Opret Testamente

Hvorfor skal du oprette et testamente, og hvordan gør du? De fleste danskere har brug for et testamente, men får det ikke oprettet. Det er ofte for dyrt og for besværligt. Hos dokument 24 er det billigt og enkelt. Det tager ca. 10-15 minutter, og du modtager det straks.

Har du sikret familien med et testamente?


Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Hvorfor skal du oprette et testamente?

De fleste danskere har brug for et testamente, dog er der enkelte der ikke har brug for et. Hvis du ønsker, at en bare én af nedenstående ting skal ske, så skal du oprette et testamente.

  • Ægtefælle skal arve: Hvis I har børn, og du og din ægtefælle skal arve mest muligt efter hinanden, så skal I oprette et testamente.
  • Samlever skal arve:nsker du og din samlever, at I skal arve efter hinanden? Samlevende arver intet efter hinanden med mindre, at der er oprettet et testamente.
  • Sikring af børnene: Staten bestemmer hvor børn under 18 år placeres, hvis forældrene går bort. Dette kan du influere, hvis du opretter et testamente hos os.
  • Særeje til arvingerne: Vil du have, at arven efter dig skal gå til arvingerne uanset om de bliver skilt? Hvis du vil undgå, at arvingernes ægtefælle skal tage halvdelen af arven med sig ved skilsmisse, så opret et testamente med særeje til arvingerne.
  • Fordeling af arven: Vil du gerne selv bestemme, hvem der skal arve efter dig? Vil du selv bestemme, hvor meget hver arving skal arve? I så fald skal du oprette et testamente.

Ovenstående er nogle af de tilfælde, hvor du bør oprette et testamente.

Testamente

Sådan gør du

Det er enkelt og billigt at oprette et testamente hos Dokument 24. Følg nedenstående 3 trin, så har du et juridisk gyldigt dokument lige om lidt.

  1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på 12-15 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og dine svar. Du vil blandt andet blive spurgt om, hvordan arven skal fordeles, om arvingerne skal have særeje med arven og flere andre ting.
  2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi allerede udarbejdet testamentet til dig. Du modtager dokumentet inden for 2 minutter. Det sendes direkte til din e-mailadresse.
  3. Skriv under. Til sidst skal det skrives under. Du kan enten skrive det under som et vidnetestamente eller som et notartestamente. Vi giver dig mulighed for selv at vælge hvilken type, du vil skrive under. Du får ligeledes vejledning til begge typer testamenter tilsendt pr. e-mail. Vi anbefaler altid, at du skriver notartestamentet under, da dette er det mest sikre.

Start dit testamente i dag

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Gratis testamente ved donation til velgørenhed

Vi har etableret samarbejde med flere velgørende organisationer. Når der doneres arv til mange af disse organisationer, bliver testamentet gratis til sidst i oprettelsesprocessen.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.