Advokat Aarhus – Billig og nem oprettelse af juridiske dokumenter

Hvor meget skal jeg betale for en advokat i Aarhus, Mårslet, Solbjerg, Harlev, Trige, Sabro eller Hjortshøj? Det er et svært spørgsmål at svare på, da det kommer an på, hvad du skal have hjælp til. Derfor er det altid en god idé at indhente flere gratis tilbud på det juridiske dokument, du skal have oprettet.

Hos Dokument 24 anbefaler vi, at du først og fremmest tjekker prisen på vores side via vores tilbudsgiver. Vores juridiske samarbejdspartnere i form af advokater og jurister kan oprette mange forskellige dokumenter for dig til en god og billig pris.

Oversigt over juridiske dokumenter fra advokater i Aarhus

Her finder du en oversigt over hvilke juridiske dokumenter, du kan få oprettet med hjælp fra advokater i Aarhus. Er det dokument, du har brug for, ikke at finde her, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om dine ønsker.

Har du brug for et testamente?

At lave et testamente er en af de ting, som mange mennesker udskyder. Men et testamente kan være en vigtig måde at beskytte din familie og dine kære på.

Et testamente er et juridisk bindende dokument, der fortæller, hvad der skal ske med dine penge, ejendele og ejendom efter din død. Uden et testamente har du ingen indflydelse på dette.

Hvis du ikke opretter et testamente, fordeles din arv i henhold til, hvad arveloven bestemmer. Og det er ofte ikke i overensstemmelse med, hvad du ville have ønsket.

Er det billigt at få lavet et testamente?

Går du til en advokat i Aarhus, vil du opleve, at det kan være dyrt at få lavet et testamente. Men det behøver det ikke at være. Vælger du i stedet at få oprettet et juridisk gyldigt testamente hos Dokument 24, er det både billigt og hurtigt.

Prisen på et testamente hos Dokument 24 er langt billigere end hos jurister eller advokater i Aarhus. Vi anbefaler derfor, at du tager et kig på prisen hos vores juridiske samarbejdspartnere. Donerer du din arv til velgørenhed, vil det desuden være helt gratis for dig at lave dit testamente.

Det er nemt at oprette et testamente hos Dokument 24

For at oprette dette juridiske dokument hos Dokument 24 skal du blot igennem følgende tre trin.

 • Spørgsmål: Først skal du svare på en række spørgsmål, hvilket foregår online. Du skal eksempelvis svare på, hvordan du ønsker, at fordele din arv.
 • Dokumentet: Herefter vil du få tilsendt dit dokument inden for et par minutter til din angivne e-mail.
 • Underskriv: Når du har fået dokumentet, skal du underskrive det. Det kan du gøre på flere måder, hvilket vi naturligvis hjælper dig med at finde ud af.

Ønsker du juridisk hjælp til din skilsmisse?

En skilsmisse er en kompliceret proces. Ikke alene påvirker det dig - både følelsesmæssigt og økonomisk -, det kan også påvirke dine børn, familie og venner. Hvis du skal skilles, kan du have brug for en erfaren advokat i Aarhus til at hjælpe dig med at navigere i denne vanskelige tid og samtidig beskytte dine aktiver og juridiske rettigheder.

En fagperson vil evaluere din specifikke sag og rådgive dig på bedst mulig vis. Mens nogle skilsmisser kan håndteres uden indblanding af en fagperson, er det nødvendigt med juridisk hjælp til andre mere komplicerede skilsmissesager.

Du kan have spørgsmål vedrørende reglerne for en skilsmisse, hvad et skilsmissesæreje er, hvad en skilsmisse koster m.m. I disse tilfælde er det essentielt, at du får professionel hjælp fra en fagperson.

Du er velkommen til at kontakte Dokument 24 for at få hjælp til din skilsmisse. Vi leder dig gerne på rette vej iblandt vores juridiske samarbejdspartnere, så du kan få den rådgivning, du har brug for.

Assistance fra advokater i Aarhus til skødeskrivning

Er du i gang med et boligkøb, skal der udarbejdes et skøde. Det er nemlig dit bevis på, at du ejer ejendommen.

