Opret testamente med donation til Refugees Welcome

Refugees Welcome er en humanitær organisation, der yder gratis juridisk assistance til asylansøgere og flygtninge i Danmark. Refugees Welcome søger også at forbedre flygtninges retslige situation i Danmark samt oplyse om flygtninges forhold her i landet.

Organisationen tager udgangspunkt i Flygtningekonventionen og menneskerettighederne. Det meste af arbejdet er baseret på frivillighed, og organisationens økonomi bygger på private medlemsskaber og donationer.

Støt med din arv

Mange danskere støtter velgørenhed hele livet igennem. Stadig flere danskere vælger også at støtte, når de engang ikke er her længere. Dette sker gennem oprettelse af et testamente med donation til velgørenhed. Refugees Welcome har etableret et samarbejde med Dokument 24, så det er gratis at oprette et testamente med donation til organisationen.

Testamente med donation til Refugees Welcome

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Når du udarbejder dit testamente, kan du altid ringe eller skrive til Dokument 24. Det er gratis at være i dialog med os.

Spar arveafgift og donér arv

Hvis dine arvinger er dine søskende eller andre fjernere familiemedlemmer arver efter dig på normal vis, så skal de betale op til 36,25 % i arveafgift. Hvis du vælger at få hjælp til at mindske arveafgiften, så kan dette gøres samtidig med, at du donerer arv til Refugees Welcome. Dine arvinger og Refugees Welcome vil få noget ud af dette, det er statskassen, der får lidt mindre arv.

Konkret vil dine søskende kunne spare op til 62.500 kr. pr. mio. kr., de arver. Refugees Welcome vil få op til knap 50.000 kr. samtidig.

Hvis du ønsker at mindske arveafgiften for dine arvinger, så kan vi hjælpe dig med dette. Det er enkelt, og vi forklarer gerne uddybende, hvordan det fungerer juridisk.

Refugees Welcome Logo

Start testamentet i dag. Det er gratis, når du donerer arv.