Advokat Helsingør – Hvordan finder jeg en advokat?

Hvis du har et juridisk anliggende, er det en fordel at håndtere sagen med hjælp fra en jurist eller advokat i Helsingør, Hellebæk, Saunte, Kvistgård eller Hornbæk-Dronningmølle. At finde en advokat, der effektivt kan hjælpe med netop din opgave er ikke altid let.

Sommetider er det ikke nok bare at lave en hurtig Google-søgning og vælge den advokat, der bliver vist på toppen af siden. I stedet kan det være en fordel at søge efter personlige henvisninger eller benytte dig af en online tjeneste.

Hos Dokument 24 tilbyder vi at hjælpe dig med det juridiske dokument, du har brug for. Du bevarer et par spørgsmål om dit anliggende, hvorefter du får dit dokument hurtigt og billigt med hjælp fra vores samarbejdspartnere.

En advokat i Helsingør kan hjælpe med mange juridiske anliggender

Læs med videre her og find ud af, hvad du kan få hjælp til af en jurist eller advokat i Helsingør. Advokater og jurister laver juridiske dokumenter såsom et testamente, en ægtepagt og meget mere.

Lav en ægtepagt inden ægteskab

Mens en ægtepagt ikke er nær så sjov at tænke på som en bryllupskage eller den kommende bryllupsrejse, kan sådan et dokument hjælpe dig med at undgå problemer senere hen i tilfælde af eksempelvis en skilsmisse.

Nogle par føler måske, at en ægtepagt er lig med en skilsmisse i fremtiden. Men det kan rent faktisk være en god mulighed for at blive enige og planlægge jeres fremtid sammen. Fordele ved en ægtepagt:

 • Beskytter din formue før ægteskabet: De fleste ægtepagter beskytter alle førægteskabelige formuer. Formuer, der erhverves i fællesskab under ægteskabet, deles typisk ligeligt.
 • Beskytter dine børns økonomiske stabilitet: Uden en ægtepagt vil din ægtefælle modtage den formue, du havde til hensigt at give til dine børn.
 • Reducerer fremtidige konflikter: Underskrivelse af en ægtepagt eliminerer muligheden for fremtidig konflikt i tilfælde af skilsmisse. I en ægtepagt bliver I nemlig enige om, hvordan alle de forskellige spørgsmål skal håndteres. Det kan også bidrage til at reducere den tid, det tager at afvikle skilsmissen.
 • Fordeling af gæld: En ægtepagt kan klarlægge, hvordan en gæld skal fordeles mellem parterne.

Kan en advokat med speciale i skilsmisser hjælpe mig?

Desværre har mange mennesker gennemgået en skilsmisse. At blive skilt fra en ægtefælle kan være en følelsesmæssig svær og udfordrende livsbegivenhed.

Men med hjælp fra en erfaren jurist eller advokat i Helsingør kan det føles lidt mindre smertefuldt og skræmmende. Nogle situationer er mere komplekse end andre, men at have en juridisk repræsentation hele vejen gennem processen kan vise sig at være en uvurderlig hjælp.

Ikke alene kan det at afslutte et ægteskab være en traumatisk begivenhed, men det kan også være ret dyrt. Dog behøver du ikke betale i dyre domme, da vi hos Dokument 24 har samlet erfarne samarbejdspartnere i form af advokater og jurister, der kan hjælpe dig med netop din sag.

Vores samarbejdspartnere er både dygtige og grundige, og du kan få hjælp til en langt lavere pris end eksempelvis fra en lokal advokat i Helsingør.

Har jeg brug for en advokat til en købsaftale?

Det er muligt at købe eller sælge en bolig uden hjælp fra en advokat eller jurist. Men det er i din bedste interesse at rådføre dig med en advokat, før du underskriver et juridisk dokument såsom en købsaftale.

En kyndig advokat kan hjælpe med at navigere dig gennem processen samt beskytte dine interesser. Da køb af en ejendom nok er den dyreste investering, du vil foretage i dit liv, er det vigtigt, at det hele bliver gjort på en korrekt måde. Det er ofte et godt valg at bruge ekstra penge på at sikre, at det hele udføres rigtigt.

Vores juridiske samarbejdspartnere kan gennemgå din købsaftale

Hos Dokument 24 har vi et hold af dygtige juridiske samarbejdspartnere, der hver dag gennemgår købsaftaler.

