Advokat Frederiksberg – Sådan finder du en billig advokat

Er det første gang, at du har brug for en advokat på Frederiksberg, i Vanløse, Vigerslev eller Valby? At finde en advokat kan være en stor opgave. Søger du på advokat på Frederiksberg på Google, dukker der en hel masse frem. 

Find billigste Advokat Frederiksberg

Der er blandt andet disse firmaer: Advokaterne Ravn & Rømeling, Ret & Råd Advokater, Frederiksberg Boligadvokater, Advokatfirmaet Deleuran, Advokatfirmaet Virtus og Lindgren Advokater. Men hvem af dem er billigst?

Det kan du få svar på ved at ringe til den ene efter den anden. Du skal dog være forberedt på, at de ikke er billige. Inden du starter med at ringe, bør du kigge deres hjemmesider igennem for at se, om de overhovedet kan løse din opgave.

Der er nemlig forskel på, hvilke ydelser disse juridiske fagpersoner tilbyder. Det er ikke alle, der eksempelvis laver testamenter, gældsbreve og lignende.

Juridiske ydelser til billige og fair priser

Tager du et kig på Dokument 24’s platform, kan du hurtigt se, at vores samarbejdspartnere tilbyder mange forskellige ydelser til en fair og billig pris.

Fair priser på juridiske ydelser Advokat Frederiksberg

Desuden kan du altid finde en fagperson med speciale inden for mange forskellige felter. Ved at bruge vores side er du sikret en hurtig og effektiv hjælp. Du kan også benytte vores gratis prisberegner for at se den billige pris for en opgave.

  Skal du have hjælp til udarbejdelse af et gældsbrev?

  Hvis du skal låne penge til en ven, en kollega eller et familiemedlem, bør du få lavet et gældsbrev. Et gældsbrev er et juridisk dokument, hvor alle aftaler, der indgås mellem låntager og långiver, nedskrives. Ønsker du eksempelvis ikke, at der skal løbe renter på lånet, skal det skrives i gældsbrevet.

  Udarbejdelse af gældsbreve

  Det kan godt være, at du som långiver har det godt sammen med låntager og stoler på denne person. Men der er altid en risiko for, at det kan ændre sig. Penge og lån kan ofte føre til uvenskab, hvis der ikke er klare linjer for lånet i form af et gældsbrev.

  Hvad skal der stå i et gældsbrev?

  I et gældsbrev skal der stå en række af oplysninger for, at det er gyldigt. Derfor er det godt at have en advokat på Frederiksberg til at hjælpe for at sikre, at alle nødvendige informationer er medtaget i gældsbrevet.

  Et gældsbrev skal indeholde disse informationer:

  • Hvem?: Der skal stå informationer om både långiver og låntager.
  • Hvor meget?: Beløbet som lånet lyder på.
  • Renterne: Hvor høj er renten, eller er der ikke en rente på lånet?
  • Krav til tilbagebetaling: Hvilke kriterier er der for tilbagebetaling af lånet – hvordan og hvornår?
  • Misligholdelse: Hvad skal der ske ved misligholdelse af lånet?
  • Lov og ret: Hvilket lands lov og ret er gældende?
  • Tvangsfuldbyrdelse: Sådan skal en eventuel inddrivelse af lånet foregå.
  • Andre punkter: Andre punkter låntager og långiver skal være bekendte med. Det kan blandt andet være forældelse.

  Sådan får du hurtigt lavet et gældsbrev

  Du kan få lavet et gældsbrev hurtig og smertefrit, når du bruger Dokument 24. Det koster dig 250 kroner hos vores samarbejdspartnere. Du sparer derved 1.250 kroner i forhold til, hvis du finder en advokat eller jurist på Frederiksberg.

  En fremtidsfuldmagt virker ude i fremtiden

  Som ordet fremtidsfuldmagt antyder, kan du få lavet en fuldmagt, der først virker ude i fremtiden. Lige præcis hvad der sker ude i fremtiden, er der ingen af os, der kan forudsige. Derfor er det godt at lave en fremtidsfuldmagt.

  Fremtidsfuldmagt Advokat Frederiksberg

  Men hvad bruges en fremtidsfuldmagt til? En fremtidsfuldmagt træder i kraft, hvis du bliver så syg eller handicappet, at du ikke kan varetage dine egne interesser.

  Når sådan noget sker, er mange af os ikke opmærksomme på, at det er det offentlige, der overtager ansvaret for den person, der ikke er i stand til at varetage sin egen situation. Du bliver faktisk umyndiggjort. Og det er ikke din familie, der automatisk har ansvaret for dig, din medicin, din økonomi m.m.

  Hvis du gerne vil have indflydelse på, hvem der tager sig af dig, bør du lave en fremtidsfuldmagt. I fremtidsfuldmagten kommer det til at fremgå, hvem der overtager ansvaret for dig og din situation. Der vil ligeledes stå hvilke områder, den pågældende person skal tage sig af på dine vegne.

  Det er alfa og omega, at du finder en fremtidsfuldmægtig, som du stoler på, da denne person skal repræsentere dig på mange områder. Du bør ligeledes orientere og inddrage din fremtidige fremtidsfuldmægtig i dine planer således, at vedkommende ved, hvad han eller hun går ind til.

  Ved oprettelsen af en fremtidsfuldmagt kan den omfatte både dine økonomiske forhold og dine personlige forhold. Det er dig som fuldmagtsgiver, der bestemmer hvilke områder, som fremtidsfuldmagten skal indeholde.

  Du skal derfor i din fremtidsfuldmagt oplyse hvilke områder, der skal træde i kraft, når du er i en situation, hvor du ikke selv kan klare det. Det er vigtigt, at du husker på, at det kun er de områder, du vælger, som din fremtidsfuldmægtige får ansvaret for.

  Hvad er prisen for en fremtidsfuldmagt?

  Hvad prisen for en fremtidsfuldmagt ligger på afhænger af, hvem du får hjælp af. Vælger du, at en advokat på Frederiksberg skal lave den sammen med dig, bliver det betydeligt dyrere, end hvis du vælger en af Dokument 24’s samarbejdspartnere.

  Vores samarbejdspartnere er specialister i at lave fremtidsfuldmagter, hvorfor du får den bedste hjælp og vejledning af dem. Du sparer 2.000 kroner ved at få lavet en fremtidsfuldmagt af vores samarbejdspartnere. Det koster dig kun 175 kroner hos os.

  Købsaftale - Kom sikkert i hus med din bolighandel

  I forbindelse med køb af bolig vil du støde på en købsaftale. En købsaftale udarbejdes af sælgers ejendomsmægler. Da ejendomsmægleren er sælgers mand, og varetager sælgers interesser, bør du have en advokat til at varetage dine interesser. Derved bliver du ikke snydt. 

  Køb af hus Advokat Frederiksberg

  En købsaftale er et dokument, hvor alle aftaler, helt ned til mindste detalje, mellem køber og sælger står nedfældet. Det er et meget vigtigt dokument, når du køber bolig.

  Købsaftalen er altid skriftlig og skal underskrives af både køber og sælger. En købsaftale bør indeholde følgende:

  • Informationer om de involverede parter: Det vil sige både køber og sælgers navne og adresser.
  • Informationer om boligen: Det er boligens adresse og matrikelnummer.
  • Overtagelsesdato: Der skal stå hvilken dato og tid, boligen overtages. Hvis der er en aftale om, at nøglen udleveres inden overtagelsesdatoen, skal dette også stå i købsaftalen.
  • Kontantpris og betaling: Kontantprisen, hvilken udbetaling der skal foreligge, og hvor meget restkøbesummen lyder på skal være anført i dokumentet
  • Eventuelt tilbehør: Der skal stå i købsaftalen, hvad der følger med i boligkøbet. Det kan være ting som møbler, en traktor m.m.
  • Fysiske forhold for boligen: Det er ting som varmeinstallation, vandtilslutning, olietank samt, om boligen eventuelt er udlejet på nuværende tidspunkt.
  • Informationer om forsikringer: Boligens forsikringer skal være angivet.
  • Den offentlige vurdering: Hvad den offentlige vurdering er.
  • Rapporter, energimærkning og ejerskifteforsikring: Foreligger der en tilstandsrapport? Er der oplysninger om boligens energimærkning? Er der et tilbud på en ejerskifteforsikring?
  • Servitutter: Er der nogle servitutter, der skal kigges nærmere på i tingbogen?
  • Handelsomkostninger: Hvem skal betale for at få skrevet et skøde, og tinglysningen af dette samt for udarbejdelsen af refusionsopgørelsen?
  • Frister: Hvornår skal skødet foreligge og være tinglyst, og hvem står for det?
  • Andre vilkår: Her er det vigtigt, at køber får skrevet et advokatforbehold. Der kan også stå, hvis sælger skal skifte taget inden overtagelsen.
  • Information om pengeinstitut: Både køber og sælgers pengeinstitut skal være oplyst.
  • Dokumenter: Der skal i købsaftalen være oplyst hvilke dokumenter, der er udleveret til køber. Når du skriver under på købsaftalen, accepterer du automatisk, hvad der står i de disse dokumenter.

  Få hjælp til din købsaftale af en advokat på Frederiksberg

  Da en købsaftale er lige så vigtig som et skøde i forbindelse med køb af bolig, er det sikrest for dig at få hjælp fra en fagperson såsom en jurist. Du kan vælge at bruge en af de samarbejdspartnere, vi har hos Dokument 24.

