Donér Arv til Seniorer uden Grænser

Seniorer uden Grænser arbejder for at stoppe sult og fattigdom i verden. Foreningen søger midler, så vi kan give nødhjælp og andre fornødenheder til de, der har allermest brug for det. Hjælp dem der har mest brug for det ved at donere hele eller dele af din arv til Seniorer uden Grænser. Vi sørger for, at din arv kommer til at gøre en stor forskel!

Det er enkelt og ligetil at oprette et testamente til fordel for Seniorer uden grænser. 

Testamente med donation til Seniorer uden grænser

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Sådan gør du

Når du opretter dit testamente, så kan det hele klares hjemmefra:

  1. Svar på 12-15 spørgsmål online: Du starter med at svare på en række spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasses automatisk dig og din situation.
  2. Få det straks tilsendt. Når spørgsmålene er besvareret, vil du få det sendt gratis pr. e-mail. Testamentet er skræddersyet til dig og opfylder dine ønsker.
  3. Underskrift. Til sidst skal det skrives under foran en notar eller foran 2 vitterlighedsvidner. Du vil modtage en guide til, hvordan du gør.

Spar arveafgift og donér arv

Hvis dine arvinger er dine søskende eller andre fjernere familiemedlemmer arver efter dig på normal vis, så skal de betale op til 36,25 % i arveafgift. Hvis du vælger at få hjælp til at mindske arveafgiften, så kan dette gøres samtidig med, at du donerer arv til Seniorer uden Grænser. Dine arvinger og Seniorer uden Grænser vil få noget ud af dette, det er statskassen, der får lidt mindre arv.

Konkret vil dine søskende kunne spare op til 62.500 kr. pr. mio. kr., de arver. Seniorer uden Grænser vil få op til knap 50.000 kr. samtidig.

Hvis du ønsker at mindske arveafgiften for dine arvinger, så kan vi hjælpe dig med dette. Det er enkelt, og vi forklarer gerne uddybende, hvordan det fungerer juridisk.

Seniorer uden grænser logo

Start testamentet i dag. Det er gratis, når du donerer arv.