Advokat København – hvad skal jeg betale for juridiske ydelser?

Søger du efter prisen på en advokat i København, på Nørrebro, Østerbro eller Vesterbro? Det er umuligt at finde den samme faste pris hos alle advokater, da det kommer an på firmaet samt, hvad du skal have hjælp til.

Hos Dokument 24 har du mulighed for selv at oprette dit juridiske dokument online døgnet rundt til en billig pris. Med hjælp fra vores juridiske samarbejdspartnere kan du være sikker på, at dit dokument er juridisk korrekt samt tilpasset efter dine ønsker og behov.

Nemt og tilgængeligt at oprette dit juridiske dokument

Du udfylder dokumentet via vores online skabelon. Herefter modtager du det via mail. Ønsker du at gøre det pr. telefon, er dette også muligt. Vi tilbyder ligeledes gratis rådgivning, hvis der er noget, du er i tvivl om eller gerne vil have klarhed omkring.

Sammen med vores samarbejdspartnere i form af advokater og jurister har vi gjort det nemt, hurtigt og billigt for dig at lave alt lige fra et testamente til en ægtepagt, fremtidsfuldmagt og meget mere.

Det kan være svært at tage stilling til, om du skal lave et specifikt dokument eller ej. Læs med videre her for få vished om, hvorvidt du kan oprette det pågældende juridiske dokument eller ej.

Hvad vil du gerne kigge nærmere på?

I nedenstående afsnit gennemgår vi forskellige former for ydelser såsom:

Fordele og ulemper ved en ægtepagt

Fordele og ulemper ved en ægtepagt kan variere fra par til par. Dette emne kan ses som en krænkelse af tilliden i nogle relationer. Selvom det er en praktisk og vigtig ægteskabskontrakt, anser mange mennesker ægtepagter for at være et dokument, der allerede forudser en skilsmisse, før man overhovedet er blevet gift.

Men fordelene ved sådan et juridisk dokument har en tendens til at opveje ulemperne. Hvis du eller din ægtefælle eksempelvis pådrog sig en betydelig gæld før ægteskabet, kan en ægtepagt beskytte hver enkelt af jer fra at påtage sig ansvaret for denne gæld.

Fordele

Ikke nok med at en ægtepagt kan sørge for, at I begge bliver beskyttet i forhold til hinandens gæld inden ægteskabet, er der andre fordele ved ægtepagter såsom:

  • Beskyt din ejendom og økonomi: En ægtepagt giver begge parter mulighed for at beskytte deres økonomi og ejendom i tilfælde af en skilsmisse. Alle aktiver, der er erhvervet før ægteskabet, kan beskyttes samt udpeges til at være adskilt fra fællesformuen.
  • Diskuter vigtige spørgsmål: Mens nogle mener, at en ægtepagt er et tegn på manglende tillid, kan den i virkeligheden hjælpe nogle par med at diskutere og blive enige om vigtige spørgsmål i et forhold.

Ulemper

Lige såvel som der er fordele ved en ægtepagt, er der også ulemper.

  • Ingen standardløsning: Ikke alle ægteskabelige situationer vil kræve en ægtepagt. I bliver nødt til at overveje jeres specifikke omstændigheder, før I laver en. Diskuter emnet i udstrakt grad med din ægtefælle og sørg for, at det er den rigtige løsning for jeres forhold.
  • De kan ikke forhindre alt: Ingen ægtepagt kan forudse alle potentielle finansielle spørgsmål, der kan opstå i et ægteskab, og det kan ende med at komplicere tingene, hvis omstændighederne ændrer sig. Det kan være en god idé at revidere en ægtepagt, hvis der sker noget nyt i jeres ægteskab.

Opret en ægtepagt i København uden besvær

Mange ægtepagter udarbejdes af advokater i København og resten af Danmark. Men i stedet kan du vælge at tage et kig på prisen her hos Dokument 24 for dette dokument. Det tager ikke længere tid end 15 minutter at lave en ægtepagt.

Prisen er fast, og den kan du finde i vores prisberegner. Vores samarbejdende jurister og advokater er eksperter inden for ægtepagter og kan hjælpe med at udarbejde en til en billig pris. I udfylder jeres ægtepagt ved at besvare diverse spørgsmål i vores online skabelon. Det sikrer, at den bliver skræddersyet efter jeres ønsker og situation.

