Opret Dit Testamente

Hvorfor skal du have et testamente, og hvordan gør du? De fleste danskere bør oprette sådan et dokument, men får det aldrig gjort, fordi det er for dyrt og besværligt.

Hos dokument 24 er det billigt og enkelt. Det tager ca. 10-15 minutter, og du modtager det straks.

Har du sikret familien?


Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Hvorfor skal du oprette et?

De fleste danskere har brug for det. Hvis du ønsker, at en bare én af nedenstående ting skal ske, så skal du oprette et testamente.

  • Ægtefælle skal arve: Ønsker du, at din ægtefælle skal arve mest muligt efter dig?
  • Samlever skal arve: Ønsker du og din samlever, at I skal arve efter hinanden? Samlevende arver intet efter hinanden, hvis der ikke er oprettet et testamente.
  • Sikring af børnene: Vil du undgå, at Staten egenhændigt placerer din mindreårige børn, hvis du går bort?
  • Særeje til arvingerne: Vil du have, at arven efter dig skal gå til arvingerne uanset om de bliver skilt? Hvis du vil undgå, at arvingernes ægtefælle skal tage halvdelen af arven med sig ved skilsmisse?
  • Fordeling af arven: Vil du gerne selv bestemme, hvem der skal arve efter dig? 

Sådan gør du

Det er enkelt og billigt at oprette dokumentet hos Dokument 24. Følg nedenstående 3 trin, så har du et juridisk gyldigt testamente oprettet lige om lidt.

  1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på 12-15 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og dine svar. Du vil blandt andet blive spurgt om, hvordan arven skal fordeles, om arvingerne skal have særeje med arven og flere andre ting.
  2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi allerede udarbejdet dokumentet til dig. Du modtager det inden for 2 minutter. Det sendes direkte til din e-mailadresse.
  3. Skriv under. Til sidst skal det skrives under. Du kan enten skrive det under som et vidnetestamente eller som et notartestamente. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvilken type, du vil skrive under. Du får ligeledes vejledning til begge typer dokumenter tilsendt pr. e-mail. Vi anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er det mest sikre.

Start oprettelsen med det samme

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Gratis oprettelse af testamente ved donation til velgørenhed

Vi har etableret samarbejde med flere velgørende organisationer. Når der doneres arv til mange af disse organisationer, bliver dokumentet gratis til sidst i oprettelsesprocessen.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.