Prisvenligt børnetestamente

Hos Dokument 24 kan du nemt og enkelt oprette et børnetestamente til kun 295 kr.  Ved oprettelsen af  dokumentet gennem vores onlineløsning sparer du således mange penge. Vi sidder altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis du ønsker råd og vejledning.

 1. Hvad bruges dokumentet til?
 2. Hvordan oprettes det?
 3. Hvad koster det andre steder?

Hvad bruges dokumentet til?

Når du opretter et børnetestamente, fortæller du staten, hvem der skal være værger for dine børn i tilfælde af, at du går bort. Du kan også give barnets nye værger et månedligt beløb af barnets arv, så værgernes økonomiske byrde mindskes.

Mange vælger at give 2.000 - 5.000 kroner til værgerne pr. barn, så værgerne kan købe ting til børnene. Værgerne kan eksempelvis bruge pengene på en ny flyverdragt, en iPad eller andre ting, som hjælper børnene og værgerne i hverdagen. Pengene SKAL bruges på børnene, hvilket vi sikrer gennem korrekt indførelse af tekst i dit dokument.

Hvad bruges dokumentet til?

Når du opretter et børnetestamente til en pris på kun 295 kroner, vælger du selv, hvad det skal indeholde.

Har du sikret børnene i et børnetestamente?

Svar på 5-7 spørgsmål

Få straks dokumentet på mail

Skriv Børnetestamentet under

Hvad sker der, hvis barnets anden forældre lever, og jeg går bort?

Hvis barnets anden forældre lever, og du er gået bort, vil denne forældre overtage den fulde forældremyndighed for barnet, uanset hvad du har skrevet i et børnetestamente. Der er dog undtagelser til reglerne.

En undtagelse kan ske, hvis du har skrevet en væsentlig begrundelse for, at barnets anden forældre ikke skal have børnene. Det kan for eksempel være, at vedkommende slår børnene eller gør andre modbydelige ting ved børnene. I disse særtilfælde vurderer staten, hvad der er bedst for barnet.

Dine begrundelser vil blive vægtet højt, når staten skal træffe beslutning om barnets placering.

Børnetestamente | Sådan opretter du et!

Se video

Hvordan oprettes det?

Selvom det er billigt at oprette et børnetestamente hos Dokument 24, så er det enkelt og hurtigt. Du skal gøre følgende, hvorefter du har sikret dine børn på god vis:

Hvordan oprettes et børnetestamente?

 1. Besvare spørgsmål online. Du starter med at svare på 5-7 spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasser sig automatisk dig og dine forhold.
 2. Få tilsendt pr. e-mail. Når du har svaret på spørgsmålene, bestiller du dokumentet. Vi har på dette tidspunkt allerede oprettet dokumentet til dig og sender det straks pr. e-mail. Dokumentet er naturligvis skræddersyet til dig, dine børn og dine børns værger.
 3. Skriv under. Til sidst skal børnetestamentet skrives under for at være juridisk gyldigt. Du kan vælge at skrive det under foran to vitterlighedsvidner eller foran en notar. Underskrift af børnetestamenter foran en notar sikrer, at dokumentet gemmes hos staten og ikke bliver glemt eller væk.
  Notaren koster yderligere 300 kroner i statsafgift, mens underskrift foran vitterlighedsvidner er gratis. Vi vedhæfter en guide til, hvordan du skriver under, når du modtager dokumentet fra os.

Hvorfor koster det kun 295 kroner for et børnetestamente?

Mange spørger, hvorfor det kun koster 295 kroner at oprette et børnetestamente hos Dokument 24. Svaret er, at vi har udarbejdet avanceret juridisk software, hvilket minimerer vores manuelle arbejde. Den juridiske software gør, at du betjener dig selv online og sikrer samtidig, at dokumentet altid er juridisk korrekt.

Børnetestamentet sikrer børn og værger

Advokater kan glemme at stille dig et spørgsmål til oprettelsen af dit dokument eller at sætte en paragraf ind. Softwaren glemmer aldrig at spørge om noget og husker altid at sætte alt ind i dokumentet.

Oprettelsen af børnetestamentet bliver hermed nemt, billigt og juridisk sikkert. Det er derfor, at vi kan udarbejde det så billigt som 295 kroner.

Hvad koster det andre steder?

Vi har tjekket priser på børnetestamenter hos jurister og advokater, så du kan få et indblik i, hvad det koster at oprette andre steder. Til sammenligning koster det kun 295 kroner hos Dokument 24:

Hvad koster det andre steder?

 • Firmaet Minearvinger tager 1450 kroner for dokumentet. Her oprettes dokumentet af jurister.
 • Advodan oplyser ikke prisen, men et normalt testamente koster 6.800 kroner i deres Glostrup afdeling.
 • Ret og råd oplyser heller ikke pris, så det afhænger sandsynligvis af, hvilket kontor der benyttes.
 • Familietestamente har forskellige "pakker", der ligger fra 495 til 995 kroner for oprettelsen af dokumentet.

Der er således mange penge at spare, når du benytter vores service til dine juridiske dokumenter.

Start dit børnetestamente i dag

Kan der oprettes børnetestamente og testamente sammen?

Du kan sagtens oprette børnetestamentet som en del af vores normale testamente. Et normalt testamente koster kun 695 kroner.hos dokument 24 og indeholder et fuldt børnetestamente. Når du kombinerer de to dokumenter, oprettes ét samlet dokument. Der skal således kun skrives under på ét dokument.

Hvis du vælger at skrive dokumentet under hos notaren, skal der således kun betales for underskrift af ét dokument.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 53 70 10 30 eller skrive til os på info@dokument24.dk - så vil vi hjælpe dig med oprettelsen af dine dokumenter. Det koster ikke noget at være i dialog med os. Vi ser frem til at kunne hjælpe dig!