Google Analytics

Google Analytics er værktøj, som en virksomhed kan bruge til at se, hvordan aktiviteten er på dens hjemmeside. Ud fra de oplysninger kan virksomheden forbedre sin hjemmeside, så den kan klare sig bedre. Værktøjet er blevet populært gennem årene, fordi der kommer mere online handel, og fordi virksomheder bruger websites til at promovere sine produkter. 

Hvad kan Google Analytics give informationer om?

Man kan anvende Google Analytics til at få en masse forskellige oplysninger om virksomhedens hjemmeside. Det er bl.a. følgende:

  • Hvor meget trafik er der på hjemmeside?
  • Hvor lang tid er de besøgende på hjemmesiden?
  • Hvad søges der efter på hjemmesiden?
  • Hvilke sider besøges mest?
  • Hvordan tilgik de besøgende hjemmesiden?

Når Google Analytics har givet virksomheden disse informationer, kan virksomheden arbejde ud fra dem og forsøge at forbedre sin hjemmeside. Hvis virksomheden formår at anvende oplysningerne på en god måde, kan virksomheden præstere endnu bedre og øge sine chancer for at tiltrække flere kunder.  

Hvordan får man adgang til Google Analytics?

Det er gratis at anvende Google Analytics. Man får adgang til værktøjet ved at gå ind på denne hjemmeside og oprette virksomheden. Hjemmesiden får tildelt en trackingkode, som skal indtastes på virksomhedens hjemmeside. Når koden er indtastet på hjemmesiden, kan værktøjet begynde at udarbejde rapporter om oplysningerne.

Indholdet på denne side udgør ikke juridisk rådgivning. Indholdet er udelukkende beregnet til informationsformål, og bør ikke anvendes som erstatning for professionel juridisk rådgivning. Læs mere i handelsbetingelserne her.