Pris Samejeoverenskomst kun 300 kr.

Det koster kun 300 kr. at oprette en samejeoverenskomst hos Dokument 24. Samejeoverenskomsten/samejekontrakten beskriver blandt andet, hvad der skal ske, hvis I går fra hinanden og ønsker at sælge ejendommen.

Opret billige samejeoverenskomst =>  kun 300 kr. Du sparer 2-4.000 kr. på oprettelsen i forhold til, hvis du gør brug af traditionelle advokater. Vi hjælper dig gerne med oprettelsen, hvis du har spørgsmål.

Opret Samejeoverenskomst for kun 300 kr.

Bestil dokument

Udfyld på 10 min.

Skriv under


 

Normalt oprettes en samejeoverenskomst, når ugifte samlevende ejer et hus, sommerhus eller en lejlighed, sammen. Her kan du læse alt om priser på samejeoverenskomster.

Pris uddybet

Hvad koster det at lave en samejeoverenskomst/samejekontrakt? Prisen online hos Dokument 24 er altid kun 300 kr. Det er nemt og enkelt at oprette dokumentet, og det tager typisk 10-15 min at gøre den færdig inkl. underskrift af dokumentet.

Sådan gør du

Følg nedenstående 3 trin, så har du en fuldt juridisk gyldig samejeoverenskomst/samejkontrakt om lidt.

Følg trinene og hav en samejeoverenskomst klar

 1. Download formular: Det første du skal gøre, er at vælge hvilken samejeoverenskomst, du ønsker at oprette. Der findes et dokument til ejerboliger og et dokument til andelsboliger. Vælg dokumentet og bestil det.
 2. Udfyld skabelon: Når du har bestilt dokumentet, sender vi det straks til din e-mailadresse. Dokumentet kommer til dig som et worddokument, hvor du skal udfylde din og den samejeende parts oplysninger. Vi fremsender en fuld guide til, hvordan dokumentet skal udfyldes punkt for punkt.
 3. Skriv under. Når formularen er udfyldt, skal dokumentet skrives under af Jer, der ejer ejendommen. Herefter gemmes dokumentet fysisk hos Jer. Der skal hverken skrives under foran notar og dokumentet skal heller ikke tinglyses. Det skal blot foreligge i fysisk underskrevet eksemplar.

Advokat priser

Advokater tager ofte 3-5.000 kr. for at udarbejde en samejeoverenskomst. Vi har samlet et overblik over, hvad det koster hos de forskellige advokater, så du kan se, hvor meget du sparer hos Dokument 24. Overblikket er udarbejdet i år 2020:

 • NemAdvokatlaver samejeoverenskomster fra 5.000 kr. Du skal selv oprette dig som bruger hos virksomheden, hvorefter de kan gå i gang med din sag.
 • Familie Testamentetager 2.995 kr. for dokumentet. Al rådgivning foregår telefonisk af jurister.
 • Din Familiejurist tager 2.995 kr. for oprettelse af en samejeoverenskomst. Al rådgivning foregår pr. telefon.
 • MinAdvokattager 2.750 kr. for dokumentet.
 • Advodanoplyser ikke priser på nettet, men vi har ringet og fået priser, der starter fra 5.000 kr. hos Advodangruppen. Advodan er en sammenslutning af advokater fordelt på lokale kontorer i Danmark.

Hvis du ikke ønsker at udfylde en skabelon til samejekontrakten selv, hjælper Dokument 24 gerne med at udarbejde dokumentet pr. telefon. Vi tilbyder at levere samme service, som advokaterne og juristerne, der er nævnt i ovenstående. Prisen for dette er blot 2.495 kr., hvis vi skal oprette samejeoverenskomsten fra A-Z for dig.

Få samejeoverenskomst tilsendt, kun 300 kr.

Priser på nettet

Når du opretter din billige samejeoverenskomst, så vil du sikkert gerne vide, hvad det koster andre steder på nettet? Vi har derfor samlet et overblik over priser online. Overblikket er fra år 2020:

 • 300 kr. hos Dokument 24 (det er os). Vi tilbyder gratis rådgivning og al den service, som du har brug for, når du opretter dokumentet.
 • 995 kr. hos DinArv. Hos DinArv skal du selv indtaste alle dine oplysninger på nettet, hvorefter du bliver ringet op af en rådgiver. Du ender med at betale 2.995 kr. for dokumentet, uanset om du bliver lokket med billige priser. Der går sædvanligvis et par dage før, at dokumentet fremsendes.
 • 349 hos Legal Desk.Legal Desk opretter samejekontrakter til rimelige priser på nettet, og servicen er ganske fin.

Enkel og juridisk korrekt oprettelse af dokumentet

Når du opretter din samejeoverenskomst, så er det vigtigt, at den er juridisk korrekt formuleret. Dokument 24’s skabelon til samejeoverenskomst er udarbejdet er nogle af landets førende advokater inden for området, så du er altid sikret et juridisk korrekt dokument.

Juridisk sikkerhed med Dokument24

Hvorfor er det så billigt hos Dokument 24?

Det er ingen hemmelighed, at vi selv synes, at Dokument 24 har yderst rimelige priser på vores dokumenter. Vi bryster os af at have billige priser og god kundeservice, men hvordan hænger billige priser sammen med god service og korrekt jura?

Dokument 24 har fjernet alt spildarbejde, hvorfor vi kan tilbyde vores dokumenter så billigt.

Normalt advokatarbejde

For at udarbejde en samejekontrakt, skal almindelige advokater ofte bruge en time på at tale med kunden og efterfølgende udarbejde dokumentet fra bunden. Herefter skal dokumentet fremsendes manuelt, og der skal følges op på om advokaten nu har fået de rette oplysninger fra kunden. Dette løber op i meget store sagsomkostninger for selv de mest effektive advokater.

Arbejdet hos Dokument 24

Hos Dokument 24 taler vi med de kunder, der ønsker at tale med os. De kunder, der ikke ønsker at tale, downloader selv deres dokumenter og udfylder dem. Vi bruger således meget lidt tid på manuelt arbejde, og vi kan derfor tilbyde dig en samejeoverenskomst til meget billige priser.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig. Det koster ikke noget at tale eller skrive med os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

Gratis hjælp pr. telefon og mail

Få samejeoverenskomst, udfyld på 10 min.