Samejeoverenskomst

Bestil Samejeoverenskomst
kun 300,00 kr.

Bestil nu

Beskrivelse

Få din samejeoverenskomst tilsendt med det samme for kun 300,00 kr. Du sparer ca. 4.000 kr. i forhold til advokater. Flere tusinde danskere har allerede benyttet sig af denne måde at oprette samejeoverenskomster på.

Samejeoverenskomsten sikrer, at I har aftalt, hvad der skal ske med boligen, hvis I går fra hinanden. Alle samlevende bør oprette en samejeoverenskomst, når de ejer bolig sammen.

Sådan gør du

  1. Bestil samejeoverenskomst. Til at starte med bestiller du samejeoverenskomsten online. Dette gøres længere nede på siden. Når du har bestilt samejeoverenskomsten, modtager du den straks pr. e-mail som et Word-dokument
  2. Udfyld dokumentet. Herefter udfylder du dokumentet. Der medfølger detaljerede forklaringer til alle punkterne i dokumentet.
  3. Til sidst skriver I begge samejeoverenskomsten under. Dette gøres ved at printe samejeoverenskomsten for derefter at skrive den under. Vi anbefaler, at I begge opbevarer en underskrevet samejeoverenskomst.

Trygheds- og tilfredshedsgaranti

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der er baseret på erfaring fra oprettelse af mere end 10.000 juridiske dokumenter.

Vi tilbyder trygheds- og tilfredshedsgaranti. Du skal være 100 % tryg og tilfreds med din samejeoverenskomst, ellers giver vi dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med eventuelle spørgsmål, når du opretter samejeoverenskomsten.

Bestil nu din samejeoverenskomst

Skriv nu dit navn og den e-mailadresse, som vi sender din samejeoverenskomst til. Herefter vil du blive guidet til betaling for samejeoverenskomsten. Du betaler enten med MobilPay eller kreditkort. Samejeoverenskomsten koster kun 300,00 kr.