Bestil Samarbejdsaftale
kun 195,00 kr. inkl. moms

Bestil nu

Sådan gør du

  1. Bestil samarbejdsaftale. Til at starte med bestiller du samarbejdsaftale online. Dette gøres længere nede på siden. Når du har bestilt samarbejdsaftalen, modtager du det straks pr. e-mail som et Word-dokument.
  2. Udfyld dokumentet. Herefter udfylder du dokumentet. Der medfølger detaljerede forklaringer til alle punkterne i dokumentet.
  3. Underskrift. Til sidst skrives samarbejdsaftalen under af begge parterne. Dette gøres ved at printe samarbejdsaftalen for derefter at skrive det under. Vi anbefaler, at I begge opbevarer en underskrevet samarbejdsaftale.

Trygheds- og tilfredshedsgaranti

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der er baseret på erfaring fra oprettelse af mere end 50.000 juridiske dokumenter.

Vi tilbyder trygheds- og tilfredshedsgaranti. Du skal være 100 % tryg og tilfreds med din samarbejdsaftale, ellers giver vi dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med eventuelle spørgsmål, når du opretter samarbejdsaftalen.

Bestil nu din samarbejdsaftale

Skriv nu dit navn og den e-mailadresse, som vi sender dit samarbejdsaftale til. Herefter vil du blive guidet til betaling for samarbejdsaftalen. Du betaler enten med MobilPay eller kreditkort. Samarbejdsaftalen koster kun 195,00 kr.