Opret en ægtepagt med særeje

Oprette en ægtepagt med særeje, hvis du og din ægtefælle ikke ønsker at dele jeres formue ved skilsmisse. Det er nemt og enkelt at oprette dokumentet hos Dokument 24. Du svarer på en række spørgsmål online, hvorefter du straks modtager din juridiske gyldige ægtepagt pr. e-mail.

Ægtepagten tager 15 min. at oprette, og koster kun 595 kr. Du sparer 4.000 kr. ifht. traditionelle advokater!


Juridisk Gyldig Ægtepagt kun 595,-


Svar på 8-10 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Tinglys ægtepagten

Sådan gør du

Det er enkelt og billigt at oprette dokumentet hos Dokument 24. Følg nedenstående 3 trin, så har du et juridisk gyldi ægtepagt oprettet lige om lidt.

  1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på 8-10 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig dig og dine svar. Du vil blandt andet blive spurgt om, hvilken type særeje I ønsker samt, hvad særejet skal indeholde.
  2. Modtag straks. Når du har svaret på spørgsmålene, så har vi allerede udarbejdet dokumentet til dig. Du modtager det inden for 2 minutter. Det sendes direkte til din e-mailadresse.
  3. Skriv under. Til sidst skal dokumentet tinglyses. Tinglysning sker på tinglysningens hjemmeside. hos det skrives under. Sammen med ægtepagten medfølger en guide til, hvordan dokumentet tinglyses. Alternativt hjælper vi gerne med tinglysningen.

Opret Ægtepagt - Det tager kun 10 min!

Hvilket særeje skal I vælge i ægtepagten?

I Danmark findes der 4 typer særeje. De fleste danskere opretter ægtepagter med kombinationssæreje. Her kan du se en kort opsummering af de forskellige former for særeje, som du kan vælge imellem. Tryk gerne på links for at se uddybning af særejeformerne.

  • Kombinationssæreje: Fungerer som særeje ved skilsmisse. Ved død bliver særejet fælleseje for afdøde, men forbliver særeje for længstlevende. Dette er det mest benyttede særeje. Læs mere.
  • Fuldstændigt særeje: Fungerer som særeje ved både skilsmisse og død. Særejet kan benyttes, hvis den ene ægtefælle har stor gæld. Læs mere.
  • Fuldstændigt særeje med succession: Fungerer som særeje ved både skilsmisse og død. Ved død gives særejet typisk videre til afdødes børn, og ægtefællen får derved ingen arv. Læs mere.
  • Skilsmissesæreje: Fungerer som særeje ved skilsmisse, og bliver til fælleseje ved død. Dette særeje bør aldrig benyttes, da det har mange uhensigtsmæssigheder! Læs mere.
Ægtepagt | Vil du dele din formue i ægteskabet?

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Gratis oprettelse af testamente ved donation til velgørenhed

Vi har etableret samarbejde med flere velgørende organisationer. Når der doneres arv til mange af disse organisationer, bliver dokumentet gratis til sidst i oprettelsesprocessen.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument 24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.

Start ægtepagten. Vi hjælper gerne undervejs.