Advokat Odense – juridiske dokumenter enkelt og ligetil

Har du brug for et specifikt juridisk dokument fra en advokat i Odense? Hos Dokument 24 er det enkelt og ligetil at oprette en lang række af dokumenter. Du skal blot besvare forskellige spørgsmål i vores online skabelon for at oprette det juridiske dokument, du har brug for. Herefter bliver det sendt direkte til din e-mail.

Finder du ikke det dokument, du ønsker, eller opstår der tvivlsspørgsmål undervejs i processen, rådgiver vi dig gerne. Du kan tilmed booke et møde med en af vores samarbejdspartnere.

Vi gennemgår kun et udpluk af de ydelser, som vores juridiske samarbejdspartnere i form af jurister og advokater i Odense tilbyder i denne artikel. Du er velkommen til at klikke rundt på vores side for at få mere information om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Hvad bliver der gennemgået i denne artikel?

Læs med videre og få et indblik i, om du skal have oprettet et af nedenstående juridiske dokumenter. Har du spørgsmål, eller er du i tvivl om noget, så kontakt os endelig.

Vælg mellem flere typer af ægtepagter

Har dig og din partner besluttet at oprette en ægtepagt, inden I gifter jer? Men er det svært at overskue hvilken ægtepagt, I skal vælge. Det kan vi godt forstå.

Der findes nemlig flere typer af ægtepagter, som I kan vælge mellem. Vi giver jer her et overblik over, hvad I har af muligheder, når det kommer til særeje i en ægtepagt.

Hvad er forskellen på de fire typer af særeje i en ægtepagt?

Der findes fire typer af særeje, du kan vælge mellem, når du laver en ægtepagt. Disse fire typer er:

Skilsmissesæreje

Vælger du skilsmissesæreje betyder det, at både dig og din ægtefælle ikke skal dele den formue, som I har placeret i selve særejet ved en eventuel skilsmisse. Dør den ene part, vil skilsmissesærejet blive ophævet helt automatisk. Dette kan blive et problem, da formuen eller gælden ender med at overgå til ægtefællen, da alt nu er fælles.

Det vil sige, at den længstlevende ægtefælle skal dele formuen med den afdødes børn. Derudover skal ægtefælles betale for den gæld, som er stiftet i den afdødes særeje. Derfor anbefaler vi ikke, at dig og din partner vælger denne type af særeje.

Kombinationssæreje

Kombinationssæreje er den type af særeje, som oftest bliver benyttet. Det er også den, som vi anbefaler, at dig og din partner gør brug af.

Går I fra hinanden vil kombinationssærejet fungere som skilsmissesæreje, mens det fungerer som fuldstændigt særeje, hvis en af jer går bort. Det vil altså sige, at hvis dig eller din partner dør, skal særejet ikke deles med den afdødes børn.

Med et kombinationssæreje er det muligt helt selv at beslutte, om særejet skal omfatte hele jeres formue eller, om der kun er tale om specifikke ting såsom jeres ejendom.

Fuldstændigt særeje

Den tredje type af særeje, I kan vælge, er fuldstændigt særeje. I denne type af særeje vil begge parter beholde den formue, som der er blevet aftalt i særejet. Dette gælder både, hvis I bliver skilt og ved dødsfald. Herved er jeres individuelle formue sikret i sådanne tilfælde.

Bliver I skilt, tager I hver især det med jer, som I har placeret I jeres særeje. Er der noget, som ikke er placeret i selve særejet, bliver det delt ligeligt mellem jer.

Går den ene af jer bort, forbliver det fuldstændige særeje stadig særeje for begge parter. Derudover bliver arven fordelt i henhold til arveloven såfremt, der ikke er blevet lavet et testamente.

Fuldstændigt særeje med succession

Den mest bindende type af særeje bliver kaldt for fuldstændigt særeje med succession. Her bliver intet af din formue nemlig delt med din ægtefælle, hvis du dør eller, hvis I bliver skilt.

Grunden til dette er, at alle midlerne, som er placeret i det fuldstændige særeje med succession, udelukkende er dine samt dine successorers. Dine successorer er som regel dine børn.

Vi tilbyder gratis rådgivning til din ægtepagt i Odense

Det skal være nemt, bekvemt og billigt for dig at oprette en ægtepagt via Dokument 24. Derfor kan du klikke ind på vores online blanket, hvor du skal besvare nogle spørgsmål. Når du har gjort det, bliver ægtepagten sendt direkte til dig via e-mail.