Vær opmærksom på at din ægtepagt skal tinglyses. Bliver den ikke tinglyst, er den ikke gyldig. Du kan tinglyse dokumentet på Tinglysningens hjemmeside. Er du usikker på, hvordan du gør dette selv, kan vi sagtens hjælpe dig med det.

Læs eventuelt endnu mere om ægtepagter her.

Tænk fremad og lav en fremtidsfuldmagt

Har du overhovedet tænkt over, hvad der vil ske, hvis du en dag ikke længere kan tage vare på dig selv? Det er altid en god idé at tænke fremad, hvilket du kan gøre ved at oprette en fremtidsfuldmagt via Dokument 24’s platform.

Laver du en fremtidsfuldmagt allerede i dag, bliver den registreret med det samme. Den træder dog ikke i kraft førend, du ikke længere kan varetage dine egne personlige og økonomiske forhold. Du sørger herved for at tage en god beslutning for dig og din fremtid, mens du stadig har muligheden for det.

Samtidigt bliver situationen nemmere for dine pårørende og kære at håndtere, da du selv har udvalgt, hvem der skal være den fremtidsfuldmægtige. Du kan sagtens udpege mere end en person, da det er helt op til dig.

Kan du pludselig ikke tage vare på dig selv, vil det være en person fra det offentlige, der i stedet gør det for dig. Det vil ikke være din familie eller en tæt ven medmindre, at du har fået oprettet en fremtidsfuldmagt.

Fremtidsfuldmagt til en billig pris

Hos Dokument 24 kan du få hjælp til at udfærdige en fremtidsfuldmagt til en billig pris. Fremtidsfuldmagten vil være juridisk gyldig, når du har fået den tinglyst samt vedkendt hos en notar. Det kan vi sagtens vejlede dig i at gøre, hvis du ønsker det.

Det tager ikke mange minutter at oprette en fremtidsfuldmagt online hos Dokument 24. Det hele foregår på en meget simpel måde, og du modtager dokumentet lige med det samme. Tjek prisen for en fremtidsfuldmagt hos vores samarbejdspartnere. Det er langt billigere end at få en jurist eller advokat i København til at ordne det for dig.

Læs mere om fremtidsfuldmagter her.

København advokat testamente

Et testamente hos en advokat i København koster ofte fra 3.000 kr. og opefter. Hos Dokument 24 kan du oprette testamentet for 695 kr. Vi har kontor i København, og du får gratis råd og vejledning (dette sker sjældent hos jurister/advokater).

Det er nemmere at lave et testamente, end mange går og tror. Her kan du se, hvordan du nemt og ligetil kan få lavet det på ingen tid:

  • Lav en liste over din samlede formue: Det er en god idé at starte med at få et overblik over din formue. Det er alt lige fra din bil til værdipapirer, bankkonto, din boligs værdi m.m. Husk at tage din gæld med, så du kan få et samlet overblik.
  • Hvordan skal arven fordeles? Din arv fordeles i henhold til, hvad arveloven bestemmer. Hvis du ønsker, at det skal ske på en anden måde, skal du lave et testamente. Her skal du overveje, hvordan du ønsker, at din arv skal fordeles og til hvem. Hvem skal have hvad og hvor meget?
  • Få hjælp fra en advokat i København eller Dokument 24: Du kan selv skrive dit testamente, men det er en god idé at få hjælp fra en fagperson. At få en advokat i København til at udarbejde det for dig kan være en dyr affære. Derfor anbefaler vi, at du tjekker prisen hos vores samarbejdspartnere først.
  • Underskriv dit testamente: Når dit testamente er lavet, skal det underskrives. Det kan du gøre i form af et notartestamente eller et vidnetestamente. Opretter du dit dokument hos Dokument 24, giver vi dig en vejledning med til, hvordan du underskriver dit dokument. Vi anbefaler dog, at du underskriver testamentet hos en notar.

Sådan får du et juridisk gyldigt testamente

Hos Dokument 24 sørger vi for, at du bliver hjulpet fra start til slut, hvis du gerne vil have lavet et testamente. Du kan oprette et testamente når som helst og hvor som helst, da det kan gøres online via vores skabelon.

