Opret et gavebrev, så er I sikret

Ønsker du at give en større gave til dine børn, samlever, ægtefælle mv.? I så fald skal du oprette et gavebrev som dokumentation for gaven. Gavebrevet sikrer, at du har givet gaven til personen samt, at personen har modtaget gaven. 

Gavebrevet tager 10 min. at udfylde, og koster kun 250 kr. Du sparer 1.250 kr. ifht. traditionelle advokater!

Opret Gavebrev for kun 250,-


Bestil dokument

Udfyld på 10 min.

Skriv under

Opret nemt og enkelt et gavebrev

Det er enkelt og ligetil at oprette et juridisk gyldigt gavebrev hos Dokument 24. Du opretter det hele selv ved at gøre følgende:

  1. Bestil og modtag dokumentet. Til at starte med bestiller du gavebrevet online. Vi sender det straks til dig pr. e-mail som et Word dokument. Du modtager dokumentet indenfor 2 minutter.
  2. Når du har modtaget dokumentet, udfylder du det. Vi har vedhæftet en grundig vejledning til, hvordan dokumentet udfyldes, og du kan altid ringe eller skrive til os, så vil vi fortælle dig, hvordan du gør.
  3. Skriv under. Til sidst skal dokumentet skrives under af dig samt den, der modtager gaven.

Hvem kan du give gaver med et gavebrev?

Dette gavebrev benyttes til at give gaver til nært relaterede personer. Du kan benytte gavebrevet til følgende relationer til dig: Børn, adopterede børn, stedbørn, børnebørn, forældre, plejebørn, ægtefæller, samlevende gennem mere end 2 år, samlevende der har børn sammen samt dine svigerbørn.

Hvad indeholder dokumentet?

Når du giver gaver, bør du oprette et gavebrev. Der er således ikke tvivl om, at der er givet en gave. Det sikrer både dig og gavemodtager fremadrettet, hvis f.eks. SKAT søger dokumentation eller, der opstår tvivl om hensigten med gaven fra dig eller gavemodtager. så der ikke er i tvivl om, at der indeholder:

  • Indhold: Beskrivelse af gavens størrelse eller typen af gave (det kan være en bil, pengebeløb, aktiepost mv.).
  • Særeje: Mulighed for, at du giver gaven som særeje. Når du giver gaven som særeje, skal gaven ikke deles med gavemodtagers ægtefælle (dette vælger du selv, når du udfylder gavebrevet).
  • Mindreårige: Mulighed for at give gave til mindreårige, dvs. børn under 18 år (dette vælger du selv, når du udfylder gavebrevet).
  • Personlige oplysninger: Personlige oplysninger på dig og gavemodtager samt plads til underskrift.
  • Vejledning: Vedhæftet detaljeret vejledning, der gennemgår dokumentet fra a-z, så du er sikker på, hvad du udfylder.

Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål. Ring til og på 5370 1030 eller skriv til os på info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig.

Få skabelon til gavebrev tilsendt pr. mail straks