Der vil være mange dokumenter at forholde dig til i forbindelse med et huskøb, hvor købsaftalen især er vigtig. En advokat vil omhyggeligt gennemgå din købsaftale. Hvis der er en bekymrende formulering, eller hvis der opstår juridiske spørgsmål under gennemgangen, vil han eller hun løse disse problemer.

Det anbefales derfor altid, at du får hjælp fra en juridisk kompetent person til at gennemgå en købsaftale. Hvis det ikke er muligt at lade en advokat tage et kig på din købsaftale, inden den underskrives, er det en fordel at få skrevet et advokatforbehold ind i selve aftalen. Det vil nemlig sige, at aftalen betinges af, at den bliver godkendt af en advokat.

Få lavet et testamente nemt og hurtigt

Når du laver et testamente, opretter du et juridisk dokument, der klart skitserer dine ønsker med hensyn til din formue, ejendom, børn m.m. i tilfælde af død. Uanset økonomisk status bør alle få lavet sig et testamente.

Det sidste, de fleste mennesker ønsker, er at planlægge deres egen død. Men der er en masse vigtige beslutninger, du bør træffe – og det er beslutninger, du ikke bør overlade til dine kære. Disse omfatter planlægning af din begravelse, udnævnelse af en eksekutor (eksekutoren sørger for, at dine ønsker i testamentet bliver fuldført), hvad der skal ske med din arv, dine børn (hvis de er forholdsvis unge) og meget mere.

Der findes naturligvis en arvelov, som gælder for alle. Dog kan et testamente stadig gøre tiden nemmere for dine kære efter din død. Samtidigt kan du sikre dig, at du har noget at skulle have sagt i forhold til, hvad der skal ske med din formue og så videre. Et testamente er derfor et af de mest essentielle dokumenter, der ikke er sjove at lave, men som rent faktisk er yderst vigtigt at få på plads.

Det skal du overveje, når du laver et testamente

Udarbejdelsen af et testamente er ikke så svært, som du måske forestiller dig. De fleste mennesker hører ordet testamente og tror, at det er en meget kompliceret proces. Det er dog meget nemt at få lavet et testamente, hvis du ønsker det. Det svære er at overveje, hvad der skal stå i dit testamente.

Hvis du eksempelvis har en stor formue, ejer en virksomhed, har mere end ét barn eller børnebørn, er du nødt til at træffe velovervejede beslutninger om, hvad der skal se, når du dør. At gøre det nu vil hjælpe hele din familie og dem, du efterlader, i sidste ende.
Derfor bør du altid gøre følgende, inden du får udarbejdet dit testamente:

 • Lav en liste over alle dine aktiver: Dit hjem, din(e) bil(er), eventuelle værdigenstande.
 • Skriv alle dine pårørende ned: Herefter kan du finde ud af, hvordan din formue skal fordeles. Hvem skal have hvad og hvor meget?

Det er også værd at bemærke, at hvis du har nogle specielle ønsker, du gerne vil medtage i dit testamente, såsom at mindreårige først skal have adgang til dine aktiver ved en hvis alder m.m., så skal du ligeledes gøre dette klart. Alt hvad du tænker og ønsker skal stå i dit testamente, så der ikke er nogen tvivl, når dine pårørende skal læse det.

Kan jeg selv lave et testamente?

Du kan prøve at udarbejde et testamente selv, eller du kan hyre en jurist eller advokat i Helsingør til at gøre arbejdet for dig. Men selv hvis du hyrer en advokat, vil du stadig være nødt til at træffe disse vigtige beslutninger på egen hånd.

Hos Dokument 24 kan du få et overblik over prisen på et testamente udarbejdet af vores juridiske samarbejdspartnere. Du kan være sikker på, at arbejdet udføres grundigt og korrekt til en billig pris. Priserne er faste, og du kan altid prøve vores gratis prisberegner inden, du vælger at få lavet et testamente.

Planlæg ind i fremtiden med en fremtidsfuldmagt

En fremtidsfuldmagt er et juridisk dokument, der giver en person beføjelse til at handle for en anden person. Sådan en fuldmagt bruges ofte i tilfælde af eksempelvis en persons sygdom eller handicap.

Ved at lave en fremtidsfuldmagt får den udvalgte person mulighed for at træffe retlige beslutninger på den anden persons vegne, når det kommer til deres ejendom samt finansielle og medicinske anliggender.

