Donér arv til velgørenhed

Har du tænkt på at donere arv til en velgørende organisation? Du har måske også tænkt på at sikre din familie gennem et testamente?

Gratis testamente ved donation til Velgørenhed

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Hos Dokument 24 kan du både donere arv til velgørenhed samtidig med, at du sikrer din familie gennem et testamente. Testamentet kan oprettes gratis, når du donerer arv til en af vores samarbejdende velgørende organisationer.

1. Donér arv til velgørenhed

Se video

Få testamentet med det samme

Når du udarbejder et testamente hos Dokument 24, så kan det hele gøres online. Du kan både donere arv til en velgørende organisation samtidig med, at du giver din familie arv. Du gør således:

  1. Svar på 12-15 spørgsmål online. Du vil blive stillet en række spørgsmål online, der tilpasser sig dig og dine arvemæssige forhold.
  2. Få straks testamentet tilsendt pr. e-mail. Når spørgsmålene er besvaret, vil du straks få et skræddersyet testamente tilsendt pr. e-mail. Testamentet fremsendes både som et notartestamente og som et vidnetestamente. Du vælger selv, hvilket testamente, du vil benytte.
  3. Til sidst skal testamentet skrives under. Sammen med testamentet modtager du en guide til, hvordan underskrift skal ske, så det er juridisk korrekt.

Velgørenhed og testamente

Ring/Skriv - Du er altid velkommen

Har du spørgsmål til oprettelsen, så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Det koster naturligvis ikke noget at være i dialog med os. Vi ønsker, at du får den bedst mulige service samt, at du donerer arv til den velgørende organisation, som du ønsker at støtte.

Start dit Testamente i dag