Opret Fremtidsfuldmagt

Hvad er en fremtidsfuldmagt, og hvordan opretter du den? Stadig flere danskere vælger at oprette en fremtidsfuldmagt. Det tager ca. 10 min at oprette online.

Har du sikret din og dine nærmestes fremtid?


Svar på 5-8 spørgsmål

Få dokumentet på mail straks

Skriv Fremtids-fuldmagt under

Hvad er det for et dokument?

Hvis du bliver syg eller dement, og du ikke kan træffe dine egne beslutninger, så vil Staten træffe beslutningerne for dig. Du kan undgå, at dette sker, hvis du opretter en fremtidsfuldmagt.

Fremtidsfuldmagten er en fuldmagt, der træder i kraft ude i fremtiden, hvis du ikke selv kan træffe beslutninger. I fremtidsfuldmagten skriver du, hvem der skal træffe beslutninger på dine vegne.

Fremtidsfuldmagt

Hvordan gør du?

Du kan oprette en fremtidsfuldmagt online ved at følge disse trin.

  1. Svar på 5-8 spørgsmål. Du starter med at svare på 5-8 spørgsmål online. Her vil du bl.a. blive spurgt om, hvem der skal være fuldmægtig samt, hvad fuldmægtig skal have lov til at gøre på dine vegne.
  2. Få straks pr. e-mail. Når du har svaret på spørgsmålene, så får du straks dokumentet tilsendt pr. e-mail. Vi har udarbejdet dokumentet på baggrund af de svar, som du har givet.
  3. Skriv under. Til sidst skal du skrive dokumentet under. Det foregår ved, at du først tinglyser dokumentet på tinglysningens hjemmeside. Herefter skal du skrive fremtidsfuldmagten under foran en notar. Vi sender dig uddybende informationer på, hvordan du skal gøre. Vi hjælper dig også gerne med at tinglyse dokumentet, hvis du ønsker det.

Det er enkelt og ligetil at oprette dokumenter hos Dokument 24. Du skal bare følge vores guidelines, så har du dine dokumenter enkelt og billigt.

Hvornår træder den i kraft?

Følgende skal være på plads før, at fremtidsfuldmagten træder i kraft:

  • Fuldmægtig eller fuldmagtsgiver skal anmode Familieretshuset om, at den skal sættes i kraft. Det er i sidste ende Familieretshuset, der afgør om fuldmagten kan sættes i kraft.
  • Pårørende. De pårørende til fuldmagtsgiver skal underrettes om, at fuldmagten sættes i kraft.
  • Lægeerklæring. Der skal vedlægges en lægeerklæring, der viser, at fuldmagtsgiver ikke er i stand til selv at varetage personlige eller økonomiske anliggender.

En fremtidsfuldmagt sikrer dig ude i fremtiden, og alle danskere burde faktisk oprette dette dokument.

Start din Fremtidsfuldmagt i dag

Gratis rådgivning og tilfredshedsgaranti

Gratis rådgivning

Når du udarbejder juridiske dokumenter, kan du nogle gange have brug for at drøfte tingene med en uvildig rådgiver. Du kan altid ringe eller skrive til os, og så vil sørge for at hjælpe dig videre. Rådgivningen er gratis, og du er selvfølgelig ikke forpligtet til at oprette et dokument, selvom du har fået hjælp.

Tilfredshedsgaranti

Hos Dokument24 ønsker vi tilfredse kunder, og det vigtigt for os, at du er tilfreds med det dokument, som du har oprettet online. Hvis du fortryder, har du derfor altid mulighed for at få dine penge tilbage.