Testamente og AskovFonden

Det er muligt at donere arv til AskovFonden, når du opretter dit testamente. Testamentet er gratis at oprette, når du donerer arv til fonden.

Sådan gør du

Det er enkelt og ligetil at oprette et testamente til fordel forAskovFonden.

Testamente med donation til AskovFonden

Svar på 12-15 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Testamentet under

Testamentet oprettes ved, at du svarer på en række spørgsmål online. Når spørgsmålene er besvaret, modtager du straks testamentet pr. e-mail.

Testamentet skal efterfølgende skrives under foran en notar eller to vitterlighedsvidner. Sammen med testamentet modtager du en guide til, hvordan du skriver testamentet under.

Dokument 24 anbefaler, at du skriver testamentet under foran en notar, da dette er den mest sikre form for underskrift af testamenter.

Dette støtter du

Ved at støtte AskovFonden, med hele eller en del af din arv, er du med til at give en lysere fremtid til udsatte børn i Danmark

Med et testamente kan du i højere grad selv være med til at bestemme, hvem der skal arve efter dig. Du kan også vælge at betænke velgørende organisationer som for eksempel AskovFonden. Du kan altså både give noget videre til dine efterladte og til velgørenhed.

Al hjælp til fonden værdsættes, og du er velkommen til at oprette et gratis testamente med både store og små donationer.

Gratis hjælp til testamentet

Dokument 24 står til rådighed med gratis juridisk rådgivning, når du opretter dit testamente. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os, så vil vi hjælpe dig.