Vil du give et lån/gaver? Opret et familielån

Mange vælger at "låne" deres børn en større sum penge. Lånet afskrives efterfølgende ofte hvert år med det maksimalt tilladte skattefrie beløb. Dette er en måde, hvorpå børn kan få forskud på arven uden at betale arveafgift af midlerne.

Andre benytter et familielån som dokumentation på, at de har lånt penge ud til andre. 

Familielånet tager 5-10 min. at udfylde, og koster kun 249 kr. Du sparer 1.250 kr. ifht. traditionelle advokater!

Hvad er et rentefrit familielån?

Et rentefrit familielån er betegnelsen for en låntype, der er særlig fordelagtigt for låntager. Lånet ydes uden renter og uden, at der nødvendigvis skal afdrages på lånet. Denne låntype er af typen anfordringslån, hvilket betyder, at lånet skal betales tilbage til långiver på "anfordring".

I praksis betyder anfordring, at låntager skal kunne betale lånet tilbage med kort varsel fra långiver (et par ugers varsel). Det betyder også, at lånet straks skal indfries tilbage, hvis långiver går bort. Det vil ofte være en god idé at oprette et testamente samtidig med, at der oprettes et rentefrit familielån, så låntager som minimum arver lånets størrelse. På denne måde risikerer låntager ikke at stå i en situation, hvor lånet ikke kan betales tilbage.

Familielån introduktion

Hvad indeholder dokumentet?

Når du opretter vores rentefrie familielån (anfordringslån), kan du låne penge ud på nedenstående vilkår. Dokumentet indeholder følgende:

Hvad indeholder dokumentet?

  • O % rente: Der betales 0 % i rente af lånet.
  • Ingen afdrag: Der betales ingen afdrag af lånet.
  • Ingen afgifter: Der betales ingen gaveafgift eller andet af lånet. Penge kan dermed ”flyttes” uden, at der skal betales skat.
  • Indfrielse af lån: Lånet kan kræves indfriet med kort varsel af långiver.
  • Långivers bortgang: Lånet skal straks tilbagebetales, hvis långiver går bort.

Hvordan oprettes det?

Hvordan oprettes familielån?

  1. Svar på spørgsmålene online. Til at starte med, svarer du på 5-9 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og dine svar. Du vil blandt andet blive spurgt til, hvilken bankkonto, lånet skal indbetales på samt om der skal være afdrag på lånet.
  2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi allerede udarbejdet dokumentet til dig. Du modtager det inden for 2 minutter. Det sendes direkte til din e-mailadresse.
  3. Skriv under. Til sidst skal det skrives under. Du kan enten skrive det under foran to vitterlighedsvidner. Du får detaljeret information tilsendt om underskrift af dokumentet, når du modtager dette.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig. Det koster ikke noget at være i dialog med os. 

Opret familielån for kun 249 kr.