  Kontakt med Advokat Frederiksberg

  Brug vores gratis prisberegner for at se prisen på denne opgave hos os, så du kan sammenligne med eventuelle tilbud, du har fået fra en advokat på Frederiksberg. Derved kan du se, at vores erfarne samarbejdspartnere kan gøre det meget billigere.

  Testamente lavet sammen med en advokat

  Hvis du skal have lavet et testamente, kan du få en advokat til at hjælpe dig. En advokat eller jurist ved nøjagtig, hvordan sådan et skal se ud. Læs uddybende om testamenter her.

  Advokaten vejleder dig også i, hvad det kan indeholde samt, hvordan det skal skrives, så der ikke er tvivl om dine sidste ønsker. 

  Ved at lave et testamente er det ikke alle dele af arveloven, der træder i kraft, når din arv skal fordeles. Der er visse ting, som du kan lave om på. I et testamente kan du betænke specifikke personer fremfor andre. Er der en velgørenhedsorganisation, du ønsker skal arve efter dig, kan du ligeledes testamentere en del af dine værdier til dem.

  Du kan i testamentet ligeledes få skrevet, om der er bestemte genstande, som skal gå til en særlig person. 

  Kom i kontakt med en advokat med speciale i testamenter

  Det er muligt selv at skrive et testamente. Men det er anbefalelsesværdigt, at du bruger en advokat på Frederiksberg eller en af Dokument 24’s samarbejdspartnere. Herved kan du være sikker på, at du får et testamente, der er juridisk korrekt.

  Får du hjælp fra en advokat, kan vedkommende råde og vejlede dig omkring de spørgsmål, du har. Du har muligvis en idé om, at det er meget dyrt at få en advokats hjælp til at skrive et testamente. Det kan det også godt være.

  Men hvis du benytter dig af vores platform, kan du komme i kontakt med en billig advokat med speciale i testamenter. Du kan tjekke vores gratis prisberegner ud. Med den kan du hurtigt se en pris på, hvad det koster dig at bruge vores samarbejdspartnere. 

  En ægtepagt – Et fornuftigt valg

  Du bør naturligvis ikke indgå et ægteskab med en forventning om, at du skal skilles på et eller andet tidspunkt. Men hvis du kigger på statistikkerne for skilsmisser, er det en realitet, at der forekommer mange skilsmisser i Danmark. Læs uddybende om ægtepagter her.

  Opret ægtepagt Advokat Frederiksberg

  Det er derfor, at det er et fornuftigt valg at få lavet en ægtepagt, inden du og din partner bliver gift. Har I en ægtepagt i hånden, hvis en skilsmisse kommer på tale, kan I måske forblive venner. Uden en ægtepagt er der store chancer for, at I ikke er på talefod efter en skilsmisse. 

  Har I allerede børn eller planer om at få børn, kan en ægtepagt være med til, at I bedre kan samarbejde omkring jeres børn under og efter skilsmissen. En ægtepagt er nemlig et dokument, hvor I har besluttet, hvordan jeres værdier er fordelt. Skal I så skilles, er der ingen grundlag for en diskussion og kamp om jeres ting og værdier.

  Det er særlig vigtigt at være opmærksom på at lave en ægtepagt, hvis I kan nikke genkendende til et af følgende scenarier:

  • Børn: Du, din ægtefælle eller jer begge to har børn fra tidligere forhold.
  • Selvstændig: Du, din ægtefælle eller jer begge har egen virksomhed.
  • Formue eller gæld: Er der stor forskel på jeres formue? Har en af jer en stor gæld?

  Det er ikke så dyrt at få lavet en ægtepagt

  Mange advokater tager en mindre formue for at lave en ægtepagt. Det er ikke tilfældet her hos Dokument 24. Vi har nemlig samarbejdspartnere, der tilbyder denne ydelse for 595 kroner. Det betyder, at du sparer ikke mindre end 4.000 kroner i forhold til, hvis du finder en advokat på Frederiksberg.  

  Andre ydelser vores samarbejdspartnere hjælper med

  Har du brug for en jurist på Frederiksberg, hvor din opgave ikke er en af de beskrevne i denne artikel? Så vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at vores kompetente samarbejdspartnere er kvalificerede inden for andre områder.

  Hjælp til andre opgaver Advokat Frederiksberg

  Du kan trygt henvende dig til Dokument 24, hvis en af vores samarbejdspartnere skal hjælpe dig med:

  • Skilsmisse
  • Arveafkald
  • Samejeoverenskomst
  • Gavebrev
  • Arveforskud
  • M.m.

  Har du en specifik opgave, som du ikke finder på vores side, er du velkommen til at kontakte os på mail: info@dokument24.dk eller ringe på tlf. 53 70 10 30 for en gratis og uforpligtende snak.