Testamente og Ronald McDonald BørneFond

Det er muligt at donere arv til Ronald McDonald BørneFond, når du opretter dit testamente. Testamentet er gratis at oprette, når du donerer arv til fonden.

Din donation benyttes til at hjælpe alvorligt syge børn med f.eks. kræft, hjertefejl eller kroniske sygdomme.

Sådan gør du

Det er enkelt og ligetil at oprette et testamente til fordel for Ronald McDonald BørneFond.

Testamente med donation til Ronald McDonald BørneFond

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Testamentet oprettes ved, at du svarer på en række spørgsmål online. Når spørgsmålene er besvaret, modtager du straks testamentet pr. e-mail.

Testamentet skal efterfølgende skrives under foran en notar eller to vitterlighedsvidner. Sammen med testamentet modtager du en guide til, hvordan du skriver testamentet under.

Dokument 24 anbefaler, at du skriver testamentet under foran en notar, da dette er den mest sikre form for underskrift af testamenter.

Arveafgift

Ronald McDonald BørneFond er en velgørende organisation, og betaler derfor ikke arveafgift. Alle donationer går direkte til at hjælpe fonden med at hjælpe alvorligt syge børn.

Al hjælp til fonden værdsættes, og du er velkommen til at oprette et gratis testamente med både store og små donationer.

Gratis hjælp til testamentet

Dokument 24 står til rådighed med gratis juridisk rådgivning, når du opretter dit testamente. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig.