre sig selv og familien med et testamente, men får det aldrig gjort. Det er ofte for dyrt og besværligt at oprette testamente!

Hos dokument 24 er det billigt og enkelt at oprette et juridiske gyldigt testamente. Prisen er kun 695 kr. Hvis du vælger at donere arv til velgørenhed, er testamentet faktisk gratis. Du sparer ca. 4.000 kr. i forhold til traditionelle advokater. 

Få familien sikret i et testamente - kun 695 kr.!


Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Fantastisk nemt at bruge, og jeg snakkede med deres support Jørgen, som utrolig nem at snakke med.

Hvorfor skal du oprette testamente?

Stort set alle danskere har brug for et testamente. Du har også brug for et testamente, når du bare én af nedenstående ting skal ske:

  • Ægtefælle skal arve: Du sikrer, at du og din ægtefælle kan arve mest muligt efter hinanden.
  • Samlever skal arve: Du sikrer, at du og din samlever kan arve mest muligt efter hinanden. Samlevende arver intet efter hinanden, hvis der ikke er oprettet et testamente!
  • Sikring af børnene: Du undgår, at Staten egenhændigt placerer din mindreårige børn, når du går bort!
  • Særeje til arvingerne: Du kan undgå, at dine arvingers ægtefælle tager halvdelen af arven med sig ved skilsmisse.
  • Fordeling af arven: Du bestemmer fordeling af arven efter dig. 
Testamente | Vigtig information til Dig!

Sådan gør du

Det er enkelt og billigt at oprette dokumentet hos Dokument 24. Følg nedenstående 3 trin, så har du et juridisk gyldigt testamente oprettet lige om lidt.

  1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på 12-15 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og dine svar. Du vil blandt andet blive spurgt om, hvordan arven skal fordeles, om arvingerne skal have særeje med arven og flere andre ting.
  2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi allerede udarbejdet dokumentet til dig. Du modtager det inden for 2 minutter. Det sendes direkte til din e-mailadresse.
  3. Skriv under. Til sidst skal det skrives under. Du kan enten skrive det under som et vidnetestamente eller som et notartestamente. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvilken type, du vil skrive under. Du får ligeledes vejledning til begge typer dokumenter tilsendt pr. e-mail. Vi anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er det mest sikre.

Det tager kun 15 min. at oprette testamentet

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Gratis oprettelse af testamente ved donation til velgørenhed

Vi har etableret samarbejde med flere velgørende organisationer. Når der doneres arv til mange af disse organisationer, bliver dokumentet gratis til sidst i oprettelsesprocessen.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.

Start Testamentet i dag, så er familien sikret!

Fantastisk positiv oplevelse.

Meget behagelig samtale, hurtige og helt igennem kompentente svar.

Kan varmt anbefales!

HLSJ :-)