Opret billig ægtepagt

Flere og flere danskere vælger at oprette en ægtepagt, når de bliver gift. Både for at sikre deres egen, men også deres partners fremtid. Men hvad koster det at oprette en ægtepagt? Og hvad er fordele samt ulemper ved at oprette dokumentet online i forhold til hos en advokat?

 1. Hvad koster en ægtepagt?
 2. Pris for tinglysning af ægtepagt
 3. Advokat ægtepagt pris
 4. Priser på nettet
 5. Gode grunde til at oprette en ægtepagt

Ægtepagt for kun 595 kroner ⇒ Du sparer tusinder af kroner.
Det er billigt at oprette en ægtepagt online hos Dokument 24. Dokumentet oprettes på 15 minutter, og vores hjælp er gratis, hvis du har brug for det.


Få en ægtepagt med særeje. Pris kun 595 kr.!

Svar på 8-10 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Ægtepagten under

At oprette en ægtepagt med særeje er, for de fleste, ikke den mest behagelige detalje ved indgåelse af et ægteskab. For at gøre det nemt og overskueligt for dig, har vi derfor samlet alle de nødvendige oplysninger i de nedenstående punkter.

  Hvad koster en ægtepagt?

  Hos Dokument 24 koster online oprettelse af en ægtepagt med særeje kun 595 kroner - det er billigt! Dertil kommer tinglysningsafgiften på 1.850 kroner (2024). Advokater tager normalt 3.000-5.000 kroner for det samme.  Da der ikke er en vejledende pris, afhænger det af advokatens priser samt omfanget af særejet. 

  Hvad koster en ægtepagt?

  Pris ægtepagt

  Se video

  Prisen for at oprette en ægtepagt med særeje hos Dokument 24 er også langt lavere end hos andre virksomheder, der tilbyder lignende tjenester. Det skyldes, at vi har udviklet juridisk software, der gør det nemt og overskueligt for dig at udfylde de nødvendige dokumenter online. Har du brug for hjælp under processen brug, står vi selvfølgelig til rådighed. Du kan både ringe og skrive til os helt gratis.

  Dermed kan du spare alle de gængse advokatomkostningerne samtidig med, at du sikrer både din og din partners fremtid.

  Pris for tinglysning af ægtepagt

  Pris for tinglysning af ægtepagt er 1.850 kroner (2024). Dette er den såkaldte tinglysningsafgift, der er en statsafgift. Pris for tinglysning kommer oveni i prisen for udarbejdelsen af ægtepagt, uanset om du opretter den hos advokat eller online.

  1.750,- for tinglysning af ægtepagt

  Hvis du for eksempel overdrager fast ejendom til din ægtefælle, vil der yderligere blive tillagt en værdiafgift efter reglerne i tinglysningsafgiftsloven. Størrelsen på denne afgift afhænger af ejendomsværdien af den pågældende ejendom.

  Advokat ægtepagt pris

  Pris for ægtepagter hos advokater er ofte på mellem 3.000 og 5.000 kroner. Hertil kommer tinglysningsafgift på 1.850 kroner (2024) til det offentlige. Advokatens pris afhænger af dokumentets omfang, hvor store værdierne er og hvor mange timer advokaten bruger på særejet.

  Det er derfor altid en god idé at forhøre sig hos flere forskellige advokater og bede advokaten give en fast pris på, hvor meget det kommer til at koste i alt. De fleste advokathuse oplyser ikke en fast pris for oprettelse af ægtepagten online.

  De fleste advokathuse beder dig om at kontakte dem først. Få har fast pris for dokumentet, hvilket som regel er en indikation på, at det ikke bliver en billig fornøjelse at oprette.

  Priser på nettet

  Der findes flere sider på nettet, der tilbyder en lignende services, hvor du kan få udarbejdet en ægtepagt online. Fælles for dem alle er, at det ofte koster mere, end det gør hos Dokument 24, og du får det samme resultat.

  Start ægtepagt med særeje. Pris kun 595 kr.!

  Gode grunde til at oprette en ægtepagt

  Der er rigtig mange situationer, hvor det er mest fornuftigt at oprette en ægtepagt. Det kan blandt andet være, hvis den ene ægtefælle har enten en stor formue eller gæld. Men hvis du alligevel er i tvivl, har vi samlet 4 gode grunde herunder:

  Gode grunde for at vælge Dokument24

  1. Bedre sikring ved død. Med en ægtepagt med særeje sikrer I hinanden bedst muligt, hvis den ene partner død. Det gælder især, hvis der er børn uden for ægteskabet. Ved at oprette en ægtepagt kombinationssæreje sørger I for, at den længstlevende kan modtage mest mulig arv efter den afdøde.
  2. Stor forskel i formue. Det er også en god idé med en ægtepagt med særeje, hvis der er stor forskel på, hvor meget parterne hver især ejer. På den måde bliver den, der ejer mest, sikret imod at lide et stort økonomisk tab ved skilsmisse.
  3. Gæld. Hvis den ene ægtefælle har en meget stor gæld, kan I med en ægtepagt med særeje sikre, at den anden part ikke pludselig står med gælden. For eksempel i tilfælde af dødsfald.
  4. Hvis den ene part ejer en virksomhed. Det kan være virkelig fornuftigt at oprette en ægtepagt, så virksomheden ikke bliver berørt af en eventuel skilsmisse. Alternativet er ofte, at virksomheden skal sælges ved skilsmisse, når værdierne deles. Dette ender ofte med et økonomisk tab.

  At oprette en ægtepagt med særeje er derfor en rigtig god idé i mange situationer.

  Har du yderligere spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

  Gratis rådgivning uden forpligtelser

  Start ægtepagten i dag, så er I sikret!