Bestilling af Anfordringslån – kun 239,00 kr.

Få dit anfordringslån tilsendt med det samme for kun 239,00 kr. Du sparer ca. 1.250 kr. i forhold til advokater. Flere tusinde danskere har allerede benyttet sig af denne måde at oprette juridiske dokumenter på.

Et anfordringslån er et lån uden renter og uden afdrag. Lånet er således særligt gunstigt for låntager. Et anfordringslån kan kræves tilbagebetalt pr. anfordring (inden for kort varsel).

Sådan gør du

  1. Bestil anfordringslån. Til at starte med bestiller du anfordringslånet online. Dette gøres længere nede på siden. Når du har bestilt anfordringslånet, modtager du det straks pr. e-mail som et Word-dokument
  2. Udfyld dokumentet. Herefter udfylder du dokumentet. Der medfølger detaljerede forklaringer til alle punkterne i dokumentet.
  3. Til sidst skrives anfordringslånet under af dig og låntager. Dette gøres ved at printe anfordringslånet for derefter at skrive det under. Vi anbefaler, at I begge opbevarer et underskrevet anfordringslån.

Fantastisk nemt at bruge, og jeg snakkede med deres support Jørgen, som utrolig nem at snakke med.

Trygheds- og tilfredshedsgaranti

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der er baseret på erfaring fra oprettelse af mere end 10.000 juridiske dokumenter.

Vi tilbyder trygheds- og tilfredshedsgaranti. Du skal være 100 % tryg og tilfreds med dit anfordringslån, ellers giver vi dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med eventuelle spørgsmål, når du opretter anfordringslånet.

Bestil nu dit anfordringslån

Skriv nu dit navn og den e-mailadresse, som vi sender dit anfordringslån til. Herefter vil du blive guidet til betaling for anfordringslånet. Du betaler enten med MobilPay eller kreditkort. Anfordringslånet koster kun 239,00 kr.