Enkelt og sikker fremtidsfuldmagt

Du undgår, at staten træffer beslutninger på dine vegne, når du har oprettet en fremtidsfuldmagt. Fremtidsfuldmagten aktiveres kun, hvis du bliver dement eller syg. I fremtidsfuldmagten fortæller du, hvem der kan træffe beslutninger for dig, hvis du ikke selv er i stand til det.

 1. Hvad er en fremtidsfuldmagt?
 2. Hvornår træder den i kraft?
 3. Hvordan oprettes fremtidsfuldmagten?
 4. Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Fremtidsfuldmagten tager 10 minutter at oprette og koster kun 175 kroner. Du sparer 2.000 kroner i forhold til traditionelle advokater! 

Er du sikret med fremtidsfuldmagt? Kun 175 kr.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

Hvis du bliver så syg eller dement, at du ikke er i stand til at træffe dine egne beslutninger, vil staten træffe beslutningerne for dig. Dette undgår du, når du opretter en fremtidsfuldmagt.

Fremtidsfuldmagten er en fuldmagt, der træder i kraft, hvis du ikke selv er i stand til at træffe beslutninger. I fremtidsfuldmagten skriver du, hvem der i stedet skal kunne handle på dine vegne. De fleste vælger en ægtefælle, samlever eller voksne børn. Ved at oprette en fremtidsfuldmagt, kan dine nærmeste hjælpe dig i fremtiden.

Fremtidsfuldmagt

Se video

Hvornår træder den i kraft?

En fremtidsfuldmagt sikrer dig i fremtiden, og alle danskere bør oprette dette dokument. Hvis du ikke opretter dokumentet, vil staten træffe beslutningerne for dig!

Følgende skal være på plads, før fremtidsfuldmagten træder i kraft:

Hvornår træder den i kraft?

 • Fuldmægtig eller fuldmagtsgiver skal anmode Familieretshuset om, at dokumentet skal sættes i kraft. Det er i sidste ende Familieretshuset, der afgør om fuldmagten kan sættes i kraft.
 • Pårørende. De pårørende til fuldmagtsgiver skal underrettes om, at fuldmagten sættes i kraft.
 • Lægeerklæring. Der skal vedlægges en lægeerklæring, der viser, at fuldmagtsgiver ikke er i stand til selv at varetage personlige eller økonomiske anliggender.

  Hvordan oprettes fremtidsfuldmagten?

  Du kan let og simpelt oprette en juridisk gyldig fremtidsfuldmagt ved at følge disse trin:

  Hvordan oprettes fremtidsfuldmagten?

  1. Svar på 5-8 spørgsmål. Du starter med at svare på 5-8 spørgsmål. Her vil du bl.a. blive spurgt om, hvem der skal være fuldmægtig samt, hvad fuldmægtig skal have lov til at gøre på dine vegne. At være fuldmægtig betyder, at personen kan træffe beslutninger på dine vegne, hvis du ikke selv er i stand til det. 
  2. Få straks pr. e-mail. Når du har svaret på spørgsmålene, får du straks fuldmagten tilsendt pr. e-mail. Vi udarbejder dokumentet på baggrund af de svar, du har givet.
  3. Skriv under. Til sidst skal du skrive dokumentet under. Det foregår ved, at du først tinglyser dokumentet på tinglysningens hjemmeside. Herefter skal du skrive fremtidsfuldmagten under foran en notar. Vi sender dig uddybende informationer om, hvordan du gør. Vi hjælper dig også gerne med at tinglyse dokumentet, hvis du ønsker det.

  Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

  Når man udarbejder juridiske dokumenter, kan man få behov for at drøfte tingene med en uvildig ekspert. Du kan altid ringe eller skrive til os, så vi kan hjælpe dig. Rådgivningen er gratis, og du er ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået gratis hjælp.

  Gratis rådgivning

  Tilfredshedsgaranti

  Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du altid mulighed for at få dine penge tilbage.

  Opret Fremtidsfuldmagt for din egen skyld!