Læs alt om priser for samejeoverenskomst

Opret billig samejeoverenskomst =>  kun 300 kroner. Du sparer 2-4.000 kroner på oprettelsen i forhold til, hvis du gør brug af traditionelle advokater. Vi hjælper dig gerne med oprettelsen, hvis du har spørgsmål.

 1. Pris uddybet
 2. Advokater priser
 3. Hvorfor er det så billigt hos Dokument 24?

Opret Samejeoverenskomst for kun 300 kr.

Bestil dokument

Udfyld på 10 min.

Skriv under


 

Normalt oprettes en samejeoverenskomst, når ugifte samlevende ejer et hus, sommerhus eller en lejlighed sammen. Her kan du læse alt om priser på samejeoverenskomster.

  Pris uddybet

  Hvad koster det at lave en samejeoverenskomst/samejekontrakt? Prisen online hos Dokument 24 er altid kun 300 kroner. Det er nemt og enkelt at oprette dokumentet, og det tager typisk 10-15 minutter at gøre den færdig inklusive underskrift af dokumentet.

  Sådan gør du

  Følg nedenstående 3 trin, så har du en fuldt juridisk gyldig samejeoverenskomst/samejekontrakt om lidt.

  Følg trinene og hav en samejeoverenskomst klar

  1. Download formular: Først skal du vælge, hvilken samejeoverenskomst du ønsker at oprette. Der findes et dokument til ejerboliger og et dokument til andelsboliger. Vælg dokumentet og bestil det.
  2. Udfyld skabelon: Når du har bestilt dokumentet, sender vi det straks til din e-mailadresse. Dokumentet kommer til dig som et Word-dokument, hvor oplysninger om alle ejere skal udfyldes. Vi fremsender også en fuld guide til, hvordan dokumentet skal udfyldes punkt for punkt.
  3. Skriv under. Når formularen er udfyldt, skal dokumentet skrives under af jer, der ejer ejendommen. Herefter gemmes dokumentet fysisk hos jer. I behøver hverken at underskrive foran en notar eller få dokumentet tinglyst. Det skal blot foreligge i fysisk underskrevet eksemplar.

  Advokater priser

  Advokater tager ofte 3-5.000 kroner for at udarbejde en samejeoverenskomst. Vi har samlet et overblik over, hvad det koster hos de forskellige advokater, så du kan se, hvor meget du sparer hos Dokument 24. Overblikket er udarbejdet i år 2020:

  • NemAdvokat laver samejeoverenskomster fra 5.000 kroner. Du skal selv oprette dig som bruger hos virksomheden, hvorefter de kan gå i gang med din sag.
  • Familie Testamente  tager 2.995 kroner for dokumentet. Al rådgivning foregår telefonisk af jurister.
  • Din Familiejurist tager 2.995 kroner for oprettelse af en samejeoverenskomst. Al rådgivning foregår på telefon.
  • MinAdvokat tager 2.750 kroner for dokumentet.
  • Advodan oplyser ikke priser på nettet, men vi har ringet og fået priser, der starter fra 5.000 kroner hos Advodangruppen. Advodan er en sammenslutning af advokater fordelt på lokale kontorer i Danmark.

  Hvis du ikke ønsker at udfylde skabelonen til samejekontrakten selv, hjælper Dokument 24 gerne med at udarbejde dokumentet pr. telefon. Vi tilbyder at levere samme service, som advokaterne og juristerne nævnt i ovenstående. Prisen for dette er blot 2.495 kroner, hvis vi skal oprette samejeoverenskomsten fra start til slut for dig.

  Få samejeoverenskomst tilsendt, kun 300 kr.

  Priser på nettet

  Når du opretter din billige samejeoverenskomst, vil du sikkert gerne vide, hvad det koster andre steder på nettet? Vi har derfor samlet et overblik over priser online. Overblikket er fra år 2020:

  • 300 kroner hos Dokument 24 (det er os). Vi tilbyder gratis rådgivning og al den service, du har brug for, når du opretter dokumentet.
  • 995 kroner hos DinArv. Hos DinArv skal du selv indtaste alle dine oplysninger på nettet, hvorefter du bliver ringet op af en rådgiver. Du ender med at betale 2.995 kroner for dokumentet, uanset om du bliver lokket med billige priser. Der går sædvanligvis et par dage, før dokumentet fremsendes.
  • 349 kroner hos Legal Desk. Legal Desk opretter samejekontrakter til rimelige priser på nettet, og servicen er ganske fin.

  Enkel og juridisk korrekt oprettelse af dokumentet

  Når du opretter din samejeoverenskomst, er det vigtigt, at den er juridisk korrekt formuleret. Dokument 24’s skabelon til samejeoverenskomst er udarbejdet af nogle af landets førende advokater inden for området, så du er altid sikret et juridisk korrekt dokument.

  Juridisk sikkerhed med Dokument24

  Hvorfor er det så billigt hos Dokument 24?

  Det er ingen hemmelighed, at vi selv synes, at Dokument 24 har yderst rimelige priser på vores dokumenter. Vi bryster os af at have billige priser og god kundeservice, men hvordan hænger billige priser sammen med god service og korrekt jura?

  Dokument 24 har fjernet alt spildarbejde, hvorfor vi kan tilbyde vores dokumenter så billigt.

  Normalt advokatarbejde

  For at udarbejde en samejekontrakt, skal almindelige advokater ofte bruge en time på at tale med kunden og efterfølgende udarbejde dokumentet fra bunden. Herefter skal dokumentet fremsendes manuelt, og der skal følges op på, om advokaten nu også har fået de rette oplysninger fra kunden. Dette løber op i meget store sagsomkostninger for selv de mest effektive advokater.

  Arbejdet hos Dokument 24

  Hos Dokument 24 taler vi med de kunder, der ønsker at tale med os. De kunder, der ikke ønsker at tale, downloader selv deres dokumenter og udfylder dem. Vi bruger således meget lidt tid på manuelt arbejde, og vi kan derfor tilbyde dig en samejeoverenskomst til meget billige priser.

  Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os - så vil vi hjælpe dig. Det koster ikke noget at tale eller skrive med os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.

  Gratis hjælp pr. telefon og mail

  Få samejeoverenskomst, udfyld på 10 min.