Vil du støtte Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark?

Du kan støtte Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark ved at oprette et testamente, hvori du donerer arv til foreningen. Testamentet er gratis at oprette, når du vælger at donere arv til foreningen.

Ehlers-Danlos syndrom er en sjælden bindevævssygdom. Den påvirker bindevævet flere steder i kroppen.

Ehlers-Danlos syndrom findes i 14 forskellige undergrupper. Typisk kommer den til udtryk gennem hypermobilitet i led, strækbar hud, øget blødningstendens, smerter og træthed.
Ehlers-Danlos foreningen hjælper deres medlemmer med social og sundhedsmæssig rådgivning, kurser og sociale arrangementer.

Det er nemt at oprette testamentet, og du modtager det straks pr. e-mail. Du vil modtage testamentet i 2 eksemplarer. Det ene eksemplar er et notartestamente, det andet er et vidnetestamente. Du skal vælge at skrive det ene eksemplar under, hvorefter testamentet er fuldt juridisk gyldigt. Du modtager guidance til, hvordan testamentet skrives under sammen.

Arveafgift

Ehlers-Danlos Foreningen i Danmark er fritaget for at betale arveafgift, og alle donationer går dermed direkte til det velgørende arbejde, som foreningen udfører. Du kan læse mere om, hvor meget du og dine arvinger skal betale i arveafgift, når der arves. 

Opret Testamente med donation til Ehlers Danlos Foreningen

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under