Når dig og din partner udarbejder ægtepagten, kan det være, at I har brug for noget rådgivning. Hos Dokument 24 tilbyder vi gratis rådgivning i forbindelse med din ægtepagt, så du kan få den hjælp, du har brug for.

Det er 100 % uforpligtende og gratis at benytte dig af vores rådgivning. Du behøver derfor heller ikke at oprette et dokument efter, at du har snakket med os.

Tjek vores juridiske samarbejdspartneres billige priser med hjælp fra prisberegneren. Prisen er fast, så du kan spare mange penge fremfor, hvis du vælger en lokal jurist eller advokat i Odense.

Få hjælp til at lave et gavebrev hos Dokument 24

Vil du give en stor gave til dine børn eller din ægtefælle? Så skal du i gang med at oprette et gavebrev. Et gavebrev er nemlig dokumentation for den gave, du har givet. På gavebrevet vil der stå, at du har givet en gave til den specifikke person samt, at den person har modtaget den.

Her på siden kan du oprette et gavebrev på kort tid til en billig pris. Vi anbefaler, at du tjekker prisen hos vores samarbejdende jurister og advokater. Når du har fundet frem til den billige pris, kan du booke et møde med en af vores samarbejdspartnere, hvis du ønsker det.

Sådan opretter du et gavebrev

Hos Dokument 24 kan du oprette juridisk gyldige gavebreve nemt og hurtigt. Du skal blot bestille dokumentet via vores online formular, hvorefter det bliver sendt til din e-mail.

Udfyld dokumentet med de relevante oplysninger og underskriv det. Det er både dig selv og modtageren af gaven, der skal underskrive det.

Kan jeg selv lave et testamente?

Du behøver ikke at gøre brug af en jurist eller advokat i Odense, når du laver et testamente. Du må nemlig gerne selv skrive dit testamente uden at få hjælp fra en advokat. Dog er det vigtigt, at du overvejer dette grundigt, hvis du ikke tidligere har nogen erfaring med at udarbejde et testamente.

Der er flere faldgruber og fejl, der kan begås, ved skrivning af et testamente. Derfor kan det være en fordel at få en fagpersons hjælp indover, så du kan være sikker på, at det hele bliver gjort korrekt.
Vores samarbejdende advokater og jurister er eksperter inden for testamenteskrivning og kan sagtens hjælpe dig. Fremfor at vælge din lokale advokat i Odense til en høj timepris, kan du med hjælp fra Dokument 24’s samarbejdspartnere få oprettet et testamente enkelt og billigt.

Find den rette advokat i Odense til dit testamente

Mange advokater i Odense samt i andre byer har i dag specialiseret sig inden for et specifikt felt. Mens nogle hovedsageligt arbejder med selskabsret, fokuserer andre på familieret.

Derfor er det ikke alle advokater i Odense og omegn, der laver testamenter særlig tit. Og det kan betyde, at advokaten eller juristen ender med at overse vigtige faktorer ved udarbejdelsen af et testamente.

Hos Dokument 24 har vi samlet et hold af samarbejdende jurister og advokater, der beskæftiger sig med testamenter hver eneste dag. Det vil sige, at der bliver taget ordentlig hånd om dit testamente, så du kan være sikker på, at det er juridisk korrekt.

Få lavet et juridisk gyldigt testamente enkelt og billigt

Rigtig mange vil gerne vide, hvordan et testamente bliver lavet. Hos Dokument 24 sikrer vi, at det er så nemt, som det kan blive.

Udover at være nemt, så er det også billigt. Inden du går i gang kan du tjekke prisen hos vores juridiske samarbejdspartnere. Her får du billige priser hos advokater og jurister, som har stor erfaring med testamenter.

Det skal du gøre for at lave et juridisk gyldigt testamente:

 • Besvar spørgsmål: Svar på spørgsmål i vores online skabelon specifikt til testamenter.
 • Modtag dokumentet: Efter besvarelsen kan du få dit testamente tilsendt via din e-mail med det samme.
 • Skriv under: Husk at dit testamente altid skal underskrives foran en notar. Det kan også være foran to vittiglighedsvidner.

Er du i tvivl om, hvordan du opretter testamentet, tilbyder vi gratis hjælp, så det bliver gjort på den korrekte måde.

