Pris børnetestamente 295 kr.

Et børnetestamente koster kun 295 kr. at oprette hos Dokument 24. Går du til den lokale advokat, betaler du ofte mellem 1.000 og 3.000 kr. for et børnetestamente. Du sparer således mange penge ved at oprette dokumentet gennem vores onlineløsning.

Hvad bruges dokumentet til?

Når du opretter et børnetestamente, fortæller du Staten, hvem der skal være værger for dine børn i tilfælde af, at du går bort. Du kan også give barnets nye værger et månedligt beløb af barnets arv, så værgernes økonomiske byrde mindskes. Mange vælger at give 2.000 - 5.000 kr. til værgerne pr. barn, så værgerne kan købe ting til børnene. Værgerne kan eksempelsvis bruge pengene på en ny flyverdragt, en IPad eller andre ting, som hjælper børnene og værgerne i hverdagen. Pengene SKAL bruges på børnene, hvilket vi sikrer gennem korrekt indførelse af tekst i dit dokument.

Hvad bruges dokumentet til?

Når du opretter et børnetestamente til en pris på kun 295 kr., vælger du selv, hvad det skal indeholde.

Har du sikret børnene i et børnetestamente?

Svar på 5-7 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Børnetestamentet under

Hvad sker der, hvis barnets anden forældre lever, og jeg går bort?

Hvis barnets anden forældre lever, og du er gået bort, vil denne forældre overtage den fulde forældremyndighed for barnet uanset, hvad du har skrevet i et børnetestamente. Der er dog undtagelser til reglerne. En undtagelse kan ske, hvis du har skrevet en væsentlig begrundelse for, at barnets anden forældre ikke skal have børnene. Det kan f.eks. være, at vedkommende slår børnene eller gør andre modbydelige ting ved børnene. I disse særtilfælde vurderer Staten, hvad der er bedst for barnet. Dine begrundelser vil blive vægtet højt, når Staten skal træffe beslutning om barnets placering.

Børnetestamente | Sådan opretter du et!

Hvordan oprettes det?

Selvom det er billigt at oprette et børnetestamente hos Dokument 24, så er det enkelt og hurtigt. Du skal gøre følgende, hvorefter du har sikret dine børn på god vis:

Hvordan oprettes et børnetestamente?

  1. Svare spørgsmål online. Du starter med at svare på 5-7 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig automatisk dig og dine forhold.
  2. Få tilsendt pr. e-mail. Når du har svaret på spørgsmålene, bestiller du dokumentet. Vi har på dette tidspunkt allerede oprettet dokumentet til dig, og vi sender det straks til dig pr. e-mail. Dokumentet er naturligvis skræddersyet til dig, dine børn og dine børns værger.
  3. Skriv under. Til sidst skal børnetestamentet skrives under for at være juridiske gyldigt. Du kan vælge at skrive det under foran to vitterlighedsvidner eller foran en notar. Underskrift af børnetestamenter foran en notar sikrer, at dokumentet gemmes hos Staten, og det vil dermed altid fremkomme, hvis du går bort. Notaren koster yderligere 300 kr. i statsafgift, mens underskrift foran vitterlighedsvidner er gratis. Vi medsender en guide til, hvordan du skriver under, når du modtager dokumentet fra os.

Hvorfor koster det kun 295 kr. for et børnetestamente?

Mange spørger, hvorfor det kun koster 295 kr. at oprette et børnetestamente hos Dokument 24. Svaret er, at vi har udarbejdet avanceret juridisk software, hvilket minimerer vores manuelle arbejde. Den juridiske software gør, at du betjener dig selv online, og den sikrer dig samtidig, at dokumentet altid er juridisk korrekt.

Børnetestamentet sikrer børn og værger

Advokater kan glemme at stille dig et spørgsmål til oprettelsen af dit dokument, eller de kan glemme at sætte en paragraf ind. Softwaren glemmer aldrig at spørge om noget, og den husker altid at sætte alt ind i dokumentet.

Oprettelsen af børnetestamentet bliver hermed nemt, billigt og juridisk sikkert. Det er derfor, at vi kan udarbejde det så billigt som 295 kr.

Hvad koster det andre steder?

Vi har tjekket priser på børnetestamenter hos jurister og advokater, så du kan få et indblik i, hvad det koster at oprette andre steder. Til sammenligning koster det kun 295 kr. hos Dokument 24:

Hvad koster det andre steder?

  • Firmaet Minearvinger tager 995 kr. for dokumentet. Her oprettes dokumentet af jurister.
  • Advodan oplyser ikke prisen, men et normalt testamente koster 6.000 kr. i deres Glostrup afdeling.
  • Ret og råd oplyser heller ikke pris, så det afhænger sandsynligvis af, hvilket kontor der benyttes.
  • Familietestamente tager 995 kr. for oprettelsen af dokumentet.

Der er således mange penge at spare, når du benytter vores service til dine juridiske dokumenter.

Start dit børnetestamente i dag

Kan der oprettes børnetestamente og testamente sammen?

Ja. Mange vælger at oprette børnetestamentet som en del af deres normale testamente. Et normalt testamente koster kun 695 kr. hos dokument 24, og det indeholder et fuldt børnetestamente. Når du kombinerer de to dokumenter, oprettes der ét samlet dokument. Der skal således kun skrives under på ét dokument. Hvis du vælger at skrive dokumentet under hos notaren, skal der således kun betales for underskrift af ét dokument.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 5370 1030 eller skrive til os på info@dokument24.dk, så vil vi hjælpe dig med oprettelsen af dine dokumenter. Det koster ikke noget at være i dialog med os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig.