Testamente og  Ronald McDonald Hus, ved Rigshospitalet

Det er muligt at donere arv til Ronald McDonald Hus, når du opretter dit testamente. Testamentet vil er gratis at oprette, når du donerer arv til huset.

Din donation benyttes til at hjælpe alle de familie med børn som er indlagt med alvorlig sygdom på Rigshospitalet med f.eks. kræft, hjertefejl, cystisk fibrose eller anden livstruende sygdom, som bor i Ronald McDonald Hus ved Rigshospitalet.

Sådan gør du

Det er enkelt og ligetil at oprette et testamente til fordel for Ronald McDonald Hus.

Testamente med donation til Ronald McDonald Hus

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Testamentet oprettes ved, at du svarer på en række spørgsmål online. Når spørgsmålene er besvaret, modtager du straks testamentet pr. e-mail.

Testamentet skal efterfølgende skrives under foran en notar eller to vitterlighedsvidner. Sammen med testamentet modtager du en guide til, hvordan du skriver testamentet under.

Dokument 24 anbefaler, at du skriver testamentet under foran en notar, da dette er den mest sikre form for underskrift af testamenter.

Arveafgift

Ronald McDonald Hus drives af Ronald McDonald BørneFond som er en velgørende organisation, og derfor ikke skal betale arveafgift. Alle donationer går direkte til at hjælpe fonden med at hjælpe familier som bor i Ronald mcDonald Hus fordi de har e alvorligt sygt barn indlagt på Rigshospitalet.

Al hjælp til fonden værdsættes, og du er velkommen til at oprette et gratis testamente med både store og små donationer.

Gratis hjælp til testamentet

Dokument 24 står til rådighed med gratis juridisk rådgivning, når du opretter dit testamente. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig.

Ronald McDonal Hus Logo