Et gavebrev giver sikkerhed

Når du opretter et gavebrev, giver det sikkerhed for gavegiver samt gavemodtager. Dokumentet giver sikkerhed for, at der faktisk at tale om en gave, gaven kan gives som særeje, og det fungerer som dokumentation overfor SKAT.

Gavebrevet tager 10 min. at udfylde, og koster kun 250 kr. Du sparer 1.250 kr. ifht. traditionelle advokater!

Hvem kan du give gaver med et gavebrev?

Et gavebrev benyttes til at give gaver til nært relaterede personer. Du kan benytte gavebrevet til følgende relationer til dig:

Hvem kan du give gaver til med gavebrev?

 • Børn: Børn, adopterede børn, stedbørn, børnebørn, plejebørn.
 • Partner: Ægtefæller, samlevende gennem mere end 2 år, samlevende der har børn sammen samt dine svigerbørn.
 • Forældre kan også modtage gaver gennem gavebrev.

Bestil et gavebrev for kun 250 kr.

Hvad indeholder dokumentet?

Når du giver gaver, bør du oprette et gavebrev. Der er således ikke tvivl om, at der er givet en gave. Det sikrer både dig og gavemodtager fremadrettet, hvis f.eks. SKAT søger dokumentation eller, der opstår tvivl om hensigten med gaven fra dig eller gavemodtager. så der ikke er i tvivl om, at der indeholder:

Hvad indeholder dokumentet

 • Indhold: Beskrivelse af gavens størrelse eller typen af gave (det kan være en bil, pengebeløb, aktiepost mv.).
 • Særeje (mulighed): Der er mulighed for, at du giver gaven som særeje. Når du giver gaven som særeje, skal gaven ikke deles med gavemodtagers ægtefælle (du bestemmer selv om du vil benytte dette, når du udfylder gavebrevet).
 • Mindreårige: Mulighed for at give gave til mindreårige, dvs. børn under 18 år (dette vælger du selv, når du udfylder gavebrevet).
 • Personlige oplysninger: Personlige oplysninger på dig og gavemodtager samt plads til underskrift.
 • Vejledning: Vedhæftet detaljeret vejledning, der gennemgår dokumentet fra a-z, så du er sikker på, hvad du udfylder.

Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål. Ring til og på 5370 1030 eller skriv til os på info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig.

Hvordan oprettes det?

Det er enkelt og ligetil at oprette et juridisk gyldigt gavebrev hos Dokument 24. Du opretter det hele selv ved at gøre følgende:

Hvordan oprettes dokumentet?

 1. Bestil og modtag dokumentet. Til at starte med bestiller du gavebrevet online. Vi sender det straks til dig pr. e-mail som et Word dokument. Du modtager dokumentet indenfor 2 minutter.
 2. Når du har modtaget dokumentet, udfylder du det. Vi har vedhæftet en grundig vejledning til, hvordan dokumentet udfyldes, og du kan altid ringe eller skrive til os, så vil vi fortælle dig, hvordan du gør.
 3. Skriv under. Til sidst skal dokumentet skrives under af dig samt den, der modtager gaven.

Få skabelon til gavebrev tilsendt pr. mail straks