For at et skøde er gyldigt, skal det tinglyses. Du kan få skødet udarbejdet og tinglyst af en lokal advokat i Aarhus, men det kan ofte koste mange penge. Ønsker du den billigste pris på et skøde, bør du altid vælge en jurist med en fast pris. På den måde ved du allerede fra starten af, hvad det kommer til at koste dig.

Tjek prisen på et skøde med vores tilbudsgiver

Hos Dokument 24 har vi et hold af samarbejdende jurister og advokater. Vores samarbejdspartnere hjælper dagligt boligkøbere med skøder til en billig pris. Inden du vælger, hvem der skal hjælpe dig, er det en god idé at tjekke prisen med vores tilbudsgiver helt gratis.

Herefter kan du bestille et møde lige med det samme, så du kan snakke direkte med en af vores juridiske samarbejdspartnere.

Er en ægtepagt det rette for mig og min partner?

At lave en ægtepagt er en meget personlig beslutning, og hvert par er unikt. For eksempel kan en ægtefælle ønske at beskytte sin familieejede virksomhed i tilfælde af en skilsmisse, mens andre ønsker at beskytte deres formue.

Under alle omstændigheder er der ingen specifik løsning for alle par, og du bør oprette din ægtepagt ud fra dig og din partners egne unikke omstændigheder.

Men er dette dokument overhovedet den rette løsning for dig? Det kan kun du og din partner sige med sikkerhed. Nogle af fordelene ved en ægtepagt omfatter følgende:

 • Konflikter: Reduktion af konflikter under en skilsmisse.
 • Særlige arrangementer: Dokumentere og beskrive eventuelle særlige arrangementer mellem dig og din ægtefælle.
 • Ejendom: Skelne mellem, hvad der er ægteskabelig ejendom, og hvad der er fælles ejendom.
 • Gæld: Klarlægger hvordan en eventuel gæld skal fordeles.
 • Formue: Mulighed for at beskytte din formue.

Mange par er ikke glade for at diskutere disse emner eller bringe ordet ægtepagt på banen, da nogle er bange for, at det vil skabe konflikter i deres forhold. Men sommetider kan præcis det modsatte være tilfældet.

En ægtepagt kan nemlig for mange føles som en god sikkerhed i tilfælde af skilsmisse eller død. Det behøver derfor slet ikke at være så uromantisk at oprette en ægtepagt inden, du bliver gift.

Opret en ægtepagt nemt og hurtigt

Ved oprettelse af en ægtepagt hos Dokument 24 får du en skabelon, hvor du skal svare på forskellige typer af spørgsmål. Disse spørgsmål bliver formuleret alt efter din situation. Det er både nemt og hurtigt at oprette en ægtepagt. Du skal følge disse trin:

 • Spørgsmål: Start med at svare på diverse spørgsmål. Du svarer på spørgsmålene via vores online formular.
 • Tjek din e-mail: Efter besvarelsen af spørgsmålene får du tilsendt din ægtepagt direkte via din e-mail.
 • Tinglysning: Husk at din ægtepagt altid skal tinglyses førend, at den er gyldig. Du har mulighed for selv at gøre dette, men du kan også få hjælp fra vores juridiske samarbejdspartnere. Det er helt op til dig.

Hvis dig og din partner ønsker at få lavet en ægtepagt, er dette klart den letteste måde. Derudover kan du også få det gjort til en billig pris.

Fremfor at sidde sammen med en jurist eller advokat i Aarhus og gennemgå forskellige personlige anliggender, kan I sidde sammen derhjemme og snakke om det hele, når I udfylder skabelonen.
Vores samarbejdende jurister og advokater er eksperter inden for oprettelse af en ægtepagt. De tilbyder at lave din ægtepagt til en langt billigere pris end den lokale advokat i Aarhus.

Hvordan får jeg lavet en fremtidsfuldmagt i Aarhus?

En fremtidsfuldmagt er en god sikkerhed for fremtiden, hvis du ikke længere kan tage vare på dig selv i forhold til personlige og økonomiske beslutninger.
Ønsker du at få oprettet en fremtidsfuldmagt, skal du sørge for, at den bliver underskrevet korrekt. Gør du ikke det, vil dokumentet ikke være gyldigt. Først skal du anmelde din fremtidsfuldmagt online. Det kan du gøre via Tinglysning.dk.

