Gavebrev

Bestil gavebrev
kun 250,00 kr.

Bestil nu

Beskrivelse

Få dit gavebrev tilsendt med det samme for kun 250,00 kr. Du sparer ca. 1.250 kr. i forhold til advokater. Flere tusinde danskere har allerede benyttet sig af denne måde at oprette gavebreve på. Vi har gjort det nemt og sikkert at oprette, så du både sparer tid og penge

Gavebrevet sikrer, at I har aftalt, at det er klart og tydeligt, at der er givet en gave. Hvis skattevæsenet efterfølgende stiller spørgsmål ved gaven, er der dokumentation for, at der er tale om en gave. Gavegiver og gavemodtager risikerer således ikke at betale gaveafgift af gaven (når gaven er under det skattefrie beløb).

Sådan gør du

  1. Bestil gavebrevet. Til at starte med bestiller du gavebrevet online. Dette gøres længere nede på siden. Når du har bestilt gavebrevet, modtager du det straks pr. e-mail som et Word-dokument
  2. Udfyld dokumentet. Herefter udfylder du dokumentet. Der medfølger detaljerede forklaringer til alle punkterne i dokumentet.
  3. Underskrift. Til sidst skrives gavebrevet under af gavegiver og gavemodtager. Dette gøres ved at printe gavebrevet for derefter at skrive det under. Vi anbefaler, at I begge opbevarer et underskrevet gavebrev.

Trygheds- og tilfredshedsgaranti

Dokument 24 er en juridisk virksomhed, der er baseret på erfaring fra oprettelse af mere end 10.000 juridiske dokumenter.

Vi tilbyder trygheds- og tilfredshedsgaranti. Du skal være 100 % tryg og tilfreds med dit gavebrev, ellers giver vi dig dine penge retur uden at stille spørgsmål. Vi hjælper dig også gerne med eventuelle spørgsmål, når du opretter gavebrevet.

Bestil nu dit gavebrev

Skriv nu dit navn og den e-mailadresse, som vi sender dit gavebrev til. Herefter vil du blive guidet til betaling for gavebrevet. Du betaler enten med MobilPay eller kreditkort. Gavebrevet koster kun 250,00 kr.