En fremtidsfuldmagt træder først i kraft, når fuldmagtsgiveren ikke længere er i stand til at varetage sine egne interesser. I kan derfor ikke blot i fællesskab beslutte, at fuldmagten gælder fra den dag, den bliver lavet.

Hvorfor få en fremtidsfuldmagt?

På ethvert tidspunkt i løbet af vores liv kan der ske ændringer, som påvirker hele vores dagligdag og gør os uegnede til at varetage vores egne bedste interesser. Dette kan være på grund af sygdomme som Alzheimers og demens, men det kan også være i tilfælde af andre ting såsom et slagtilfælde eller en ulykke.

Med en fremtidsfuldmagt får du mulighed for at udpege en person til at beskæftige sig med dine anliggender, hvis du er ude af stand til at gøre det selv. Mange bliver ofte overraskede over at høre, at hvis du ikke har en fremtidsfuldmagt, så er det ikke dine kære, som tager beslutningerne for dig. Uden en fremtidsfuldmagt vil det være det offentlige, som træffer alle beslutninger på dine vegne. Ikke engang dine børn eller din ægtefælle får lov til dette.

At have en fremtidsfuldmagt giver den valgte person mulighed for problemfrit at overtage og håndtere dine anliggender. Når du opretter en fremtidsfuldmagt, kan den designes efter dine ønsker. Du vælger helt selv, hvad andre kan gøre på vegne af dig, og du kan senere hen ændre i den, hvis du har behov for det.

Skøde i Helsingør

Ved køb af en ejendom er det skødet, som er det endelige dokument i selve handlen. På et skøde vil der stå, at det er dig, som er den retmæssige ejer af den købte ejendom. Hvis der er tale om fast ejendom, så er det et krav, at der bliver lavet et skøde. Et skøde kan først udarbejdes, når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Hvad skal et skøde indeholde?

Et skøde indeholder alle de vigtige oplysninger, når det kommer til ejendommens overdragelse. Samtidigt vil der stå, hvad de specifikke vilkår og betingelser er i forhold til selve ejerskiftet. Du vil typisk se følgende i et skøde:

 • Personlige oplysninger: Navn, adresse og CPR-nummer (både købers og sælgers).
 • Adresse: Ejendommens adresse.
 • Dato: Datoen for overtagelse af ejendommen.
 • Købesum: Ejendommens købesum.
 • Servitutter: Er ejendommen pålagt servitutter? (en indskrænkning eller bestemmelse i forhold til den specifikke ejendoms råderet).

Find prisen på et skøde her

Fremfor at vælge en advokat i Helsingør, kan du starte med at finde prisen her hos vores juridiske samarbejdspartnere. Vores samarbejdspartnere arbejder til dagligt med tinglysning af skøder og kan derfor også hjælpe dig med det.

Det kan virke uoverskueligt at få styr på skødet. Derfor anbefaler vi, at du finder den rette hjælp her hos Dokument 24. Det er nemlig vigtigt at få hjælp fra en fagperson til et skøde, så du er sikker på, at det bliver tinglyst korrekt.

Skal du have hjælp til noget andet?

Udover ovenstående juridiske opgaver kan en advokat i Helsingør også være behjælpelig med mange andre juridiske situationer. Det kan vores juridiske samarbejdspartnere i form af advokater og jurister også. Du kan altid tage et kig på prisen, få et gratis tilbud og booke et uforpligtende møde.

Sådan opretter du et juridisk dokument hos Dokument 24

Hos Dokument 24 får du hjælp fra vores samarbejdspartnere til oprettelsen af juridiske dokumenter såsom et testamente, en fremtidsfuldmagt, en ægtepagt m.v. Det hele foregår nemt, hurtigt og billigt.

 • Start med at besvare spørgsmål: Til at starte med skal du svare på flere spørgsmål. Det hele foregår online.
 • Du modtager dokumentet: Når du har svaret på de forskellige spørgsmål, vil du modtage det juridiske dokument via e-mail. Dokumentet udfærdiges i henhold til din besvarelse.
 • Underskriv dokumentet: Til slut skal du underskrive det oprettede dokument. Dette kan foregå på flere måder alt efter krav. Vi sørger for, at du bliver sat ind i dette inden, du skriver under.

Så har du brug for hjælp fra en advokat eller jurist, kan du altid finde prisen eller få et gratis tilbud fra vores samarbejdspartnere.