Arveforskudskontrakt - Opret på 10 min.

Ønsker du at give en eller flere arvinger forskud på arven? Når du giver forskud på arven, skal du sikre dig, at der er tale om et rigtigt arveforskud og ikke en gave. Når du giver en arving et arveforskud, trækkes arveforskuddet fra arven, når du går bort. Din arv fordeles således retfærdigt mellem arvingerne selvom du har givet arveforskud.

Arveforskudskontrakt tager 10 min. at udfylde, og koster kun 250 kr. Du sparer 1.250 kr. ifht. traditionelle advokater!

Opret arveforskud for kun 250,-


Bestil dokument

Udfyld på 10 min.

Skriv under

Opret nemt og enkelt arveforskud

Når du opretter et arveforskud, er det enkelt og ligetil at oprette et juridisk gyldigt arveforskud. Du opretter det hele selv ved at gøre følgende:

  1. Bestil og modtag dokumentet. Til at starte med bestiller du arveforskudskontrakten online. Vi sender den straks til dig pr. e-mail som et Word dokument. Du modtager dokumentet indenfor 2 minutter.
  2. Når du har modtaget dokumentet, udfylder du det. Vi har vedhæftet en grundig vejledning til, hvordan dokumentet udfyldes, og du kan altid ringe eller skrive til os, så vil vi fortælle dig, hvordan du gør.
  3. Skriv under. Til sidst skal dokumentet skrives under af dig samt den, der modtager arveforskuddet.

Hvem kan det gives til?

Du kan give arveforskud til alle, men vi anbefaler, at arveforskud udelukkende gives til arvinger, der er nært relaterede (børn, adopterede børn, stedbørn, børnebørn, svigerbørn, forældre, plejebørn, ægtefæller, samlevende gennem mere end 2 år, samlevende der har børn sammen).

Hvis du giver arveforskud til personer, der ikke er dig nært beslægtede, skal de betale indkomstskat af beløbet. En anden kontrakt skal i så fald benyttes.

Hvad indeholder dokumentet?

Arveforskudskontrakten indeholder:

  • Indhold: Oplysninger om, hvad der gives arveforskud på.
  • Fratrækkes arven: Paragraffer, der fortæller, at arveforskuddet fratrækkes arvingens arv, når du går bort.
  • Særeje: Mulighed for at give arveforskud som særeje (dette vælger du selv, når du udfylder kontrakten).
  • Mindreårige: Mulighed for at give arveforskud til mindreårige, dvs. børn under 18 år (dette vælger du selv, når du udfylder kontrakten).
  • Personlige oplysninger: Personlige oplysninger på dig og din arving samt plads til underskrift.
  • Vejledning: Vedhæftet detaljeret vejledning, der gennemgår kontrakten fra a-z, så du er sikker på, hvad du udfylder.

Vi hjælper dig altid gerne, hvis du har spørgsmål. Ring til og på 5370 1030 eller skriv til os på info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig.

Få skabelonen tilsendt pr. mail straks