LyLe og Testamente

Ca. 2.600 personer får hvert år blodkræftsygdomme som lymfekræft, leukæmi eller MDS. Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS (LyLe) ved, at det er vigtigt at komme til at tale med ligestillede, når disse diagnoser kommer som et chok.

LyLe  hjælper hvert år mange danskere, der står i denne svære situationer. LyLe hjælper personer med at komme i kontakt med hinanden, så følelser og tanker kan deles med med andre i samme situation.

Donér arv til LyLe

Det koster penge at drive en forening som LyLe, og du kan gøre en stor forskel, når du opretter et testamente med donation til foreningen. Testamentet er gratis at oprette, når du donerer arv til LyLe.

Opret et gratis testamente til fordel for LyLe

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Testamentet er enkelt at oprette, og du kan gratis ringe eller skrive til Dokument 24 for at få gratis rådgivning. 

Spar Arveafgift – 30 % reglen

Hvis du ønsker at donere arv til f.eks. dine søskende eller andre fjernere slægtninge, så skal de betale den højeste arveafgift i Danmark. Søskende mv. skal betale op til 36,25 % i arveafgift, når de arver efter dig.

Afgiften kan mindskes til 30 %, når du opretter dit testamente gennem Dokument 24.

Samtidig med, at du sparer arveafgift, så donerer du ca. 5 % af din arv til LyLe.

Så meget sparer dine søskende mv.

Der kan være mange penge at "tjene" på at mindske arveafgiften. Dine søskende vil "tjene" så meget ved, at du opretter et testamente, der mindsker arveafgiften: 

  • Dine søskende sparer op til 6,25 % i arveafgift. Dette svarer til op til 62.500 kr. pr. mio., der arves!
  • Lyle får knap 5 % af arven. Dette svarer til knap 50.000 kr. pr. mio., som du giver til dine søskende.

Det er altså en win-win situation for både dine søskende og LyLe. Du kan læse mere om arveafgift her. Du er også meget velkommen til at ringe til Dokument 24 for at få en uddybende forklaring.