Herefter skal fremtidsfuldmagten underskrives hos en notar. Husk at medbringe legimitation såsom et pas, et kørekort eller anden form for legimitation med et billede. Når det er gjort, er fuldmagten gyldig.

Er du i tvivl om, hvordan du finder en notar, kan du tage kontakt til en byret. De har nemlig mulighed for at udpege en notar i dit nærområde.

Skal jeg bruge en skabelon til oprettelse af en fremtidsfuldmagt?

Du kan få oprettet en fremtidsfuldmagt på forskellige måder. Mens nogle ønsker at få hjælp fra en jurist eller advokat i Aarhus, vælger andre at gøre det på andre måder. Det kan nemlig være en bekostelig affære at besøge den lokale advokat.
Dokument 24 anbefaler, at du opretter fuldmagten via vores skabelon online. Det er både hurtigt, billigt og juridisk gyldigt.

Vores juridiske samarbejdspartnere kan hjælpe dig

Med hjælp fra vores juridiske samarbejdspartnere kan du få lavet fremtidsfuldmagten til en god pris. Vi giver dig også gerne et gratis tilbud med en fast pris, inden du går i gang med oprettelsen. Tjek derfor altid prisen på Dokument 24’s samarbejdspartnere inden, at du går til den lokale advokat i Aarhus og får udarbejdet dokumentet.

Har du spørgsmål vedrørende noget andet såsom særeje, familieret eller om selve fuldmagten, tilbyder vores række af samarbejdende jurister naturligvis rådgivning og vejledning inden for dette område.

Mangler du hjælp til andre juridiske services?

Der findes mange forskellige situationer, hvor du kan have brug for assistance fra en advokat i Aarhus eller jurist. Finder du ikke den juridiske ydelse, som du mangler hjælp til, så kontakt os endelig.

Derudover har du mulighed for at tage et kig på vores andre services her på siden. Vores juridiske samarbejdspartnere tilbyder deres ekspertise til mange forskellige juridiske anliggende, så der er stor sandsynlighed for, at du også kan få hjælp til din opgave.

Inden du bestiller et dokument, kan du altid tjekke priser hos vores samarbejdende jurister og advokater. Det er helt gratis at tage et kig på priserne, og du kan også uforpligtende booke et møde med en fagperson.

Det behøver slet ikke at være så svært eller dyrt at få udfærdiget et juridisk dokument.

Få gratis rådgivning hos Dokument 24

Hvis du er i gang med at udarbejde et juridisk dokument, kan det være, at der opstår tvivlsspørgsmål undervejs.

Her er det ikke altid den bedste løsning at snakke med en ægtefælle, en god ven eller en kollega. I stedet kan du altid ringe eller skrive en mail til os, og vi vil hjælpe dig på rette vej. Vi tilbyder gratis rådgivning, så du kan få svar på dine spørgsmål fra en rådgiver, der er uvildig.

Find en advokat i Aarhus

Når det kommer til advokater i Aarhus, så vil en hurtig Google-søgning vise dig, at der findes et hav af advokatfirmaer. Der findes eksempelvis Hviid Advokater, Advokatfirmaet Grotkjær Elmstrøm, TVC Advokatfirma, Advokaterne Sankt Knuds Torv, Advokatfirmaet HjulmandKaptain og Advokathuset Aarhus og mange flere.

Alle disse advokater har det til fælles, at deres virksomhed er beliggende i Aarhus. Er du i gang med at finde den rette fagperson til oprettelsen af en ægtepagt, et testamente eller en fremtidsfuldmagt, bør du altid indhente mere end et tilbud.

Det sikrer, at du ender med en fair pris samt, at du altid ved, hvad du skal betale, før det juridiske arbejde går i gang.

Faste og billige priser på juridiske dokumenter hos Dokument 24

Før du går i gang med at få udfærdiget et juridisk dokument af en eller anden art, så bør du altid tjekke priserne her hos Dokument 24’s samarbejdspartnere. Det koster dig ikke en krone at tage et kig på priserne. I sidste ende kan du endda ende med at spare en del penge ved at gøre det på denne måde.

Hos Dokument 24 er det ligeledes vigtigt, at du altid er tilfreds med dit dokument. Derfor har vi en tilfredshedsgaranti. Det betyder, at du altid kan få dine penge tilbagebetalt, hvis du ender med at fortryde eller ikke er tilfreds med det oprettede dokument.