Korrekt, enkelt og billigt testamente

Hos dokument 24 er det billigt og enkelt at oprette testamente. Prisen er kun 695 kr. Hvis du vælger at donere arv til velgørenhed, er testamentet faktisk gratis.

 1. Hvorfor skal du oprette et testamente?
 2. Hvordan gør du?
 3. Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Du sparer ca. 4.000 kr. på dit testamente i forhold til traditionelle advokater. 

Opret testamente for kun 695 kr. 

Hvorfor skal du oprette et testamente?

Stort set alle danskere har brug for et testamente. Du har også brug for et testamente, når du bare én af nedenstående ting skal ske:

Hvorfor skal du oprette testamente

 • Ægtefælle skal arve: Du sikrer, at du og din ægtefælle kan arve mest muligt efter hinanden. Læs mere om testamente til ægtefæller her.
 • Samlever skal arve: Samlevende arver intet efter hinanden, hvis der ikke er oprettet et testamente! Du sikrer, at du og din samlever kan arve mest muligt efter hinanden med et samlevertestamente.
 • Sikring af børnene: Du undgår, at Staten egenhændigt placerer dine mindreårige børn, når du går bort!
 • Særeje til arvingerne: Du kan undgå, at dine arvingers ægtefælle tager halvdelen af arven med sig ved skilsmisse.
 • Fordeling af arven: Du bestemmer fordeling af arven efter dig. 

Hvordan gør du?

Det er enkelt og billigt at oprette dokumentet hos Dokument 24. Følg nedenstående 3 trin, så har du et juridisk gyldigt testamente oprettet i dag.

Hvordan laver man et testamente?

 1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på 12-15 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og dine svar. Du vil blandt andet blive spurgt om, hvordan arven skal fordeles, om arvingerne skal have særeje med arven og flere andre ting.
 2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi allerede udarbejdet dokumentet til dig. Du modtager det inden for 2 minutter. Det sendes direkte til din e-mailadresse.
 3. Skriv under. Til sidst skal det skrives under. Du kan enten skrive det under som et vidnetestamente eller som et notartestamente. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvilken type, du vil skrive under. Du får ligeledes vejledning til begge typer dokumenter tilsendt pr. e-mail. Vi anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er det mest sikre.
Testamente | Vigtig information til Dig!

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Gratis oprettelse af testamente ved donation til velgørenhed

Vi har etableret samarbejde med flere velgørende organisationer. Når der doneres arv til mange af disse organisationer, bliver dokumentet gratis til sidst i oprettelsesprocessen.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.

Start Testamentet i dag, så er familien sikret!