Opret Generalfuldmagt

Hvad skal du bruge en generalfuldmagt til, og hvordan opretter du den online? Det tager få minutter at oprette den online hos Dokument 24. Du får den straks tilsendt pr. e-mail.

Opret Generalfuldmagt. Pris kun 139 kr.


Svar på 3-5 spørgsmål

Få dokumentet på mail straks

Skriv Generalfuldmagt under

Hvad bruges en generalfuldmagt til?

En generalfuldmagt er fuldmagt, som du kan give til en anden person. Fuldmagten er generel, så fuldmægtigen kan handle på alle områder på dine vegne.

Mange opretter generelfuldmagter, hvis de ønsker at få hjælp til alt i dagligdagen. Andre opretter fuldmagten, hvis de skal på et længere udenlandsophold. Rejsende opretter ofte generalfuldmagter, fordi der ofte er brug for en person herhjemme, der kan agere på den rejsenes vegne.

Generalfuldmagt

Sådan gør du

Når du opretter en generalfuldmagt hos Dokument 24, så guider vi dig igennem oprettelsen online. Det tager få minutter. Det er billigt og sikkert.

  1. Svar på spørgsmålene online. Du starter med at svare på spørgsmålene online. Her vil du blive spurgt om dit navn, hvem der skal have generalfuldmagten og andre ting. Spørgsmålene er tilpasset dig, så vi kan udarbejde og sende dig den juridisk korrekte generalfuldmagt.
  2. Få straks tilsendt pr. e-mail. Når du har svaret på spørgsmålene og bestilt dokumentet, så sendes vi det straks til dig pr. e-mail. Dokumentet er udarbejdet på baggrund af dine besvarelser. Du modtager dokumentet inden for 2 minutter.
  3. Til sidst skal du skrive dato for underskrift på dokumentet samt skrive dokumentet under. Du får også disse informationer medsendt i den mail, som du modtager dokumentet i.

Så enkelt er det at oprette en generalfuldmagt hos Dokument 24.

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument 24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.

Lav generalfuldmagt. Vi hjælper undervejs.