Bestilling af skaleblon til Familielån – kun 250 kr.

Få dit familielån tilsendt med det samme for kun 250 kr. Du sparer ca. 1.250 kr. i forhold til advokater. Flere tusinde danskere har allerede benyttet sig af denne måde at oprette juridiske dokumenter på.

Et rentefrit familielån er et lån uden renter og uden afdrag. Lånet er af lånetypen anfordringslån, hvilket betyder, at lånet skal betales tilbage til långiver på ”anfordring”. Et rentefrit familielån kan benyttes af alle – I behøver ikke at være i familie med hinanden.

Sådan gør du

  1. Bestil familielånet. Til at starte med bestiller du familielånet online. Dette gøres længere nede på siden. Når du har bestilt familielånet, modtager du det straks pr. e-mail som et Word-dokument.
  2. Udfyld dokumentet. Herefter udfylder du dokumentet. Der medfølger detaljerede forklaringer til alle punkterne i dokumentet.
  3. Til sidst skrives familielånet under af dig og låntager. Dette gøres ved at printe familielånet for derefter at skrive det under. Vi anbefaler, at I begge opbevarer et underskrevet familielån.

Fantastisk nemt at bruge, og jeg snakkede med deres support Jørgen, som utrolig nem at snakke med.

Trygheds- og tilfredshedsgaranti

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der er baseret på erfaring fra oprettelse af mere end 10.000 juridiske dokumenter.

Vi tilbyder trygheds- og tilfredshedsgaranti. Du skal være 100 % tryg og tilfreds med dit familielån, ellers giver vi dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med eventuelle spørgsmål, når du opretter familielånet.

Bestil nu dit familielån

Skriv nu dit navn og den e-mailadresse, som vi sender dit familielån til. Herefter vil du blive guidet til betaling for familielånet. Du betaler enten med MobilPay eller kreditkort. Familielånet koster kun 250,00 kr.