Støt Grow For It med din arv

Grow For It har til formål at fjerne CO2 fra jordens atmosfære gennem bæredygtig skovrejsning. Organisationen arbejder på frivillig og non-profit basis, hvilket betyder, at alle donationer går til at fjerne CO2 fra jordens overflade.

Du kan hjælpe Grow For It ved at donere arv til organisationen i dit testamente.

Testamente med donation til Grow For IT

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Testamentet er gratis, når du støtter

Testamentet bliver gratis så snart, at du har skrevet Grow For It ind i testamentet.

Du kan vælge at donere hele eller dele af din arv til organisationen, når du opretter testamentet hos Dokument 24. Du vælger selv, hvad der skal stå i testamentet.

Sådan gør du

Det er enkelt og ligetil at oprette et testamente med donation til Grow For It. Du følger nedenstående 3 trin, og så har du et juridisk gyldigt testamente.

  1. Svar på 12-15 spørgsmål: Til at starte med skal du svare på en række spørgsmål online. Spørgsmålene vil være tilpasset dig og din familiesituation.
  2. Få straks tilsendt: Når spørgsmålene er besvaret, sender vi dig straks testamentet pr. e-mail.
  3. Skriv under: Til sidst skal du skrive dokumentet under. Vi sender dig en vejledning til, hvordan du gør sammen med dokumentet.

Dokument 24 står til rådighed for at hjælpe dig, når du opretter dit testamente. Dette koster heller ikke noget.

Grow For It logo

Tak for din støtte

Grow For It er fritaget for at betale arveafgift, og alle donationer vil gå til at fjerne CO2 fra jordens atmosfære. Grow For It sætter pris på store som små donationer gennem arv og testamente. På forhånd mange tak for din støtte!

Start testamentet i dag. Det er gratis, når du donerer arv.