Her bliver du stillet en række spørgsmål, der tilpasser sig præcis efter dine svar. Det sikrer, at du ender med et testamente, der passer til dine ønsker.

Bor du i København, vil din første tanke nok være blot at besøge den advokat, der ligger i nærheden af din bolig. Mange advokater kan sagtens lave testamentet for dig, men det er langt fra alle, der har ekspertise inden for præcis dette område.

I stedet kan du se vores juridiske samarbejdspartneres priser. Her tilbyder juristerne og advokaterne billige priser, og de er eksperter i at udfærdige testamenter. De har nemlig lavet mange testamenter til personer i København, der ønsker at være på forkant med, hvordan deres arv skal fordeles, når tiden kommer dertil.

Læs mere om testamenter her.

Det kan vores juridiske samarbejdspartnere også være behjælpelige med

Hvis du hverken har brug for et testamente, en ægtepagt eller en fremtidsfuldmagt, kan du stadig få hjælp på vores platform. Vores juridiske samarbejdspartnere kan ligeledes hjælpe med skilsmisser, skøder, købsaftaler, arveafkald, samejeoverenskomster, gældsbreve m.m.

Det kan eksempelvis være, at du er i gang med en bolighandel og ønsker hjælp til at gennemgå din købsaftale. Eller måske skal du skilles og føler dig mest tryg ved at have en jurist eller advokat i København til at hjælpe dig igennem denne proces? Uanset hvad er du altid velkommen til at kigge rundt på vores side for at få mere information om de forskellige juridiske ydelser, vores samarbejdspartnere tilbyder.

Tag kontakt til en jurist eller advokat via Dokument 24 og få lavet netop det juridiske dokument, du har i sinde. Kontakt os, hvis du har en forespørgsel eller ønsker gratis rådgivning. I mange tilfælde kan det være rart at snakke med en uvildig person, når du opretter et dokument.

Juridiske dokumenter på en simpel måde

Dokument 24 tilbyder, at du kan lave juridisk gyldige dokumenter på en simpel måde. Du kan vælge at gøre det online via vores skabeloner. Vi ønsker nemlig, at det skal være nemt for dig at ordne juridiske anliggender uden, at du behøver at tage kontakt til en traditionel jurist eller advokat i København.

Du kan se alle de typer af dokumenter, du kan oprette i menuen her på siden. Herefter kan du vælge det dokument, du ønsker at lave. Mange vælger, at oprette dokumentet online, da det er nemt og hurtigt.

Du kan dog også ringe til os, hvis du føler dig mest tryg ved det.

Vælger du løsningen med at oprette dokumentet online, skal du svare på flere spørgsmål tilpasset til din situation. Det tager ikke mere end mellem fem og 15 minutter at svare på alle spørgsmålene. Dokumentet bliver sendt til dig via mail, hvorefter det skal underskrives. Det kan du gøre på flere forskellige måder.

Er du ikke tryg ved at oprette dit juridiske dokumentet via internettet, er der andre løsninger. Vil du gerne tale direkte med en person, kan du få lavet dokumentet via et telefonmøde.

Efter mødets afholdelse, vil vores juridiske samarbejdspartnere udfærdige dokumentet og sende det til dig enten på din mail eller hjem til dig med posten.

Sidst men ikke mindst har vi samlet en række af jurister og advokater i København, så du kan mødes med en fagperson fysisk. Det vigtigste er, at du vælger den løsning, du mener, er den bedste for dig og dit juridiske anliggende.

Find vores priser her på siden eller få et uforpligtende tilbud

Tjek altid priserne hos vores samarbejdspartnere, inden du vælger at starte med oprettelsen af dit dokument. Det er 100 % gratis at tage et kig på vores priser eller ringe til os for gratis rådgivning. Lad vær med at betale tusindvis af kroner for en advokat i København, når du i stedet kan spare mange penge på denne måde.

Vores platform er skabt med fokus på, at gøre det billigt og nemt for dig at få lavet juridiske dokumenter, som er gyldige. Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, så send os en mail eller giv os et kald.

Takket være vores kyndige jurister og advokater som samarbejdspartnere er det muligt for dig at få skabt tryghed og klarhed om mange juridiske anliggender.