Generalfuldmagt – kun 139 kr.

Få din generalfuldmagt til kun 139 kr., når du bestiller den med det samme. Du sparer ca. 1.350 kr. i forhold til advokater. Flere tusinde danskere har allerede benyttet sig af denne måde at oprette generalfuldmagter på.

En generalfuldmagt gør det muligt for dig at give en anden person lov til at handle på dine vegne. Generalfuldmagten er generel, hvilket betyder, at personen hjælpe dig med alt.

Sådan gør du

  1. Bestil generalfuldmagt. Til at starte med bestiller du generalfuldmagten online. Dette gøres længere nede på siden.
  2. Svar på 3-5 spørgsmål. Når du har bestilt generalfuldmagten, modtager du en e-mail med en linkadgang til at oprette generalfuldmagten online. Herefter svarer du på 3-5 spørgsmål på vores hjemmeside. Når du har svaret på spørgsmålene, sender vi dig straks din skræddersyet generalfuldmagt pr. e-mail.
  3. Til sidst skriver du generalfuldmagten under. Dette gøres ved at printe dokumentet og efterfølgende skrive dokumentet under.

Trygheds- og tilfredshedsgaranti

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der er baseret på erfaring fra oprettelse af mere end 10.000 generalfuldmagter og testamenter.

Vi tilbyder trygheds- og tilfredshedsgaranti. Du skal være 100 % tryg og tilfreds med din generalfuldmagt, ellers giver vi dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med eventuelle spørgsmål, når du opretter generalfuldmagten.

Bestil nu din generalfuldmagt

Skriv nu dit navn og den e-mailadresse, som vi sender din generalfuldmagt til. Herefter vil du blive guidet til betaling for generalfuldmagten. Du betaler enten med MobilPay eller kreditkort. Generalfuldmagten koster kun 139 kr.