Hvorfor skal du oprette et børnetestamente?

Alle danskere med børn under 18 år bør oprette et børnetestamente. Børnetestamentet sikrer:

  • ”Nye forældre” til børnene: I børnetestamentet fortæller du Staten, hvem du mener er de bedste nye forældre for børnene, hvis du/begge forældre går bort.
  • Hjælp de nye forældre økonomisk: I børnetestamentet er det muligt at give børnenes ”nye forældre” (værgerne) økonomisk hjælp, så børnene bliver en mindre økonomisk belastning. Dette sker ved, at værgerne får tildelt et månedligt beløb af børnenes arv, som bruges på børnene.

Opret børnetestamente for kun 295 kr.

Hvordan oprettes dokumentet?

Det er nemt og enkelt at oprette et børnetestamente hos Dokument 24. Du gør følgende:

  1. Svar på 7-10 spørgsmål. Til at starte med svarer du på en række spørgsmål online. Spørgsmålene tilpasses automatisk dig og børnenes behov.
  2. Modtag straks: Når du har svaret på spørgsmålene, er der allerede udarbejdet et juridisk gyldigt børnetestamente. Børnetestamentet sendes straks til dig pr. e-mail.
  3. Skriv under: Til sidst skrives børnetestamentet under foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner. Vi anbefaler, at du skriver dokumentet under foran en notar, da dette er mest sikkert. Du vil modtage yderligere informationer om underskrift sammen med børnetestamentet.

Gratis rådgivning

Har du spørgsmål, er det altid gratis at ringe eller skrive til os. Vi rådgiver dig gerne, og det koster ikke noget. Rådgivning er gratis uanset om du ønsker at bestille et dokument eller ej.

Tilfredshedsgaranti

Hvis du ikke er tilfreds eller blot fortryder din bestilling, får du penge retur med det samme. Vi ønsker tilfredse kunder. Vi håber, at vi kan hjælpe dig.

Start dit børnetestamente i dag