Hvor og hvordan får jeg en fremtidsfuldmagt?

Du kan oprette en juridisk gyldig fremtidsfuldmagt på flere forskellige måder. Du kan eksempelvis tage ned forbi en jurist eller advokat i Odense. Dette kan dog ende med at blive meget dyrt selvom, at det er et nemt dokument at lave.

I stedet kan du tjekke vores samarbejdspartneres faste og billige priser. Her foregår oprettelsen på følgende måde:

 • Start med spørgsmålene: Først og fremmest skal du svare på de spørgsmål, du finder i vores online blanket.
 • Få dokumentet via mail: Når du har svaret på, hvem du vælger som fuldmægtig samt, hvad personen skal varetage på dine vegne m.m., får du tilsendt fremtidsfuldmagten via din e-mail.
 • Tinglysning: Husk at dokumentet skal underskrives via en tinglysning på Tinglysning.dk. Fuldmagten skal ligeledes underskrives foran en notar.

Hvad koster en fremtidsfuldmagt i Odense?

En jurist eller advokat i Odense vil naturligvis opkræve penge for deres udarbejdelse af en fremtidsfuldmagt. Prisen for en fremtidsfuldmagt vil variere fra firma til firma afhængig af, hvad deres faste priser eller timepriser er.

Det er derfor svært at svare på helt præcist, hvad du ville skulle betale for en fremtidsfuldmagt hos din lokale advokat.

Ønsker du at oprette din fremtidsfuldmagt på en billig og enkel måde, kan du gøre det online her hos Dokument 24. Det tager ikke mere end 10 minutter at lave fuldmagten, og du skal heller ikke betale meget for det.

Vores samarbejdspartnere i form af jurister og advokater vil meget gerne hjælpe dig med at planlægge din fremtid med en fremtidsfuldmagt.

Hvad sker der med min fremtidsfuldmagt, når jeg har underskrevet den?

Fuldmagten skal tinglyses hos Tinglysning.dk, før den er gyldig. Det skal gøres, mens du stadig er i stand til at gøre ting for dig selv. Desuden skal du huske at skrive den under foran en notar.

Selvom du gør alt dette, mens du stadig kan varetage dine egne interesser, betyder det ikke, at fremtidsfuldmagten træder i kraft med det samme.

Er det muligt at få lavet andre juridiske dokumenter?
Det er helt bestemt muligt at få lavet andre juridiske dokumenter. Hvis du ikke finder det, du ønsker her på vores side, så ring eller skriv endelig til os. Vi vil meget gerne hjælpe dig i mål med det, du har i tankerne.

Du kan ydermere få hjælp til:

 • Skøde: Bevis på, at du ejer den ejendom, du har købt.
 • Skilsmisse: Hjælp til skilsmisse af vores juridiske samarbejdspartnere.
 • Købsaftale: Kontrakt mellem køber og sælger om overdragelse af en ejendom.
 • Gældsbrev: Et dokument, der klarlægger et låneforhold.
 • Arveafkald: Hvis du ønsker at give afkald på en arv.
 • Andet: Andre juridiske dokumenter.

Juridiske dokumenter til billige priser

Dokument 24 opretter juridisk gyldige dokumenter nemt og billigt. Du kan tjekke vores samarbejdspartneres priser via vores prisberegner helt gratis. Her kan du også se din besparelse i forhold til de traditionelle advokater i Odense, Bellinge, Ejlstrup, Fraugde, Sankt Klemens, Over Holluf og Næsbyhoved-Broby.

Du kan enten lave dokumentet selv online eller tage et personligt møde pr. telefon med en af vores samarbejdende jurister.

Om du ønsker at anvende den ene eller den anden løsning, vælger du helt selv. Hvis du gerne vil mødes fysisk med en advokat i Odense eller en jurist, er dette også en mulighed. Vi har et samarbejde med flere dygtige jurister og advokater i Odense, som giver dig en god pris.

Kontakt os gerne og få et gratis tilbud på dit juridiske dokument.

Tilfredshedsgaranti hos Dokument 24

Hos Dokument 24 lever vi af tilfredse kunder. Derfor er det vigtigste for os, at du er tilfreds med det dokument, du har oprettet. Fortryder du udarbejdelsen af eksempelvis dit testamente eller din ægtepagt, tilbagebetaler vi pengene til dig.